Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı kontenjanı sorununa devam edelim, güven veren yerliler Serdar Taşçı var sadece. Yalnız direkt ilk 11 olmasa da rotasyonda ciddi katkı verebilecek ve Amrabat ve Riera ile 2 yabancı kontenjanı yediğimiz kanatlarda Gökhan Töre, Kerim Frei ve Sercan Sararer gibi alternatifler var.

Bu yuzden Amrabat ve Riera'dan en az biri, hatta bana göre ikiside sene sonu gönderilmeli. Amrabat kötü değil ama yaptığı katkıyı Töre ya da Frei de yapabilir. Riera'nın yerine de safkan bir sol bek alınır.

Muslera Eboue Dany sol bek önlibero Sneijder Drogba yeter seneye toplamda 7 yabancı. Ujfa Riera Amrabat Elmander Baros gider. Yerli olarak Serdar Taşçı Kerim Frei ve Gökhan Töre.

-------------------Muslera-----------------

Eboue------Semih----------Kolo------Rierra

---------------------Hamit------------------

-----------Engin-------------Selçuk--------

--------------------Sneijder----------------

------------Drogba-----------Burak---------

Yabanci siniri 1-2 sene sonra kalkar en gec, FB-GS'de bile oynatacak kadar iyi yerli yok. Bu durumda mecburlar bunu yapmaya. Anadolu takimlarina bakiyorum, onlar da zaten 2 veya 3 yerli var iyi denilebilecek.

Bu sacma kural ortadan kalkarsa herkes rahatlar.

Amkspor ‏@Amkspor

Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu, Ceylan Çalışkan ve Pierre Frelot dün gece 00.55'te TK 0040 sefer sayılı uçakla Johannesburg'a uctular.

bülent tulun ingilterede diyen kimdi burda
:confused:

gökhan hoşer bülent tulun dezzesinin oğlumuymuş neymiş geldi burda sıkıyodu işte :D

valla ben onu bunu bilmem arkadaşlar. olurda drogba gelirse yaslanın arkanıza showu izleyin sadece. gol yememiz hiç önemli, değil inanın yediğimizin 3 mislini atarız

BBiP14aCEAAvbPQ.jpg:large

*********************'e güveniyorum ben. Bu klüp Arda'yı yalanladığında onlar haberlerinin arkasında durmuslardı ve ilgilendiğimiz ortaya cıkmıstı.

o konuda emin değilim bence çoktan bitti devri

Ricaldo,cafu, gigs, scholes , maldini, totti örnekleri çoğaltabiliriz. First class seviyesinde ki adamların devri asla bitmez. Her zaman tek atımlık kurşunlarını saklıyorlardır.

Bu ligi drogba, ronaldinho vs sallar. 34 yaşında ki ve hiçbir zaman koşamayan alex neler yaptıysa bu adamlar darbe yapar

Drogba heycanı bu yüzden bende aslında. oyuncuya alf ettirmem. maliyet açısından bu çok önemli. çin ligi mayısa kadar yok zaten.

2,5 milyon euro yarı sezon. 4 milyon euro 1 senelik bonservissiz. 6,5-7 alıyorsan öpte başına koy yani.. ben böyle bişeyo lacağını düşünüyorum. 10 dan fazla ise zaten gerek yok bence..

zaten 10 dan yukarı transferimiz yok, buda daha yukarı çıkmayacağımızn garantisi.

Cin'de zaten büyük sorunlar var deniliyor, taliplisi de yok Drogba'nin, 6 gün kaldi sunun surasinda. Oyuncuya bizim baski yapmamiz lazim asil, bizim sartlari mecbur kabul edecek veya orada kalacak.

Bonservissiz ve makul bir yillik ücrete anlasabiliriz ama senin bu dedigin rakamlara asla olmaz. Bu verilecek paralara gidip Andreas Granqvist'i transfer etsek daha iyi olur, ligde daha rahat oluruz.

Dany'e ben güvenmiyorum. En fazla yedek olabilir.

Sen Beşiktaş'ın başkanıyken 15 yabancı al sonra TFF'ye yalvar yabancı sayısı sınırı kalksın diye. Ondan sora atama ile TFF başkanı ol yabancı sayısını kısıtlayacam de. Pes vallahi.

Ben sevinmem açıkçası muslera bizde iyi. Kaleciyi satmak yerine federasyona yabancı sınırını düşürmemesi için baskı kuralım bence. Bu ne yahu her gelen ilk iş yabancı sınırına el atıyor sanki en büyük derdimiz oymuş gibi.

Ve bu sayıyı düşürmeye çalışan adam beşiktaşa 15tane yabancılı bir kadro oluşturan adamın olması ayrı bir trajıkomik durum.

Muslera gidersede yerine ruffier'i isterim. + musleradan kazanacağımız paraya hem inleri hem ruffieri alabiliriz.

Böylece üzülsemde melonunn yeri rahatça dolmuş olur.

Bu zaten sadece fikirlerinizi öğrenmek için yaptığım bir varsayım bence de Muslera gibisini bulmak zor o yüzden , TFF'ye baskı kurulmalı yabancı sınırı aynı EPL , Bundesliga , La Liga 'da ki gibi olmalı.

-------------------Muslera-----------------

Eboue------Semih----------Kolo------Rierra

---------------------Hamit------------------

-----------Engin-------------Selçuk--------

--------------------Sneijder----------------

------------Drogba-----------Burak---------

HAMİT VE DOS Yapma Allah Aşkına renktaş.

Sezon sonu Serdar Tasçı ve Gökhan Inler alınırsa güzel bir iskelet kadro oluşur: Muslera-Eboue-Semih-Tasçı-Hamit-Inler-Selçuk-Sneijder-Burak. Kaldı geriye tempolu bir sol bek ve hücum oyuncusu. Bu hücum oyuncusu da ya kanat (4-2-3-1), ya da santrafor(4-3-1-2) olmalı.

Cin'de zaten büyük sorunlar var deniliyor, taliplisi de yok Drogba'nin, 6 gün kaldi sunun surasinda. Oyuncuya bizim baski yapmamiz lazim asil, bizim sartlari mecbur kabul edecek veya orada kalacak.

Bonservissiz ve makul bir yillik ücrete anlasabiliriz ama senin bu dedigin rakamlara asla olmaz. Bu verilecek paralara gidip Andreas Granqvist'i transfer etsek daha iyi olur, ligde daha rahat oluruz.

Dany'e ben güvenmiyorum. En fazla yedek olabilir.

Emin ol Dany , Granqvist'ten iyi diyeceğiz , Granqvist gelirse , Genoa formasıyla son bir kaç maçını izledim adam vasat acayip yavaş , hamlelerinde geç kalıyor çok kötü.

Sen Beşiktaş'ın başkanıyken 15 yabancı al sonra TFF'ye yalvar yabancı sayısı sınırı kalksın diye. Ondan sora atama ile TFF başkanı ol yabancı sayısını kısıtlayacam de. Pes vallahi.

Şikeyle adı anılan bir kulüp başkanının TFF başkanı olması bu ülkede ne kadar normalse bunuda yadırgamamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt