Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligde sampiyon olursak elde edilecek gelir 30 milyon euro falan galiba, hatta daha fazla da olabilir. Bu paraya daha gönderilecek oyuncular vs. eklenirse transfer bütcemiz tavan yapar.

Serdar Tasci + Gökhan Inler'i rahat alabiliriz böylece.Sonra sol bek ve kanatlara koy 3 klas yabanci arkana yaslan izle Muslera-Eboue-Sneijder ile birlikte.

Hic öyle Hamitli, Yektali, Dany, Riera'li kadro kurmayin...

Yemen eksioglu da söylemisti,yabanci siniri kalkmazsadece vidi vidi dedi

Bence takım üst sınır olarak sneijderin maliyetini koydu bu ara transfer döneminde. Anelka juveyle 1.2 m euro+bonuslara anlaştıysa demekki çinden kaçması için haklı sebepleri var demektir.Aynı durum bence drogbada da olur.Bence Drogba+kolo toure transferleri açıklanırsa takım 2 günde 1 maç yapsın. 1 hafta kim bekleyecek o takımı izlemek için :rolleyes:

Ligde sampiyon olursak elde edilecek gelir 30 milyon euro falan galiba, hatta daha fazla da olabilir. Bu paraya daha gönderilecek oyuncular vs. eklenirse transfer bütcemiz tavan yapar.

Serdar Tasci + Gökhan Inler'i rahat alabiliriz böylece.Sonra sol bek ve kanatlara koy 3 klas yabanci arkana yaslan izle Muslera-Eboue-Sneijder ile birlikte.

Hic öyle Hamitli, Yektali, Dany, Riera'li kadro kurmayin...

Millet nirvanaya ulaştı artık.

Sezon sonu Serdar Tasçı ve Gökhan Inler alınırsa güzel bir iskelet kadro oluşur: Muslera-Eboue-Semih-Tasçı-Hamit-Inler-Selçuk-Sneijder-Burak. Kaldı geriye tempolu bir sol bek ve hücum oyuncusu. Bu hücum oyuncusu da ya kanat (4-2-3-1), ya da santrafor(4-3-1-2) olmalı.

O güzelim kadroya Hamit oldu mu yahu, Hamit bizde ancak yedek oyuncu olur. Bizim ligin orta seviyeli bir oyuncusu olarak bakiyorum ona.

drogba sneijder ve selçuk kadar iyi değil frikik konusunda.boşuna tartışmayın bence bu iki isim arasında gider gelir frikiklerimiz.

teklif gitmeyip de en çok adı geçen oyuncu gökhan inler sanırım.ben 1 kere izledim maçını hayatımda.tüm yazanlar kaç kere izlemiştir tahminde bulunmuyorum ama ilginç bir durum.

Mis gibi. Hic itiraz etmeyin yerli sol bek ve kanat oyuncusu yok, bizim gönderdigimiz Arda disinda.

Muslera

Eboue Semih Serdar Transfer

Transfer Inler Selcuk Transfer

Sneijder

Burak

​

Danny Ingilterede oynasaydi kesin biz onu isterdikkk

teklif gitmeyip de en çok adı geçen oyuncu gökhan inler sanırım.ben 1 kere izledim maçını hayatımda.tüm yazanlar kaç kere izlemiştir tahminde bulunmuyorum ama ilginç bir durum.

Ben Napoliye sempatim olduğundan 20 den fazla maçını izlediğimi söyleyebilirim çok kaliteli bir adam.

Saat 17 de fildişi maçı varmış sanırım eurosport 2'de. Drogba oynar

---------DİKKAT!!!!---------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt