Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

belki görürüz bizimkileri stad da :asd:

Sezon sonu Serdar Tasçı ve Gökhan Inler alınırsa güzel bir iskelet kadro oluşur: Muslera-Eboue-Semih-Tasçı-Hamit-Inler-Selçuk-Sneijder-Burak. Kaldı geriye tempolu bir sol bek ve hücum oyuncusu. Bu hücum oyuncusu da ya kanat (4-2-3-1), ya da santrafor(4-3-1-2) olmalı.

Uzun vadede sezon sonu vs. 4-2-3-1 oynamalıyız , kanatsız futbol diye bir şey kalmadı.

4-3-1-2 hezimete yol açabilir.

Muslera - Eboue - Sneijder zaten oldu 3 yabancı , sol bek gelecek 4 etti , Burak tek forvet devam eder , birde Amrabat iyi bir paraya (10 Mn € ve +) gönderilir yerine sağlam bir kanat alınır. Sağ tarafı da Kerim Frei ile takviye ederiz malum Hamit'in kanat özelliği çok iyi değil.

-------------Muslera---------------

Eboue--Semih--Taşçı--Yabancı1

---------G.İnler--Selçuk-----------

Kerim F.---Sneijder---Yabancı2

--------------Burak----------------

Harika bir kadro tabi ; Yabancı 1 ve Yabancı 2 için doğru tercihler yapılırsa :) 5 Yabancılı sisteme de uygun her ne kadar 2 senesi olsa da erken hazırlık eğer gerçekleşirse ki bu 2 yıllık süre zarfında TFF baskı ile karşılaşıp durumu değiştirecektir diye düşünüyorum. Ama her ihtimali göz önünde bulundurmalıyız büyüyen bir Galatasaray olarak :)

Drogba gelirse sezon sonu 3 hamle bile yeter.

Serdar Taşçı(Stuttgart)

Gökhan Inler (Napoli)

Carlinhos(Fluminense)

Ondan sonra yaslan arkana izle.

Muslera(GK)

Eboue(WBR)

Serdar Taşçı (DC)

Semih Kaya(DC)

Carlinhos(WBL)

Gökhan Inler(DMC)

Selçuk Inan(MLC)

Hamit Altıntop(MRC)

Wesley Sneijder(AMC)

Burak Yılmaz(ST)

Didier Drogba(ST)

YEDEKLER

1-Ufuk

2-Dany

3-Zan/X

4-Yekta

5-Amrabat

6-Engin Baytar

7-Elmander/Umut Bulut

Eboue ve Carlinhos da hucumu seven gidip gelen bekler ve bu tarz oyunda daha başarılı olurlar.

Onur

Eboue semih toure carlinhos

Boateng inler selcuk

Sneijder

Burak drogba

Hamiti bugun fenere önersen havada kapar

Sezon öncesinde keske Fener alsin demistim Hamit-Topuz dünyadaki en kötü sag kanat rotasyonu olur demistim ama sanssizlik biz aldik iste, görüyoruz adami dökülüyor.

Allahtan Fener gidip 2-3 senedir oynamayan etkisiz bir eleman (Krasic) getirdi de fazla üzmedi beni.

tunus yensin fildişiyi.fildişi elensin ya.

Uzun vadede sezon sonu vs. 4-2-3-1 oynamalıyız , kanatsız futbol diye bir şey kalmadı.

4-3-1-2 hezimete yol açabilir.

Muslera - Eboue - Sneijder zaten oldu 3 yabancı , sol bek gelecek 4 etti , Burak tek forvet devam eder , birde Amrabat iyi bir paraya (10 Mn € ve +) gönderilir yerine sağlam bir kanat alınır. Sağ tarafı da Kerim Frei ile takviye ederiz malum Hamit'in kanat özelliği çok iyi değil.

-------------Muslera---------------

Eboue--Semih--Taşçı--Yabancı1

---------G.İnler--Selçuk-----------

Kerim F.---Sneijder---Yabancı2

--------------Burak----------------

Harika bir kadro tabi ; Yabancı 1 ve Yabancı 2 için doğru tercihler yapılırsa :) 5 Yabancılı sisteme de uygun her ne kadar 2 senesi olsa da erken hazırlık eğer gerçekleşirse ki bu 2 yıllık süre zarfında TFF baskı ile karşılaşıp durumu değiştirecektir diye düşünüyorum. Ama her ihtimali göz önünde bulundurmalıyız büyüyen bir Galatasaray olarak :)

amrabat 10 amrabat 10 amrabat 10 error 10 error amrabat error 10 10 10 10 msgfdkslfagfgdsnartsh

Koltuk numarası bile vermiş *********************.

Yeni Haldun Üstünel'imiz Sinan Kalpakçıoğlu oldu anlaşılan.Transfer forumlarının adını ''Sinan Kalpakçıoğlu Transfer Forumu'' olarak değiştirelim :asd:

in sinan we trust :ayatollah:

Dany o pozisyon bilgisizligi ile EPL'de hayatta oynayamaz, ancak vasat takimlarda oynar Reading gibi. :o

Aslinda onun yanina bi Ujfa giderdi,pozisyon bilgisinide ögrenebilirdi hani tecrübe olarak ama Semih Kaya'da var onun oynamasini isterdim yinede

teklif gitmeyip de en çok adı geçen oyuncu gökhan inler sanırım.ben 1 kere izledim maçını hayatımda.tüm yazanlar kaç kere izlemiştir tahminde bulunmuyorum ama ilginç bir durum.

Serdar Aziz, Ömer Toprak ve Alper Potuk'a neredeyse transfer edin diye yönetime yalvaran forum üyelerimiz Serdar Tasci ve Gökhan Inler'i tartisiyor, enteresan bir durum.

Bu saydigim 3 oyuncu da bence büyük balon, bizde en fazla yedek olabilecekler. Diger iki oyuncu da yerli olarak o mevkide alinabilecek en iyileri.

Transfer Nöbeti

Yeni Haldun Üstünel'imiz Sinan Kalpakçıoğlu oldu anlaşılan.Transfer forumlarının adını ''Sinan Kalpakçıoğlu Transfer Forumu'' olarak değiştirelim :asd:

Koltuk numarasi verdigi ne renktas?

link verebilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt