Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen katılıyorum fakat Atila'yı 3-5 hafta izledim ilk 3-5 haftasından bahsediyorum iyi bir oyuncuydu fakat sonra çok izleyemedim ; balon olduğu konusunda tam bir fikrim yok açıkcası Murat hocam izlenimlerinizin mevcut olduğu muhakkak. Bizlerle paylaşırsanız bu izlenimlerinizi sevinirim :)

Orduspor bile Ferhat Öztorun'u transfer etti yerine. Okadar söyleyebilirim.

Drogba gelirse bu ligi yıkar o konuda tereddüt etmıorum.

Forvet

Solbek

Sagbek

10 Numara

Sag Kanat

Bu bölgeler kesinlikle suanki türk oyuncularla doldurulacak pozisyonlar degil.

Sisteminizde bu bölgeler varsa, buralari yabancilarla doldurmalisin.

Stoper = Semih Kaya - Serdar Tasci = Kaya ve Tas = Dag gibi olur

Orta Sahamiz tamam

Kanatlar sorunlu, bi tarafta Engini veya Hamiti oynatiriz. Ama 1 yabanci kesinlikle Kanat icin alinmali. Amrabat yetersiz.

Sagbekimiz tamam.

Solbek sart.

Forvet Drogba gelirse Tamam.

--------------------------------Muslera-----------------------------------

-----------------------Semih--------------Serdar------------------------

Eboue-----------------------------------------------------------Yabanci

------------------------Melo---------------Selcuk------------------------

Engin------------------------------------------------------------Yabanci

---------------------------------Sneijder----------------------------------

-----------------------------------Drogba---------------------------------

Error: 7 Yabanci

Olmasi lazim normalde.Kontenjan doldugu icin Kerim Frei veya Arda Turan alternatiflerimiz var, bu 11 kalitesine yakisacak. Arda dönmeyecegine göre, Kerimi almak icin elinden geleni yapacaksin.

Sonra Sampiyonlar Liginde alacaksin paralarini geri, stadin her hafta full cekecek, felan filan iste.

cl de çeyrek fınal oynamamız demek sene sonu30-40 mılyon euro transfer parasının kasamıza girmesi demek olur burağı ve muslerayı tutamayız

Ceyrek finale kalmak tarihi bir basari olarak sayilabilir. UEFA'dan gelecek gelirlerin yani sira bir sürü sponsor-tv geliri falan gelecek yani son 8'e kalsan 20 milyon oradan gelir.

Ligde sampiyon olsak 30 milyon euro gelir. Bizim her sene transfer bütcemiz 20 milyon euro. Abartmaya gerek yok ancak ihtiyaclarimizi gidermemiz icin tamamen yeterli bir rakam ortaya cikiyor.

Drogba olayında gelişme var mı r'dhadşlar ?

Pahalı ve 2013 yazında 29 yaşına gelecek gelmesi zor Gökhan İnler yerine Amrabat'ı 3-4m euroya satabilirsek, Kerim Frei/Gökhan Töre alınabilir.

Şuan Atila mı oynuyor Ferhat mı peki hocam ?

Gecen hafta Ordu-Mersin macinda Atila oynamis ama bu transferi yapmalari zaten yetersiz oldugu anlamina geliyor.

Bizim forumda iyi olan herkesin adi bolca gecer, ilk haftalardan sonra kimse adini söylemez oldu.

Sakat olan Selcuk da iyilesmek üzereymis Ordu'da, buna ragmen almislar Ferhat'i.

Nerde ne ara ne kadar izlediniz bu kerim frei i anlamiom ben ya milli takimda 3-5 mac oynamayan bütün gurbetci oyuncular gelsin diosunuz Hamit Altintop gibi adami begenmezken..ilginc

Hamit ölmüş ağlayanı yok kimseyle kıyaslanacak halde değil şu anda. Her topu alıp atağa çıkmaya çalıştığında kontra yiyoruz. Zamanında pas atmıyor. Selçuk ve hamit hemen hemen birbirlerine yakın oyuncular o iksinin aynı anda olması büyük lüks. Bence birbirlerini yedeklesinler çok iyi olur en azından selçuk sürekli 90 dakika oynayıp bir yerden sonra düşüşe geçmez.

Daha saymadigimiz yada bilmedigimiz ne gelirler var.saha kenarindaki reklam panolari vs

Serdar Aziz´i iyiki almiyoruz, ilerde de almayi düsünmeyiz umarim. Asla 3 Milyon üstü paralara degmeyecek bir futbolcu.

Semih 5 tane Serdar Aziz eder. Kaldi ki biz Semih´e bile yetersiz diyoruz bazen.

Nerde ne ara ne kadar izlediniz bu kerim frei i anlamiom ben ya milli takimda 3-5 mac oynamayan bütün gurbetci oyuncular gelsin diosunuz Hamit Altintop gibi adami begenmezken..ilginc

Yaptığınız karşılaştırma bir defa çok saçma Hamit Altıntop nere , Kerim Frei nere ?

Bir defa Hamit uzun ve başarılı bir kariyerin ardından geldi.

Kerim ise daha 19 yaşında , ayrıca Hamit altyapısını Almanya'da aldı Kerim İngiltere'de.

Hamit ortasahanın ortasında veya sağ iç denilen kısımda oynuyor asıl olarak fakat Alman futbolunun yapısından dolayı sağ bek ve sağ açık oynaması için uğraşılmış ve biraz adapte edilmiş.

Kerim ise ortasahanın hemen hemen her pozisyonunda oynayan forvet arkası , ortasahanın ortasında dahi , özellikle asıl yeri sağ veya sol kanatta oynayabilen çift ayaklı bir kanat oyuncusu.

Yani aralarında çok büyük farklar var , ayrıca her az buçuk izlediğimize gelsin demiyoruz , en azından ben kendi adıma konuşayım demiyorum belli seviye de olan futbolcuların maçlarını genel performanslarını takip eder ondan sonra konuşurum.

Yaz sezonu eli yüzü düzgün 5 transfer yapsak (serdar tasci - inler yerli olarak, sol bek - 2 kanat oyuncusu yabanci) desek iskelet kuruluyor zaten, hemde saglam bir iskelet.

suan 11 oynayan adamlarda komple yedek olur, ise yaramaz yerlileri-yabancilarida gönderince is biter. 2 transfer sezonunda 25 kisilik temiz bir kadro kurabilirsin.

ama bizim elimizi cebimize atip en az 4 kaliteli adam alirsak uzun yillar götürür o kadro, cünki 30 yas ve üstü oyuncu yok suan

Abi bu mantıkla hiç bir kadroyla tatmin olunmaz. Elindekinin kıymetini bilip maksimum 1 2 oyuncu değiştirmek lazım ana kadrodan

Pahalı ve 2013 yazında 29 yaşına gelecek gelmesi zor Gökhan İnler yerine Amrabat'ı 3-4m euroya satabilirsek, Kerim Frei/Gökhan Töre alınabilir.

Hocam ben bir alaka kuramadım acaba yanlış mı yazdınız ?

1-Gökhan İnler'in mevkisi ile Frei veya Töre'nin mevkisi ne alaka ?

2-Amrabat'ı 3-4 Mn €'ya satıp Frei / Gökhan'ı aldık hadi ama Gökhan İnler ne alaka anlamadım.

3-Frei veya Töre'yi defansif orta saha olarak mı oynatacağız?

4-Amrabat rahat 8-10 Mn € eder , 3-4 Mn € ne alaka en kötü Ruslar 7-8 Mn € verir.

Ozer Hurmaci Kasimpasada costu resmen:DAykut'un kabizligindan adam parlayamiyormus meger.Ne dersiniz bu kadar yerli kisirligi olan bi donemde Ozer bizde is yapar mi?

bence kanatlar ile oynamayacağız ortaya kaliteli orta saha elemanları ve bekler ileri geri yapacak şekilde bir sisteme gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt