Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

öküz gervinho eboue ne güzel açtı güzel indirdiler hayvan gibi vurdu dışarı attı

Abi bu dediğin diğer adamların hepsi en azından 3-4 maçta etkisini gösterdi. Melo bu sezon sahada yok.
emrah melonun yerinde yekta falan oynamaz.yekta pres yapan isiran fizik gucu yuksek biri degil,yekta anca selcukun yedegi olur kardesim.al diarrayi veya essieni ozaman kes meloyu.o bolgenin adamlari o tarzdaki adamlar

Fildişi maçı her türlü alır çok rahat oynuyorlar.Derken Gervinho attı.

Toure ve Drogba rakip zayıf olduğu için riske edilmemiş belliki. Düşündüğünüz gibi olsa maç kadrosuna alınmazlardı.

Cok sevinen takimina, sahaya donun fazla sevinmeyin ikazinda bulundu Didier Drogba

[h=1]Adım adım Drogba![/h]Galatasaray, Wesley Sneijder'in ardından önemli bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Sarı - Kırmızılılar, Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da Drogba transferine son noktayı koymak için Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, Afrika'nın yolunu tuttu.

Sarı-Kırmızılılar, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kampında bulunan yıldız oyuncu ile son pürüzleri giderek sözleşme imzalamayı planlıyor. Drogba'nın, yarın Çin ekibi Shanghai Shenhua ile sözleşmesini feshederek Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

BU SEZON 2 MİLYON EURO KAZANACAK

Drogba'nın maliyeti de belli oldu. Fildişi Sahilli oyuncu, bu sezon sonuna kadar 2 milyon euro garanti paraya oynayacak. 34 yaşındaki golcü oyuncu, gelecek sezon ise 4 milyon euro garanti para alacak.

Adım adım Drogba!

550071_410268655726824_183207115_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt