Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takım çok iyi değil devre arası berbat geçmiş

biliyorum 100 kere sorulmustur ama seref reis drogba hakkinda ne yazdii?

Yekta yerine Melo'yu koymak Riera'nın kesilmesi demek. Şu an için kesilecek adam değil.

Şu kadroda yekta yerine Gökhan olsa var ya offf.....

Yekta melo kadar defansif oyuncu değil meloyuda kesmek mantıksız şu an için tehlikeli ataklar yeriz bu ortasahayla

Ya aslinda Eboue sol bek oynayamaz mi?

Ofansa katkisi sag bek´de oynarken gibi olmasada bence orada iyi isler yapar. Eboue zaaten hiziyla degil, akliyla oynayan biri. Riera kadar yavas ve hantal degil ama. Sol bekde adamda eskiltir felan.

Hamit´de sag bek oynar böylede.

Eboue yi sol bekte oynatmak 10 üzerinden 9 çalışan sağ bek bölgeni 6ya, 5çalışan sol bekinide 4e düşürmektir.

bence saçmalık

erol köse ‏@drerolkose Flash! Gizem gece nezarerte : Çagatay yaktin hepimizi soylemistim bi gun yakalanicagiz diye'demis , mal bulamayimca yoksunluk sendromuyla!

Drogba yarın imza atıyor diyorlar hala kadroyu kuramadım acaba melo kesik yiyip orta da Selçuk Sneijder mi oynayacak.

Kanatsız diziliş pek mantıklı gelmiyor

Zaten kanatsiz oynuyoruz kardes ya. Fazla takilma oraya.

Oyun icinde dizilisler degisir. Hamit kanada kayar, Burak kayar, Sneijder sola kayar, hatta Drogba bile kayar

O yüzden kanatlara takilmamak lazim. Baska bir sistem de cok zor. Düzen bozulabilir.

drogba gelsin isterse ligde hiç gol atmasın ben razıyım. Sadece şampiyonlar liginde yardırsın bize gene yeter. Tek başına maç alır geyiği var ya bu herif gerçekten onun katmerlisini yıllarca yaptı chelsea de. Bir kere en basitinden ileri de top tutamama özüründen tamamen kurtulacağız.

4-3-1-2 de hakan balta hiç götüremez çok merak ediyorum yeni dizilişi

yav zaten sneijder aldık bide üstüne kolou toureyle drogba da gelirse t. direktöre, taktiğe vs.. falan ihtiyaç kalmaz ki, çıkın kafanıza göre takılın der fatih hoca :D

Galatasaray: Muslera, Sabri, Dany, Semih, Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Riera, Umut, Burak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt