Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

güzel vurdu

yeni defansımız drogba adam müthiş savunma yapıyor hala hayvan gibi fakat hızı eski günlerinde değil gibi

tunus hadi gol doğuştan tunusluyuz :ayatollah:

Tunuslu Abdennour da çok sağlam stoper.

Fildişi finalden önce elenmez. Kesin olarak finale kadar çıkarlar. E o kadar çıkmışkende bari kupayı alsınlar

@ftwGS

Basket takimi icin Lawrence Roberts'i duydum ama ne kadar ciddi bilmiyorum...Eski Efesli..

illa bonsevisiyle adam almak zorunda degiliz bu aralar cok para harcadik zaten , bana gore kiralik biri gelse fena olmaz Drogba haric

beyler yoktum bugün.. drogba bizde mi anlamadım. ntvspor haber sitesinde anlaşmaya varıldı falan diyor. tv yayınında kırmızı bantla son dakika geçti mi ntvsporda?

Benzema ve Higuan biri istesek verirler mi acaba ?

Mou reyiz candır...

Ünal Aysal yakın arkadaşı Florentine perez

Fatih Terim yakın arkadaşı Mourinho

:lol:

Günlük gelişmeleri özetlemeyen fenerli olsun!.. Yeni geldim meraktan çatlayacağım...

Bence stoper transferi yapmak yanlış olur bu zamanda çünkü stoper mevki en önemli mevkilerden çok büyük paralar harcamak gerek stopere ve devre arasında olacak iş değil. Ujfalusi sakatlıktan döner oynar yine..

Yalnız Drogba fırsatı bir daha gelmez 34 yaşında olması önemli değil 38 yaşında bile olsa gözü kapalı kadroya koyarım Drogbayı...

Bu arada Fildişi'nin golünü şimdi izleyebildim yine Lacina Traore çok klas bir pas atmış. Kendisinin yerine Stancu'yu almıştık, kısmet :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt