Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hikmet Hoca bırak bu işleri kör müsün Bekir Ozan 90 dakika oynuyor, ulan klubedeki en kotu adam bundan iyidir. Yok kadro yetersizmis, o zaman bırak git. Her mağlubiyet sonrasi ayni sey.

Hikmet Karaman uzun vadede son derece başarısız bir teknik adamdır.

fener bu maçı yemiş olabilir hatta çok iyi oldu çünkü transfer döneminde çok kasmazlar ama bu oyundan devam ederlerse iddaa ediyorum ilk 4 e giremez.Kodroları acaip kötü

Hikmet Hoca bırak bu işleri kör müsün Bekir Ozan 90 dakika oynuyor, ulan klubedeki en kotu adam bundan iyidir. Yok kadro yetersizmis, o zaman bırak git. Her mağlubiyet sonrasi ayni sey.

4 tane adam aldırdı adı sanı duyulmamış iyi komisyon yedi haftaya yenilirse bırakır kaçar trt3 te yeri hazır ne olacakki

Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol

#TRANSFER | Liverpool, Philippe Coutinho için İtalyan dev Inter ile 13.7 Milyon € karşılığında anlaşmaya vardı.

sneijder 7.5 daha ne olduğu belli olmayan brezilyalı oyuncu 13.7 milyon pehh liverpool boş yere para harcamakta yerlerine yok
:b5:

Liverpool yeminle salaklar tarafından yönetiliyor.

Bu arada takım yetersiz lafını Hamza hoca bile kullanmıyor Akhisar'ın başında ey Hikmet Karaman!!!

Şovu bırak da işine. Yetersiz takım olabilirsin ama 2-1 gerideyken rakibin sahasında basmamak, acelele etmemek nedir?

Bu ne ya Beşiktaştan mı korkuyosunuz?Bizim ölümüz onları darma dağın eder.

beyler transfer dönemi 1 şubat ta mi bitiyor 5 şubat ta mi..kesin bilgi nedir çok acil lazım.

süper ligden bonservisle adam alirsak yönetime fena sallarim arkadas, bu ne oldugunu bildigimiz takimlar bizim paralarla ayakta duruyor, bize öküz gibi oynuyorlar, fenere gelince 3 kurus icin satiyorlar. bir daha süper ligden bonservisle adam almamiza karsiyim!!

Gelişme yok demi hiç

Drogba, Kolo Toure daha gelmediler mi?

fener bu maçı yemiş olabilir hatta çok iyi oldu çünkü transfer döneminde çok kasmazlar ama bu oyundan devam ederlerse iddaa ediyorum ilk 4 e giremez.Kodroları acaip kötü

Buna katılmıyorum onların kadrosu gayet iyi.

Teknik ve taktik konularda,yani hoca konusunda büyük sıkıntıları var (uzun yıllar bu sıkıntı sürer inşallah:asd: )Biraz akıllı adam başlarında olsa şu an açık ara liderdiler.Çünkü ne biz gram top oynadık şu zamana kadar ne diğerleri.

Yarın oynayacağımız maç ile birlikte arayı açacağız inşallah.Çünkü Sneijder + Drogba hamleleri ile ligde bariz en iyi kadro olduk.Hocamızı da tartışmam :)

o cenk tosun denen mal kontrada yandaki arkadaşına çıkartsa maç bitmişti ama yinede fenerin galip gelmesi için bazı antepli oyuncular ellerinden geleni yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt