Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben sorguluyormuyum? Efsanelere saygı duy o adamın galatasaray için neler yaptıgını biliyorsun milletvekili oldugu için adama düşman oluyorsunuz resmen

Adama düşmanlığı yok kimsenin,ben sadece fener ile ilgili yaptığı yorumlar üzerine tepki gösterdim o kadar...

juve maçında top çizgiyi geçmeden ilave hakeme çarptı oyuna geri döndü hakem aut verdi , ee hakemler oyuncu sayılmıyor mu :D

yarın 8taşa bir koyalım buradaki gergin hava kaybolur üserine bir de drogba veya toure transferi açıklanırsa allaaahhhhhhhhhhhhhhh burası tadından yenmez ama yarınki maçı ciddi oynayıp kazanmamız lazım

Renktaşlar Şeref abi geldi mi bugün hiç?

medya bızım sneıjder malıyetını hesaplar ama fenerın yedı kazığı acıklasınlar orham sam malıyetı ve ne vermıs...

Bugün Gaziantepspor'u gördükten sonra illallah ettim ben artik, Türkiye liginden bonservisle oyuncu almamiza siddetle karsi cikiyorum.

Bu sikecilerin kasasini doldurmaktan vazgecelim hayirlisiyla, cok iyi olur. Adamlar Fener'e yatiyor, bize oynuyor arkadas. Varmi böyle bir dünya..

Sen kimsin lan Hakan şükürü sorguluyon bu klübün futbolcularında 1-Metin oktaydır 2- Hakan Şükür

Siyasi fikirleriniz ne boksa GS'ya getirmeyin ********************* Metin Oktay Solcudur Hakan Şükür sağcı hiçbişey FARK ETMEZ GS TARAFTARI İÇİN

sıralama haricinde katılıyorum yoksa fatih terim hakan sukurden daha ondedir beni icin ama hakan sukurde bu klup icin onemli degerlerden birisidir

bu granqvist kazmasına nasıl 7 milyon istiyorlar yuh

juve maçında top çizgiyi geçmeden ilave hakeme çarptı oyuna geri döndü hakem aut verdi , ee hakemler oyuncu sayılmıyor mu :D

evet kardeş haklısın hakemlerde oyuna dahil ama sadece orta hakem çünkü diğer hakemler saha çizgilerinin dışında dururlar bu yüzden onlara çarpan top dışarı çıkmış demektir

Granqvist baya sert oynuyor maçın başından beri, şimdi sarı kart da gördü.

Atılsam da bir an önce takımdan ayrılsam mı diyor acaba:trollface:

Daha emre çolak a gelmedi mi laf :D

emre çolak için ben hemen konuşabilirim bu takımda kesinlikle ilk 11 i haketmiyor özellikle bu sene özellikle kasımpaşa maçına bakarsak(fazla ileriye gitmedim 7-8 gün önce) burak ve seluçuk net koşular yaptılar hiç görmedi neyse o da diyor zaten ben bu sene kötüyüm diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt