Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kaybederler, oynadiklari bir oyun yok ortada.maci seyr etdim,90 dakika boyunca baski felan kuaramadilar.kapanan antepe karsin.

fener kazanamaz da zorla kazandirirlar. bu konuda hemfikiriz sanirim yoksa herkes biliyor temiz bir ortamda fenerin nal toplayacagini.

Granvist anca kapanan takımlarda oynar. Sürekli atak halindeki takımlarda her canını yakar. Allah tan kulubü vermedi. Çok yanlış transfer olacakmış

Yorumculara takılıp kalmışız eyvallah da... Senin takımın çıksın kazansın yorumcular da havlasın dursun arkadaşım... Yorumcuların bizi pofpoflaması işe yaramaz zaten bıakın eleştirsinler hırs yapalım...

Sen kimsin lan Hakan şükürü sorguluyon bu klübün futbolcularında 1-Metin oktaydır 2- Hakan Şükür

Siyasi fikirleriniz ne boksa GS'ya getirmeyin ********************* Metin Oktay Solcudur Hakan Şükür sağcı hiçbişey FARK ETMEZ GS TARAFTARI İÇİN

Siyasi fikri getiren bizzat sensin,ayrıca düzgün konuşmanı öneririm,klavyenin arkasından sallamak kolay..

Granvist 7m€ ise bende bi 10m€ varım :ayatollah:

Hakan Sükür baya elestiriyor FB yi

bu granqvist in gıcığına juventusa handikap verdim iddaa da. :)

fener kazanamaz da zorla kazandirirlar. bu konuda hemfikiriz sanirim yoksa herkes biliyor temiz bir ortamda fenerin nal toplayacagini.

yalnız antep savunması da leşmiş abi..bursa da,antepte ortasahası ve savunması leş takımlar.2 deplasman da da farklı galip gelirsek şaşırmam.

Granqvist az önce sari kart yedi

sıralama haricinde katılıyorum yoksa fatih terim hakan sukurden daha ondedir beni icin ama hakan sukurde bu klup icin onemli degerlerden birisidir

Eğer sıralama yapmak gerekirse..

Efsane başkan Ali Sami Bey

Efsane oyuncu Metin Oktay

Efsane Teknik Direktör Fatih Terim dir.

emre çolak için ben hemen konuşabilirim bu takımda kesinlikle ilk 11 i haketmiyor özellikle bu sene özellikle kasımpaşa maçına bakarsak(fazla ileriye gitmedim 7-8 gün önce) burak ve seluçuk net koşular yaptılar hiç görmedi neyse o da diyor zaten ben bu sene kötüyüm diye

senin gibi düşünüyorum kardeş emre bence ptt de bile zor oynar ama malesef burada emreye laf söyletmeyecek kişiler var sanki biz emreye kötü derken gs mizin kötülüğünü istiyoruz aksine emre o kadar zarar veriyor ki gs mize

1. Ismail Senol‏@ismailsenol
  2. Andres Nocioni'nin toplam maliyeti iki milyon Euro, bu yüzden Galatasaray MP transferden vazgeçti. Manuchar olmazsa iki farklı oyuncu hazır.

Ismail [EMAIL="Senol‏@ismailsenolBlake"]Senol‏@ismailsenol[/EMAIL]Blake Schilb dün yeniden döndü Galatasaray'a ve teklifin yükselmesi durumunda gelebileceğini söyledi. Şu anda Galatasaray'ın ikinci tercihi.

Andreas Granqvist gelirse ikinci Cris olur gibi, tam bir kalasa benziyor. Eskisehir stoperi olur en fazla.

bu granqvistte bi cris potansiyeli seziyorum. tırıs tırıs koşuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt