Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Telegol'e ne desem bilemedim. Bilir kisi gidip Sneijder maskesi takiyor yayina cikiyor, sacma sapan muhabbet dönüyor. Biraz mantikli yorum yapan Kaya var gerisi hikaye. Hepsi show pesinde.

Beyaz Futbol desen Rasim ve Ahmet Cakar rezilleri var.

En iyisi bence yine Sergen-Bilgin Gökberk'in programi. Sonra da Spor Servisi gelir M.Demirkolla.

Keske Demirkol ve Meleke spor programi yapsa, herkes izler diye düsünüyorum
sergende daha crisin gittigini 2 gun once programda ogrenmis bir futbol yorumcusu al birini vur öbürüne

hikmet karamana bak,o kafasiyla o bitik futbol bilgisiyle turkiyede adama sert basarlar sneijder oyle kolay oynatmazlar diyo.ulan dindük sen adam oldunda o kafanla bide sneijderimi degerlendiriyosun,f.terimin en dandik cakmasi gibi konusuyosun ekranlarda

Hala Beyaz TV izleyen kaldı mı ya?

yaya toure demeseydi iyiydi bir ihtimal derdik ve o an bitti salladığı belli :asd:

AW: Transfer Nöbeti

ulan okaar emindimki fenerin bi sekilde maci vevirecegime 100lira basacaktim kiyamadim :/

Bence Türkiye'de 2-3 sene önceki kadar sert futbol oynanmıyor. Sizce ?

hikmet karamana bak,o kafasiyla o bitik futbol bilgisiyle turkiyede adama ser basarlar sneijder oyle kolay oynatmazlar diyo.ulan d¨ndük sen adam oldunda o kafanla bide sneijderimi degerlendiriyosun,f.terimin en dandik cakmasi gibi konusuyosun ekranlarda

adam sertliğin anavatanında oynamış , türkiye'de niye oynamasın? tabi bir tek Türkiye'de tekmelere izin veriliyor o da başka bi konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt