Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben sizin için hapis yattım !!1

anelka juventus e geldigine gore drogba cin de kalmaz bence

Granq Vucinic'i hayatından bezdirdi yalnız dönüp suratına çakacak şimdi bir tane diye korkuyorum :lol:

Sneijder'e daha çok inanmıştım Drogba'dan adam ne kadar 34 yaşında da olsa insan gelme ihtimaline inanamıyor.

abi stadı ipotekliyormuş şikeciler??!!

stad değil ülker arenayı ipotek ettirerek borç alama derdine düşmüşler dostum yıllardır bu konuşuluyor fb nin gerçek borcunu gizlediği fb nin batakta olduğu bile fb kongre üyeleri tarafından konuşuluyor ama adamlar azize korkusundan açıkça söyleyemiyor

Fenerin konuşulmadıgı bi program var mı beyler

90+2 penaltı kazandı juve 1-1 iken :) bilin bakalım kim sebep oldu

not: hakem vermemis ortalık karıstı ama bence penaltıydı su granvist mi ne o yaptı sebepsiz yere ama vermedi hakem

Nihat hayatında ilk defa pardon daha önceki telegole gelişinde de mantıklı konuşmuştu. Ya siz neyin derdindesiniz? Aziz Yıldırım istifa etse şuan sizce daha mı iyi olacak? Adam sizden iyi Galatasaraylı valla helal olsun Nihat'a... Akıl var mantık var, Aziz gitse, Aykut da gider... Muhtemelen ya koç gelir, yada doğuş ferit şahenk. Adamlar şuan Belhanda'yı alıcak parayı bulamıyor taksit taksit uğraşıyor. Şimdi Ferit gelse daha mı iyi? Adam Sow'u aldı hediye etti başkan olmadığı halde...

Ne garipsiniz ya:) Adam aziz gitmesin die uğraşıyor. Bırak yargıtay cezasını onasın. O zaman hem fener karışıklığa girer belli bir dönem. Hem gidişi daha güzel olur..

Bu arada birileri Hakan Şükür'ü eleştirmiş, birisi de sen kimsin eleştiriyosun demiş. Arkadaşım isteyen istediğini eleştirir size mi sorcak? Siz kimsiniz ki eleştirmesine karşı çıkabiliyosunuz?

gargamel ortalığı karıştırmak için elinden geleni yapıyor şimdi de sniejder ile selçuk un arasını açmak için kıçısını yırtıyorrrr:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

bir kere de salih oynuyor diye christian'nın morali bozulacak. takım içi huzursuzluğu arttıracak dediğini duymadım. medyada şerefsizler çoğaldı.

granqvist penaltı yaptı ama hakem vermedi. %100 penaltıydı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt