Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

genoa juve maçını izledim bu granqvist bizim gökhan zan dan daha kötü oyuncu nasıl buna 7 milyon istiyorlar anlamış değilim ve nasıl biz bu adama talip oluyoruz bu kadar kötü bir oyuncu olamaz. adam son dk penaltı yaptı ama hakem vermedi.

oktayıda heralde becekeyi deli gibi savunsun diye koymuslar her lafı becekeye bağlıyor :)

Kadir Çetinçalı ‏@kadircetincali Drogba'yı soranlara cevabım: Doğru transferin gerçekleşme olasılığı arttı da, 35 yaşındaki adam için bu ne heyecan hiçbirinizi anlamıyorum.

bence de öyle yani, sol bek-stoperi daha fazla isterim de sirf fener'i bugün gördükten sonra drogba gelsin elalem forvet görsün diyesim geldi

ulan kanalları gezerken bugün tvde sneijderi konuşlarken gördüm izlemez olaydım. lemi malı konuşuyordu. ettiği lafa bak "sneijder öyle 2-3 adam geçip gol atacak adam değil" dedi bir kamyon küfür ettim

ziya nihatın konusmalarına sırıtıyor koptum sallama ziya dermiş gibi

Kadir Çetinçalı ‏@kadircetincali Drogba'yı soranlara cevabım: Doğru transferin gerçekleşme olasılığı arttı da, 35 yaşındaki adam için bu ne heyecan hiçbirinizi anlamıyorum.

bence de öyle yani, sol bek-stoperi daha fazla isterim de sirf fener'i bugün gördükten sonra drogba gelsin elalem forvet görsün diyesim geldi

bence tam saçmalamış 35 yaşında doğru ama geçen sende 34 yaşındayken bu adam cl kupasını tek başına kazandırdı takımına artık futbol değişti 37 yaşına kadar verimli olunuyor

35 yaşında dediğiniz adam geçen sene chealse yi şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı...bu adam 2 sene rahat oynar bu fizikle...

kadir cetincali ne anlarmis futboldan.drogba denilen adamin 34 yasinda mila milan-juve pazari var dunyadan bi haber konusuyo

ulan kanalları gezerken bugün tvde sneijderi konuşlarken gördüm izlemez olaydım. lemi malı konuşuyordu. ettiği lafa bak "sneijder öyle 2-3 adam geçip gol atacak adam değil" dedi bir kamyon küfür ettim

o lemi gitsin hamsi kızartsın başka bi halttan anlamaz :D

[video=youtube;Uh_JHyzfC6o]https://www.youtube.com/watch?v=Uh_JHyzfC6o[/video]

heyt be, 13 dakika uzatma verilmis bunun yüzünden.

90+11'de togo 0-2 yapmis :)

Gelsin alayı gelsin sol beke Carlinhos gelsin stopere Serdar Taşçı gelsin forvete Drogba gelsin gelsin :D

-------------Muslera-----------------

Eboue--Semih--Serdar--Carlinhos

---------------Melo--------------------

---------Hamit---Selçuk--------------

-------------Sneijder------------------

----------Burak--Drogba-------------

Kafayı yedim :asd::asd:

Ünal başkan ah be, şimdi alıcan Drogba ile Serdar Taşçıyı. Serdar Taşçı röportajında transfer olmak istediğinin sinyallerini verdi.

Sene sonu da Carlinhos ile Gökhan İnleri

Daha da transfere gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt