Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan kanalları gezerken bugün tvde sneijderi konuşlarken gördüm izlemez olaydım. lemi malı konuşuyordu. ettiği lafa bak "sneijder öyle 2-3 adam geçip gol atacak adam değil" dedi bir kamyon küfür ettim

Allah vere de yarin oyuna girip söyle bir frikik golü atsa Arena yikilir, televizyondaki galatasaray düsmanlari bir susar :ayatollah:

Ynt: Transfer Nöbeti

ulan kanalları gezerken bugün tvde sneijderi konuşlarken gördüm izlemez olaydım. lemi malı konuşuyordu. ettiği lafa bak "sneijder öyle 2-3 adam geçip gol atacak adam değil" dedi bir kamyon küfür ettim

Lemi'nin lehimleri koyvermiş anlaşılan..

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lig Tv'ye göre Kolo Toure ile ilgileniyormuşuz Drogba'yı düşünmüyormuşuz

umarım gerçekten böyle bir hata yapmayız

1 saatan fazladir telegol ve beyaz futbolu izliyorum hafta icinde yasayan fernandez gokanin kafa goz kavgasinden bahseden hic olmadi...

[video=youtube;Uh_JHyzfC6o]https://www.youtube.com/watch?v=Uh_JHyzfC6o[/video]

heyt be, 13 dakika uzatma verilmis bunun yüzünden.

90+11'de togo 0-2 yapmis :)

aynen maçı canlı izledim maç 5 dk falan anca durdu...13 dk uzatmayı hakem nasıl çıkardı anlamak imkansız herkes şaşırdı zaten

alanzinho denen sirk topcusu 5 adam gecip gol atıyor demi lemi

Mesajlar için çok sağ olun, vallahi evimde gibi hissettim, çok sıcak karşıladınız. :)

Neyse çok yer meşgul ettim nöbete devam.:)

35 yasında diyenlere (drogba için) sadece guluyorum ya dalga mı geçiyorsunuz adamın fiziki durumu onemli acaba onun gibi bşr fizige bizim türkiyede var mı bir futbolcu ayrıca chelsea gönderdiğine bin pişman oldu ama anlayana işte ve hala geleceğine tam olarak inanamıyorum gelirse çok iyi iş başarmış oluruz

1 saatan fazladir telegol ve beyaz futbolu izliyorum hafta icinde yasayan fernandez gokanin kafa goz kavgasinden bahseden hic olmadi...

kardeş o kavga çok fazla büyümedi ben birçok takımın idmanında onun gibi kavga çok duydum gördüm sende duyup görmüşsündür bence fazla haber olmaması normal

Gelsin alayı gelsin sol beke Carlinhos gelsin stopere Serdar Taşçı gelsin forvete Drogba gelsin gelsin :D

-------------Muslera-----------------

Eboue--Semih--Serdar--Carlinhos

---------------Melo--------------------

---------Hamit---Selçuk--------------

-------------Sneijder------------------

----------Burak--Drogba-------------

Kafayı yedim :asd::asd:

Hayatimda görmedigim/duymadigim formasyonlarda kadrolar görür oldum bu son günlerde forumda :)

kanalturku açın arkadaşlar. 2 yıldızı bitiriyormuşuz. drogba ve toure sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt