Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Granqvistin Juve macinda yaptigini gordunuzmu? Tam bi Kazma.. Servet geliyo gozumun onune

Re: Transfer Nöbeti

Bu arada sponsorlar aradan çekildiği için drogba serbest kalmış bonservisi elinde oluyor bu durumda

Cevap: Transfer Nöbeti

takip ediyormusun reis sürekl.

chedjou çekilen fiyat 12-13. takımı satmak istemiyor.

serdar taşcı için girişim olmuştur ama belki sezon sonuna bırakalım dmeiştir. adam orda kaptan. devre arası bırakmazlar.

sen devre arası büyk paralar dışında giden iyi oyuncu biliyormusun reis. ben hatırlamıyorum. banko takımında oynayan ve hedefleri olan takımdan oyuncu almak senjder transferi kadar zordur ve uzun zaman alır.

vakit dar şu anda..

benim takip ettiğim algım bu şekilde... drogba olayı ile stoper-solbek in alakası yok..

uygun fiyata geliyorsa. 32 lik elmander yerine 34 lük drobayı yine tercih ederim.

burda tek kötü taraf var.

fildişi final oynarsa, 10 şubata ancak dönerler. 10 günlük dönemde 2 tane oyuncu koyacağız oraya toure belki yedek başlarda. drogba gibi adam alıyorsan burdaki maçta koyman gerekir.

ayrıca önümüzde 5 gün var. pazartesi olursa olur olmazsa unutun gitsin derim.

transferin son dakikasına kadar ümidim var benim.bence drogba ile toure arasında bir seçim yapmak zorunda kalırsak kesinlikle toure.

Ya o bu değil de, biz bu Sabri Reyis'le ne yapcaz? Eyv. seviyoruz, canımız, evladımız. Resmen geçen sene darılmasın ayıp olmasın die sözleşme imzaladık. Bu gidişle 35ine kadar sözleşme imzalıcaz.

Tamam yine Galatasarayımızın futbolcusu ol ama hiç değilse yurt dışına seni kiralayak. Bizi yurt dışında temsil et.

Aslında benim kafamdan geçen Ultraslan'a başkan yapmak lazım ama ne bilim

Drogba ve Kolo Toure'yi istemeyenler var akıl fikir versin Allah.. :asd:

Adriana Lima'ya benzetmeye basladım bu adamı,benim durumum pek iyi değil sanırım :)

hahaha, Büyük Baskan Ünal Aysal bize Adriana Lima'yi getir...

adriana-lima-255.jpg

Drogba riskli değil bence dünyanın hala en iyi 5 forvetinden biri olan adam bu 2 seneliğine bu kadar kaliteli bir forveti getiremezsin bu adam burada her türlü götürür Kolonun riski Cityde son senesinde oynamadan geçiridi dfizik olarak bir düşüklüğü yoksa tam aradığımız adam.

Geçen sene lig kupa milli takım derken toplamda 30 maç yaptı. Bu sene de 12 maç oynadı toplamda daha ligin ikinci yarısında. Hazır gelir yani sıkıntı olmaz.

ikisini de 2012 yılınca cekilmis fotoğrafları.

bilmeseniz ve hangisi daha yaşlı deseler :S

s-DROGBA-CHINA-large640.jpg

trabzonspor-zokora-ile-anlasti-28219.jpg

Ya o bu değil de, biz bu Sabri Reyis'le ne yapcaz? Eyv. seviyoruz, canımız, evladımız. Resmen geçen sene darılmasın ayıp olmasın die sözleşme imzaladık. Bu gidişle 35ine kadar sözleşme imzalıcaz.

Tamam yine Galatasarayımızın futbolcusu ol ama hiç değilse yurt dışına seni kiralayak. Bizi yurt dışında temsil et.

Aslında benim kafamdan geçen Ultraslan'a başkan yapmak lazım ama ne bilim

ultrAslana başkan yapmak mı ? Avrupa"ya mı kiralamak mı ?.. Geç oldu hocam yat uyu istersen.

Transfer dönemi 5 temi bitiyor 1 subattamı beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt