Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transferler gelmese onemli degil. Gelse super olur. Kaybedecegimiz bir durum yok.

Ş eref verdin adın gibi bizleri bilgilendirerek

E şsizsin alanında bir nevi tek

R eislerin dibisin mübarek

E sen bi rüzgar seni foruma getirecek... lakin

F ildişililerden ikisi mi gelecek biri mi gelecek ?

schalkeyi gecersek bana gore s.liginde bu yilki misyonumuz tamamlaniyor,sonrasi cok zor.onun icin lig en az s.ligi kadar onemli mutlaka sampiyon olup ön elemesiz katilmaliyiz,drogba+toure+sneijder+eboue+muslera+selcuk bu adamlarligi süpürür kardesim

Toure+Drogba anlasildi. Nezamand gelecekler... CL maci nezamand?

Yarın drogba ilk 11 çıkacak mı? (nöbet nedeniyle beyin error..!)

Bir Fenerlinin Sow yorumu.:lol:

Aykut Hoca´nın idmanlarına rağmen hala ayakta ve gol atabiliyor.Bu adamda cidden iş var..

Arkadaşımın Hasan Şaş ile bağlantısı var ailecek bana dediği şey Hasan Şaş Drogba'nın geldiğini söylemiş. Arkadaşım diyor.

bende de o şüphe var ama tecrübesiyle götürür işi. ujfalusi geldiğinde de o hisse kapılmıştım ama bizi çok yanılttı geldiğinde çoğumuz istemiyorduk.

Haklısın ama Ujfalusi için At. Madrid taraftarı çok hata yapıyor, kilo aldı, gitsin falan demiyordu. Toure için bunları konuşuyor ingilizler. Ayrıca 32 yaşında olduğunu sanmıyorum yüksek ihtimal Drogba'dan yaşlı :)

İnşallah Ujfalusi gibi olur. Yani kendisi muhteşem stoperdir eğer hala formdaysa.

schalkeyi gecersek bana gore s.liginde bu yilki misyonumuz tamamlaniyor,sonrasi cok zor.onun icin lig en az s.ligi kadar onemli mutlaka sampiyon olup ön elemesiz katilmaliyiz,drogba+toure+sneijder+eboue+muslera+selcuk bu adamlarligi süpürür kardesim

ehh artik bi zahmet kendilerine gelsinlerr.....kac mac oldu soyle rahat mac bakali

şeref aydın drogba transferi hakkında birşey dedi mi

ben nedense Drogba'ya 12 Numarayi yakistiriyorum.

#12 Didier Drogba

Şu Alper Potuk.2u bir daha yoklasalar ya olmadı sezon sonun abağlasınlar işi yerli oyuncu lazım takılacak kontenjana takım bozulacak

Biir de bizim şu forma numaralarını revize etmemiz lazım.

1-2-3 numara boş olur mu bi takımda yahu.

7 Aydın'da ve kalacak gibi.

10 Melo'da alakasız şekilde.

11 Solbekimizde* :D

Amrabat'ın numarası için yorum bile yapamıyorum :D

Kalecimiz 1 numara giymiyor.

cidden saçma sapan biir halde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt