Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Merak etmeyin az sonra haber yapan siteler .

Melo istedigi parayı arttırdı ibre Wellington'a döndü diye haber yapar :D

KANALTÜRK:

Sao paolo başkanı avrupa dan bir takımla anlaştık..:yenieek:

Usain bolt sevilla'ya karsi ManU formasi giyecekmis, Rio'nun jubile maci.

iyi oynarsa gelsin bizde oynasin :lol:

bence hem melo hem wellington alınacak.at fava bekle:yenieek:

wellington denenir bu sene,selçuk ve melodan biri olmadığında da ligde kadroya girer,TR kupasında zaten oynar..cl de sorun olmaz,kadroya girer.:yenieek:

Merak etmeyin az sonra haber yapan siteler .

Melo istedigi parayı arttırdı ibre Wellington'a döndü diye haber yapar :D

yok şu an ibre meloda

BOrhAFzCcAATnHJ.jpg

kendi yazdigindan haberin bile yok,sadece bir kisiye ozelden evet boyle diye mesaj attim demedinmi,sana baska uslüpta konusurdumda senin provakatorlugunle ceza almaya niyetim yok.

Ceza almaya niyetin yoksa yazdigini bir daha gözden gecir ozm. Dedigim gibi kime ne yazdigim seni ilgilendirmez ama o gün sen yazilan herseye inanmasaydin bunlar konusulmazdi bile.

Eger seni Saman olarak göstermek isteseydim burda acik acik yazardim zaten.

arkadaş ne saçma bir transfer sezonu melo geldi-gelmedi anlaşıldı yok anlaşılmadı yok ufak bir prüz çıktı yok efendim juventus ile görüşülüyor :D

bitsin şu transfer dönemıde lig başlasın ya, welo melo kafa kalmadı cidden :confused:

Seni özlemek için bir çok sebebim vaaaaaaarrrr yangınım sönmüyor ateşlerdeyimmmmm beni neden bırakıp gittin haaayin yar acımadın terk ettiğin aynı evdeyim.

Melo'ya itafen yazdım.

arkadaş ne saçma bir transfer sezonu melo geldi-gelmedi anlaşıldı yok anlaşılmadı yok ufak bir prüz çıktı yok efendim juventus ile görüşülüyor :D
aynen hersene aynı terane sana olucakalrı söyluyom ligin 2. haftası dan bu transfer biter gene kiralarız ş.ligi maçlar melo gene ilk maçlarda dokulur ondan sonra ama oynamyo melo olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt