Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hani lan Wellington geliyordu?

gene mi ertelendi

bizde hersey erteleniyor nedense yalan mi bahane mi gercek mi belli degil

aykut konusunda demisdim yanlis anlamadiysam seni. öyle serefsiz bir herif bizden davet beklemesin bir zahmet. radara yakalandigini itiraf eden sonra kirli sampionluklarina sahip cikan insanlar ile isimiz olmaz veya olmamalidir diye düsünüyorum.

umarim anlata bilmisimdir.

La oruç başlamadan kavga başlamış. Nerde olm bu Wellington gelmedi hâlâ kamp başladı daha oyuncu alıcaz

[video=youtube;9XTJadbH-ts]https://www.youtube.com/watch?v=9XTJadbH-ts[/video]

1:10da Hakan Baltaya bakin nasilda yardiriyo

bizde niye yapmiyo la onu

..............muslera...........

eboue..semih..chedjou..wederson

selçuk..melo..erman/hamit/emre/engin

...............sneijder..............

..........burak.....drogba........

Arif bu forumun neşesi

Takimin Eboue'si varsa, Forumunda Arif'i var :cool:

Yok illaki artistlik yapicak bazileri. öyle uslu uslu, hic birsey demeden, havasiz, keyifsiz nöbet olsun istiyen var.

,,sizler yokken, biz vardik buralarada.."

Transfer Nöbeti

Bu transfer döneminde biraz daha ağır gitmekte fayda var bence. Acilen ön libero doldurulmalı ama başka adam alınacaksa acelesi yok

Vay anasını be psg nin cavani transferi için yaptıgı pazarlık bizim melo transferi için yaptığımız pazarlıktan daha seviyelidir.Kardeşim bunun Ünal Aysal ile alakası yok.Biz de yönetime gecenlerin gdo su değişiyor.Pintileşiyor.

Takimin Eboue'si varsa, Forumunda Arif'i var :cool:

Yok illaki artistlik yapicak bazileri. öyle uslu uslu, hic birsey demeden, havasiz, keyifsiz nöbet olsun istiyen var.

,,sizler yokken, biz vardik buralarada.."

bence antipatiksin

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

ben burda iq ölçmüyorum renktaş google bak belki bulursun senin arzularını tatmin edicek birkaç tane. burda sadece benim söylemimin gayet anlaşılır oldugunu ve bunu başka yerlere çekmenin usulsüzlük oldugunu anlatıyorum bilmem anladın mı

yok anlayamadım aydın kesimin emsal timsali beni mazur görürsünüz umarım cahilliğimden ötürü, eğer ölçmediğin halin buysa iyiymiş ben en az 5 kişinin iqsunu ölçerken gördüm seni takdir ediyorum gerçekten bence yeteneklerini saklama bu kadar mütevazi olmamalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt