Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Kardesim ben cok iyi hatirliyorum. Selcuk Inan 25 yaslarinda Milli Takima cagrilinca "nerden cikti bu " veya "kim getirdi sunu" gibi laflar duyordum Galatasarayli dostlardan. Bana göre iyi topcular herzaman ve heryerde oynarlar. Fenerbahce genc Futbolcu cikarmakta aciz bir takim, ama Salih gibi bir oyuncu ellerine gecince koyuyorlar herifler.

Ben Selcuk kötü topcu demedim, hatta cok iyi bir oyuncu, ancak öyle Mehmet Ekici´den kumas veya yetenek olarak fazlasi yok.

Mehmet Ekici Bundesliga nin en yetenekli futbolculari arasinda gösteriliyordu ve bence büyük is yapmis oluruz.

bu kiyaslama selcuka hakaretir bence. küfür etseydin selcuka daha iyidi belki :D neyse.....

Cevap: Transfer Nöbeti

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/melodetay.jpg

Istersen nefret duy, istersen beni sev. Onursamam.

sendende cok fazla kisi hosluk degil, ben haric (ama bu tavilar ile, antipatik listeye girebilirsin)

Bi Alman atasözü var

Cam evinde bulundun takdirde, tas ile atma disariya.

Dağarcığıma katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederim.. :yenieek::b5:

Çingene pazarlığımız kıran kırana sürüyor mu arkadaşlar birkaç gündür haber takip etmedim de.

Evet arkadaşlar bugüne kadar herkesten sır gibi sakladığım gizli planım bu adamdır:Andriy Yarmolenko - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Bir Nani kadar adı olmasada çok çılgın atabilecek bir abimizdir belki bir gün gelir diye ümit ederim hep bazı taraftarlarımızın kara Melo sevdasını ben bu oyuncu ile yaşıyorum işte.

Çingene pazarlığımız kıran kırana sürüyor mu arkadaşlar birkaç gündür haber takip etmedim .

an itibariyle meloya döndük abi,yarın öğle saatlerinde wellingtona geçiş yapacağız,akşama kısmetse meloyla ilgileneceğiz..

bi yatcaz kalkcaz melo

bi yatcaz kalkcaz welo :yenieek:

an itibariyle meloya döndük abi,yarın öğle saatlerinde wellingtona geçiş yapacağız,akşama kısmetse meloyla ilgileneceğiz..

bi yatcaz kalkcaz melo

bi yatcaz kalkcaz welo :yenieek:

pazarlık pazarlık olalı böyle pazarlık görmedi tok satıcı deigliz de tok alıcıyız oraya 6 elit oyuncu var havası yaratıyoruz :yenieek:

5 Milyona Villayı biz alaydık iyidi :o

vallah 1 milyon euro icin Melo alinmayacaksa daha nedim, yaziklar mi olsun hayirli mi olsun bilmiyorum

Italyanlara gore bonservis konusundaki fark 1 milyon euro mus o yuzden yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt