Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AW: Transfer Nöbeti

bu kiyaslama selcuka hakaretir bence. küfür etseydin selcuka daha iyidi belki :D neyse.....

Niye hakaret olsun ? Mehmet Ekici´yi milli maclar disinda hic izledin mi ? Ilkay Gündogan ile kiyasliyorum, selcuk ile niye kiyaslamayim ? Mehmet Bremen´e degilde Dortmund´a gitseydi bugün Ilkay ne ise oda o olacakti.

Cevap: Transfer Nöbeti

13 Temmuz Cumartesi: 17:00 Shrewsbury - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

16 Temmuz Salı: 21:30 Notts County - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

21 Temmuz Pazar: 21:45 Galatasaray - Malaga (Smart Spor - Smart Spor HD) / Türkiye - İzmir

28 Temmuz Pazar: Bled’de hazırlık maçı. Rakip henüz belli değil. (Smart Spor - Smart Spor HD) / Slovenya

3 Ağustos Cumartesi: 16:00 Galatasaray – Porto (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

4 Ağustos Pazar: 18:20 Arsenal – Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

[video=youtube;Kmg6J9r94kc]https://www.youtube.com/watch?v=Kmg6J9r94kc&feature=youtu.be&t=1m12s[/video]

[video=youtube;MvTwfiEXrsA]https://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA&feature=youtu.be&t=1m49s[/video]

Felipe Melo vs Wellington Hız kıyaslaması

ilk video 1:12 ikinci video 1:49

Valla bu videoda mükemmel bir Wellington izledim , tabi videoya güven olmaz ve sakatlığı soru işareti.

-Video üzerinden değerlendirirsem müthiş bir ön libero.:yenieek:

Alakası yok DMC için hız oyuncuda son aranacak özellik.Javi Martinez çok mu hızlı adam Bayern 45m avro bayıldı?O bölgede oynayacak adamın fizik gücü,oyun görüşü,pas kabiliyeti,agresifliği önemlidir hızlı olursa ekstrası olur.Avrupa'da top class dediğimiz DMCleri gözünün önüne getir hiçbiri hızıyla çevikliğiyle ön plana çıkmamıştır.

İyi de ben genel anlamda söylemedim ki onu, bizim sistemimiz önde basmayı gerekirse 10 kişi rakip yarısahada oynamayı gerektiriyor. Özellikle Türkiye Ligi'nde. Bayern gibi, Barcelona gibi pozisyon alma kabiliyeti yüksek oyunculardan kurarsın bütün defans hattını o zaman gerek görmezsin doğru, ama bazı özellikleri kısıtlı adamlarla oynadığın zaman bizim gibi eksik yakalanma ihtimalin her zaman oluyor. Maçları izlediysen geçen sezon bunun farkına varmışsındır zaten, Wellington bu sıkıntıyı çözecek.

13 Temmuz Cumartesi: 17:00 Shrewsbury - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

16 Temmuz Salı: 21:30 Notts County - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

21 Temmuz Pazar: 21:45 Galatasaray - Malaga (Smart Spor - Smart Spor HD) / Türkiye - İzmir

28 Temmuz Pazar: Bled’de hazırlık maçı. Rakip henüz belli değil. (Smart Spor - Smart Spor HD) / Slovenya

3 Ağustos Cumartesi: 16:00 Galatasaray – Porto (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

4 Ağustos Pazar: 18:20 Arsenal – Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

iyiymis

Özet : Hiçbirine bakamayacaz.

Valla bu videoda mükemmel bir Wellington izledim , tabi videoya güven olmaz ve sakatlığı soru işareti.

-Video üzerinden değerlendirirsem müthiş bir ön libero.:yenieek:

renkdas 3 gün önce macını izledim .

inşallah rehavetten oyle oynamıstır

hatta forumca izledik 22 deydi santosla 0-2 yenildiler

o video resmen anti meloculuk olmus. bende simdi daha 2 gün önceki macdan sana bir posisyon göstere bilirim ki wello ortalikda bile yok santosun konterinde. neyse bazilari burda objektiv cekilde bakmiyor konuya veya bakmak istemiyor. senin zaten niyetin de belli oldu. baskana laf atti diye zamaninda ant melocu olmusun anladigim kadari ile. yorumlarini ciddiye alamam bu konuda acikcasi.

O videolarda benim aldığım en öemli kriter kapasite.

Sezonun en önemli karşılaşması sayılabilecek bir CL maçında en iyi maçını oynaması gereken melo şekilde oynadıysa; ya kapasitesi o kadardır, yada maçı sabote etmiştir. bunun başka bir izahı yok, açıklaması yoktur. Alelade bir TSL maçı olsa neyse. Üstelik ligin ikinci yarısında en iformda olduğu zamanki durumu bu.

W33 ın ise bunu rahatlikla yapabildiğini birkaç defa gördük. Artık bunun kabul edilmesi ve bu byehude melo korumalı tartışmanın son bulması lazım. Kaybetmek olağandır, ama yenildiğini kabul etmek erdemdir.

bune hepsi d-smart

para bürümüş hepsini takımımızı hazırlık maçında bile izleyemiyoruz

nalet olsun böyle düzene

adam bana diyor ki ; melocusun weloyu videodan yorumlama .

bunu diyen adam 3 gün önce forumca welo izledigimizi bilmiyor geliyon bu saatte laf anlatmaya calısıyon bizimkide aptallık:yenieek:

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Niye hakaret olsun ? Mehmet Ekici´yi milli maclar disinda hic izledin mi ? Ilkay Gündogan ile kiyasliyorum, selcuk ile niye kiyaslamayim ? Mehmet Bremen´e degilde Dortmund´a gitseydi bugün Ilkay ne ise oda o olacakti.

evet almanyada oldugumdan dolayi takip etme firsatim oluyor baya. nürnberg zamaninda sanki bundan bir sey olur denildi ama cabuk söndü havasi.

bremende daha cok 3cü lig deki Werder bremen 2ci takiminda oynuyor zaten. net hakaretir selcuk ile kiyaslanmasi. bremen bide baya kötü bir takimdi gecen sene. kümeye düsmemeye oynuyorlardi resmen son haftalara kala. bu takima giremiyorsun mehmet hic ugrasmasin lütfen. overrated oyuncudur hemde o bicim yani.

Şeref Aydın gelse de içimize bi su dökse şu ramazan ayının hürmetine.:ayatollah:

kornerden gol yemek sadece hava topunda olur zaten direk girer demedim başka ne olabilir renkdas hava topu harici

E tamam ben de aynı şeyden bahsediyorum, Wellington'la Melo arasında hava toplarını savunmada fark varsa Dany ve Chedjou arasında da var. Bir yerden eksileni diğer yerden kapatırız, sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt