Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

günaydın renkdaslar ********************* iyice cosmus a.sanchez falan :D

Yönetimimiz değişince Gökmen'e haber uçuranlarda değişti, böylece eskiden ne olup bittiğini bilen ********************* artık sallamaya başladı, hatta ileriki tarihlerde Ünal Aysal'a karşı yalan haberler yapmaya başlayacaklar.

Yönetimimiz değişince Gökmen'e haber uçuranlarda değişti, böylece eskiden ne olup bittiğini bilen ********************* artık sallamaya başladı, hatta ileriki tarihlerde Ünal Aysal'a karşı yalan haberler yapmaya başlayacaklar.

katılıyorum yeni yönetim başganında dediği gibi baya oturaklı elit falan

muhtemelen dedigin gibidir çünkü az sayfa olmasına ragmen ********************* alıyordum 3-4 aydır ligdede dahil olmak üzere hayal kırıklığı :S

antreman basına açık olacaktı , kaçta acaba ?

Blackburn Rovers, G.Saray'ın da listesinde olduğu iddia edilen İsveçli sol bek Martin Olsson'un, Portekiz'de yapılan sezon öncesi hazırlıklarında yer almayacağını açıkladı.

istemedgim futbolcu kalmadı bizim basın
:o

beşiktaşda çok sayıda alternatif olabilecek türk oldu başarılı hamle yaptılar

beşiktaşda çok sayıda alternatif olabilecek türk oldu başarılı hamle yaptılar

Taş gibi bir Beşiktaş kadrosu Tolga(tabi olursa) Toraman İsmail K. Oğuzhan Necip Olcay Töre Pektemek hatta Veli -Ersan-Süzen -Ömer Ş. çok kaliteli olmasa da geniş belli standartların üstünde bir yerli rotasyonuna sahipler...

Taş gibi bir Beşiktaş kadrosu Tolga(tabi olursa) Toraman İsmail K. Oğuzhan Necip Olcay Töre Pektemek hatta Veli -Ersan-Süzen -Ömer Ş. çok kaliteli olmasa da geniş belli standartların üstünde bir yerli rotasyonuna sahipler...

abi sporx e baksana farklı 11 lerle 3 tane kadro kurmuşlar çoğu turk geçen yıl onlardan 1 i zor vardı iyi iş yaptılar ben çok başarılı buldum hoca seçiminide o bütçeyle bunlarıda

Neymar la 11 de ki üstün golcü açığını kapatan Katalan ekibi yaklaşık 45 milyon € verip aldığı A. Sanchezi 15 milyon € değeriyle Galatasaray'a hediye ediyor..(Turkish lokum-->yersen)

Ynt: Transfer Nöbeti

Burda Besiktas tas gibi kadro kurdu diyen arkadaslar var ya. Cok komik :)

Hangi yerlisini bizim kadromuzda gormek isterdiniz? Welo isteniyor diye cingar cikardiniz Omer Sismanoglu filan mi gelsin ister misiniz?

abi sporx e baksana farklı 11 lerle 3 tane kadro kurmuşlar çoğu turk geçen yıl onlardan 1 i zor vardı iyi iş yaptılar ben çok başarılı buldum hoca seçiminide o bütçeyle bunlarıda

Çilekli kadroda bile 6 yabancı zor oluyor nasıl bir yerli rotasyonu varmış anlamadım gitti...Bence ilk kadroları gayet iyi gibiydi ama bence Beşiktaş tek forvet oynar... Fernandes-Oğuzhan veya Fernandes-Necip orta saha yükünü kaldıramaz... Neyse sekiztaş forumuna döndürmeye başladık..:D

Ynt: Transfer Nöbeti

Besiktas lige iyi baslar zorlu deplasman ve derbilere kadar rahat ilerlerler fakat bu sene ki gibi sezonun sonunu getiremezler tamam genis bir kadro ve yerli agirlikli ama adamlarin hepsi vasat veya vasatin biraz ustu fernandes oguzhan olcay pektemek geri kalani 18 imize giremez

hulog

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Burda Besiktas tas gibi kadro kurdu diyen arkadaslar var ya. Cok komik :)

Hangi yerlisini bizim kadromuzda gormek isterdiniz? Welo isteniyor diye cingar cikardiniz Omer Sismanoglu filan mi gelsin ister misiniz?

yazık bi insanın algılar kapalı olunca.

ordaki muhabbete bidaha bak

o bütçeyle harika iş harika hoca getirdiler

3 tane farklı kadro çıkıyo türklerden türkleri alternatifli oldu enazından

gelsin bizim 11 e of çok iyiler demedik demedi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt