Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

meloyu bu kişilerle bir tutmak diğerlerine ayıptır.Çoğu kişi performansınıdan dolayı değil ağlıyor taraftarı gaza getiriyor bizden biri diye durmasını savunuyor yazılanlardan gözüküyor.ve bu kişiler galatasarayı düşündüğünü savunuyorlar.Performansının da güvenilecek yanı yok ondan bu dala tutunuyorlar herhalde.Geçen sene yaptığı kritik hataları burda liste yaparım eğer düzeyli tartışma yapacak kişiler varsa.Bunların yarısını dany yaptı diye danyi asmadıkları kaldı aynı kişilerin ama meloya laf yok.GEç geldi gelmeden önce barbekü partileri yaptı gezdi tozdu ama o melo gerisi önemli değil.Yönetimin suçu geç aldı.Galatasarayın yılda 4milyon eurosunu meloya verilmesine vicdanınız el veriyorsa buyrun melo diye sayıklayın.
ben melonun en az snejder drogab kadar para alması yonundeyim bence 4 gayet uygun hatta 5 bile istese verirdim yönetimin yerinde olsam burda 2 snede kurtardığı maçları yazsamm 50-60 arasıdır 1,2 maç kötu oynaması onun değerini düşürmez

Neden bilmiyorum ama bu çocuğu seviyorum ya inşallah faydalı olur bu sene

Colin-Kazim-Richards-playing-for-Galatasaray-in-2012-CREDIT-Ultraslansi.jpg

Wellingtonu İnter taraftari istemiyor, Sao Paolo taraftari istemiyor, bizim taraftarin coğunluğu istemiyor.

İsteyenler kim? Wellingtonun yasadiği sakatliklar öncesine ait, bir kac youtube videosunu izleyip, onu yildiz adayi olarak görenler. :D

Musleradan öncede Lauroyu aliyorduk. Onu alsaydik, simdiye kadar kac tane kaleci degistirmistik. Muslerayi aldik fena mi oldu, Melodan memnun degiliz, en büyük ihtiyac olarak orasini görüyoruz, gidip Capoueyi alalim. Wanyamayi alalim.

ben melonun en az snejder drogab kadar para alması yonundeyim bence 4 gayet uygun hatta 5 bile istese verirdim yönetimin yerinde olsam burda 2 snede kurtardığı maçları yazsamm 50-60 arasıdır 1,2 maç kötu oynaması onun değerini düşürmez

Ne diyim.Allah'tan yönetim öyle düşünmüyor yollamaya çalışıyor.

artık sıkıldı yettı artık meloda weloda gelcek olan gelır taraftara gore transfer yapılmaz arka bahcede neler donuyo kım bılır..

Ben uğraşır dedim indirir demedim zaten ama aralarında sorun olduğu kesin.Fatih Terim boşuna atar yapmadı Kasımpaşa maçı sonrası.

O 1 sene evveldi. Ciddi sorun olsa ceker giderdi Terim zaten. Terim´i herkes biliyor.

Yapacagimiz zaten toplaminda 4 transferdi. Chedjou alindi, kaldi orta saha, sol bek, Umut, belki Arda.

Bu kadar uzamasini gerektirecek bir operasyon degildi yani bu. Ha Terim Wellington´u tercih ederse de saygi duyarim.

Cikar, evet ben Wellington´u tercih ettim der, irin kirin etmez. Herkes net olsun.

Geçenlerde bir Felipe Melo-Hamit Altıntop karşılaştırması yazmıştım istatistiklerle kimseden cevap gelmemişti. Bu sefer de şampiyonlukta en büyük paya sahip olduğu iddia edilen Felipe Melo üzerine birşeyler karalayalım.

Ligin ilk yarısı formsuz olduğunu herkes kabul ediyordur sanırım, dolayısıyla hiçbir şekilde fark yaratmadı kendisi.

Yeni sezon başladıktan sonra ilk maçta yine formsuzdu Fatih Hoca sabredemedi çıkardı, sonra zaten Beşiktaş maçında kırmızı kart 4 maç daha yok. Geri geldi Eskişehir maçına yine maç ritminden uzak yine 70. dakikada çıktı, yetmedi gereksiz gördüğü sarı kartla yine cezalı duruma düştü.

Adamın ilk iyi 90 dakikası 26. hafta Kayserispor maçı. Ordan sonra yanlış hatırlamıyorsam hep iyi oynadı ligin son maçına kadar. Trabzon maçında 40. dakikada sakatlanıp yerini Amrabat'a bıraktı. Yani bu adamın ligde iyi oynadığı maç sayısı maksimum 8maç. Bir de ligin ilk yarısındaki penaltı kurtardığı maçı sayalım, her ne kadar maçta iyi oynamasa da son dakikada yaptığı kurtarış bize 3 puan kazandırdığı için 9 maç diyelim. Bütün bir sezonda ligde iyi oynadığı maç sayısı 9.

Şampiyonlar liginde de 9 maçın 3 tanesinde kötü oynadı kalan 6 maçta iyiydi. Topladık 9+5=15 maçta Felipe Melo sahaya çıkıp işini adam gibi yapmış.

Gerçekten takımın kalbiymiş Felipe Melo bakınca. Olmasa 20 puan fark yermişiz ligde, ŞL'de gruplardan bile çıkamazmışız.

Selamın Aleyküm Arkadaşlar...:ayatollah:

Yılın en uzun ve sıcak günlerine rastlayan şu ramazan günlerinde Oruç tutan arkadaşlara ve oruçlu olan herkes için Yüce Allah(cc) tan engin mukavemet gücü ve sabır temenni ediyorum...:yenieek:

EDİT . LÜTFEN LİKE VERMEYİNİZ..

melo gelsin ya wellington kalsin, ama unal aysalin dediklerine inanmiyorum, hafta sonu ikisinden biri imzalayacakmis

Neden bilmiyorum ama bu çocuğu seviyorum ya inşallah faydalı olur bu sene

Colin-Kazim-Richards-playing-for-Galatasaray-in-2012-CREDIT-Ultraslansi.jpg

Iyi bir takimda kesinlikle faydali olur. Kazim cok güclü bir futbolcu, yikip geciyor. Top da kaybetmiyor kolay kolay.

Ayrica kanat disinda hic de fena sayilmayacak derecede bir forvet. Kendisi gitmek istedi taraftar sevmiyor diye. Yoksa yollamazdi Terim.

Peki hodri meydan. İlk geldiği sezonu çıkar, o sezon iyi oynadığını herkes kabul ediyor zaten. Geçen sene maçı kurtardığı 10 tane maç yaz. Bak 50-60'ı bıraktım 10 maç istedim senden.

Hatta maç kurtarmasını da geçtim 20 tane iyi oynadığı maç yaz. İyi dediğim 10 üzerinden 7 alsın mesela razıyım. 20 tane maç istiyorum senden yaz buraya, haklıysan hemen bugün en büyük Melo yazıp bırakıyorum forumu.

ne gunlerdi be BAM üçlüsünden cana gibi duz vasat bir ön liberodan melo gibi dunya çapında bir ön liberomuz var ama yaranılmaz bazı kişilere kötü oynadığı maçları yazan arkadaş biraz dürüst olda 2 senede kazandırdıkalrınıda yaz

Bu taraftar bu takıma Muslera'yı kazandırmıstır.Kimse küçümseyemez.Lauro denen lavuk gelicekti devre arası sutlancaktı yoksa

Taraftarın Muslera isminden haberi bile yoktu. Dediğin gibi taraftar getirse kaleciyi Ruffie olurdu kalecimiz. Muslera'yı biz Lazio'nun Cana'yı istemesine borçluyuz.

Peki hodri meydan. İlk geldiği sezonu çıkar, o sezon iyi oynadığını herkes kabul ediyor zaten. Geçen sene maçı kurtardığı 10 tane maç yaz. Bak 50-60'ı bıraktım 10 maç istedim senden.

Hatta maç kurtarmasını da geçtim 20 tane iyi oynadığı maç yaz. İyi dediğim 10 üzerinden 7 alsın mesela razıyım. 20 tane maç istiyorum senden yaz buraya, haklıysan hemen bugün en büyük Melo yazıp bırakıyorum forumu.
yazıyorum bekle hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt