Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/124.jpg

Bizim de birgun boyle formamiz olacakmi .. Yakalar harbi harbi 10 numara 5 yildiz .

kardeş o bilgiyi ben iki sayfa önce yazdım ve lig tv üyeliğimi kapattıracağım aynı onurlu davranışı sizlerden de beklerim yazdım ve 3 yıl önce oynanan Galatasaray fb basketbol maçında olanları anlattım

Valla renktaş ben o durumlardan keyif alıyorum daha bi zevkli oluyor koyması sende öyle yap

kardeş o bilgiyi ben iki sayfa önce yazdım ve lig tv üyeliğimi kapattıracağım aynı onurlu davranışı sizlerden de beklerim yazdım ve 3 yıl önce oynanan Galatasaray fb basketbol maçında olanları anlattım

onur ile ne gibi baglanti kuruluyor. cok ergence bir düsünce bence. bu hamle sadece kendi camianina kötülük yapiorsun. sen kendin Galatasaray takimina destek cikmiyorsan böyle cocukca sacma neden dolayi ok senin tercihin ama baskalarinida bu tür sacma cocukca bir hamleyi arkandan sürüklemek istemeni yanlis buluyorum acikcasi.

Barbara, manken olan.

bu daha güzelmis.

saat 24-3 arasi bunu kullanabilirsin. :asd:

[GG]
Barbara+Palvin+for+VS+Lingerie+November+2012-204.jpg
[/GG]

sağ tarafımız şampiyonlar ligi finalinde (sneijder hariç)

sol tarafımız manisasporda oynamış oyunculara emanet

volkan

topuz bruno egemen kadlec

emre topal meir/cris

kuyt webo sow

süper kupada bu 11 oynayacak bize karsi.

gönül sakat, egemen'i bekir'e tercih eder

topal'i ersun-aykut gibiler kesmez, emre dokunulmaz

ilerideki 3'lü zaten belli. meireles/cristian ikisinden biri kesin oynar.

özellikle savunmada maden var, göbek rezalet topuz zaten kötü eleman, kadlec'in son durumu bilinmiyor, volki tolki omzu sakat, emre eskisi gibi degil, topal kazma..

en tehlikeli adamlar ileri 3'lü, orta sahadan pek sürpriz yapacak oyuncu yok gibi.

​

Volkan ve Meireles cezalı.

Mert milli maçta kale arkasındaki 10 kişi küfretti diye morali bozulmuş 3 tane yumurta gibi gol yemişti.Bakalım stadın yarısı bağırırken ne halt yiyecek:lol:

onur ile ne gibi baglanti kuruluyor. cok ergence bir düsünce bence. bu hamle sadece kendi camianina kötülük yapiorsun. sen kendin Galatasaray takimina destek cikmiyorsan böyle cocukca sacma neden dolayi ok senin tercihin ama baskalarinida bu tür sacma cocukca bir hamleyi arkandan sürüklemek istemeni yanlis buluyorum acikcasi.

dostum sen ferit şahenk in aziz yıldırım ı kurtarmak yargıtay üyelerine yemek verdiğini biliyor musun ?

ayrıca anlattığım galatasaray fb basketbol maçında ve bir hafta sonrasında olanları biliyor musun ?

çocukluk dediğin olay ben ve benim gibi düşünen Galatasaray taraftarının en doğal tepkisidir isteyen iptal ettirir isteyen ettirmez ben sadece fert şahenk in fb için yaptıklarını ve söz konusu Galatasaray fb rekabeti olunca nasıl fb yalakası olduğunu anlattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt