Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu kadar hareketsiz ve sIkIcI nöbet hatirlayamiyorum.
Bu kadar hareketsiz ve sIkIcI nöbet hatirlayamiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
silva ve pique + song veya busquets kürek saglayacak haleri yok ya. set kuruyor barca zaten genelikle.
ulan ********************* hani pazartesi geliyordu wellington.iyice kolpacı çıktı bunlar da.
ulan ********************* hani pazartesi geliyordu wellington.iyice kolpacı çıktı bunlar da.
Emirates Cup´ta hosuma gitmeyen tek sey, 2 günde 2 mac yapacak olmamiz. 2 farkli kadro olacak yani büyük ihtimalle.
Yedeklere pek tahammülüm yok da![]()
Biliyom biliyom set kuruyorlar hani şu bayern'in delik deşik etmesi gibi bir set. :lol: Aslında ne kadar saygı duysamda xavi yerine daha kemiksi bir ortasaha almaları lazım.
Hatta çift ön libero önlerine xavi/iniesta hem defansı sağlama alır hemde ofansı
Porto neyse de Arsenal macinda yedekler oynarsa halimizi düsünmek bile istemiyorum.
Sakatlığındaki kroniklik riski ve bunun kabul edilebilirlik payı hesaplanıyor.. :confused:ulan ********************* hani pazartesi geliyordu wellington.iyice kolpacı çıktı bunlar da.
fenerin yıllığı bizden cokmu yıllık oyuncuların maliyetş
şike görmek isteyen gana fransa maçını açsın hakem net taraf tutuyo ulan platin !
Fifa tunufasinda platinin parmagi mi olacak ya![]()
bu iyidisep blatter ile kanka olduklarini söylmedigin kalmis sadece.
Galatasaray Ruhtur ! @_GsRuhtur_ 31 sn Melo için bugün görüşmeler tamamlandı. Galatasaraylı yöneticiler Juventus ile anlaşma sağladı.