GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 23

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
23/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yav f.terim felipeyi kendi getirdi müzeye kaldirilan haginin 10 numarali formasini cikarttirip al bu forma senin dedi sonrada adami kovdu.neymis kosup pires yapmiyomus hey allahim yarabbim

ilic1.jpg

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

ulan ne adamlarsınız be 2 sene üst üste şampiyon olan yönetim ve teknik heyete sallıyorsunuz transfer yapmadılar diye yazık be tamam benimde moralim bozuk eksik yerler hala dolmadı diye ama insaf yahu

abi işte beni bu melo-welo olayında en cok korkuya iten bu mesele adamlar laura laura diye tutturmuştuda sonra taraftar baskısı falan muslera alınmıştı yine aynı filmi izliyoruz gibime geliyor bana
senaryoda isimler farkli yoksa muslera -laura olayindan bir farki gorunmuyor. biz diyoruzki madem melo para para deyip caninizdan bezdirdi zaten takimin toplasan 3 eksik noktasi vardi ched aldin geri kaldi 2,yani melonun yerine 10 milyona kiyip adam alacaksin,kolarova basacaksin 8m alacaksin,chedle beraber 25m euroya isi bitirip zimba gibi takim yapacaksin bukadar basit

biz hiç fenerin elinden oyucu aldık mı. adamlar hep elimizden kaptıkları futbolcuları söyleyip duruyorlar.

Bırakınız söylesinler , bırakınız çemkirsinler ,

bizimle kafa kafaya şampiyonluk yarışı yapıp kaç kere elimizden şampiyonluk alabilmişler sen onu sor o çapsızlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt