Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan baltanin genc versionumanisa zamanindaki hakani baltayi hatirlati bana. öyke abartildigi kadar degil bencede. pek hiz yok ve kolay calim yigiyor. burda arkadan bir cok kez rakibini yakaladi ama karsisinda bir nani-di maria-robben olsa hayvayi yemisdi örnek olarak. sol ayagi ama iyi. irakin en iyi oyuncusu oldugu kesin ama yeterlimi ?!
takipci sayilarina bak anlarsin,kim demissin fake oldugunu iyi sallamisbence senin ki feyk
bu ersin kim la

hayal dünyası geniş bir arkadaş![]()
s.a. kardeşlerim
bu akşam pek keyifliyim
fb li deniz tolga aytöre demiş ki : uefa mfettişi bugün yeni argümanlar kullandı bunları beklemiyorduk utanmaz adam yeni argüman diyeceğine herif gibi yeni deliller sundu desene neyse
bu yavrular uefa müfettişine bu deliller bize gelen kararda yok falan filan ağlamışlar uefa mfettişide istediğim gibi delilleri kullanırım demiş kabaca muhabbet bu
demek ki uefa müfettişi işi biliyormuş ve delillerin yarısını tahkim için saklamış helal olsun ona
arkadaşlar size bir bilgi uefa 25 mayısta aldığı karar ile direk olarak iç işlerimize karaşabilecek bu kararı 25 mayısta aldılar yani
uefa tff ye sormadan kendisi küme düşürme kararı alma yetkisinde bunun en güzel örneği de şahıslar hakkında ömür boyu futboldan men cezası istemeleri
eskiden olsa uefa bunu yani şahsıların cezalarını tff den vermelerini isterdi ama şimdi kendisi direk verebiliyor
ama fb için küme düşürme istermi veya kendisi düşürürmü onu bilemem fakat bu yetkisi var artık
Hacılar şöyle internet paketi her yöne konuşma&mesajlaşma içeren Türkcell hazırkart kampanası var mı?
Arklar aypon aldın internetin yok at onu çöpe diye dalga geçiyor ühüü :sad007:
Yani beni düşündürende bu yeterli mi cidden ? Ama kendini geliştirebilir bence 19 yaşındaymış daha.
madem onemli olan s.ligi (benim icinde onemli olan o)daha iyi cozum var, ezikler 8 sene men yesin bizde 8 sene s.ligini garantilemis oluruzf5 in cezasının 3 yada 5 olmasıyla zerre kadar ilgilenmiyorum. Türk takımlarını artık rakip olarak görmüyorum şl varken. hatta f5 in cezası 5 yerine 3 olsa ama yabancı sınırlaması 8 e yükselse kabul derim hiç düşünmeden.
f5 in cezasının 3 yada 5 olmasıyla zerre kadar ilgilenmiyorum. Türk takımlarını artık rakip olarak görmüyorum şl varken. hatta f5 in cezası 5 yerine 3 olsa ama yabancı sınırlaması 8 e yükselse kabul derim hiç düşünmeden.