Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hazirlik maclari baslasada takimin durumunu gorsek

geçen seneki kadroya chedjou erman kazım ceyhun eklendi

aydın ayrıldı

ama en önemlisi, sneijder drogba eboue ve hamit farklı oynayacaklar

melo ve umutu alır transferi kapatırız olası bir süper kupa malubiyetinde 1 adam daha alınır kazanırsak boyle devam eder bence lig için fazla bir kadromuz avrupa için sol bek ciddi sıkıntı doğurur

melo ve umutu alır transferi kapatırız olası bir süper kupa malubiyetinde 1 adam daha alınır kazanırsak boyle devam eder bence lig için fazla bir kadromuz avrupa için sol bek ciddi sıkıntı doğurur

Gecen sezonun kadrosunu bari 2 futbolcuyla takviye edemiyorlarsa (Erman disinda), gercekten biraz ayip kacar.

10 transfer istemiyor ki kimse, güclenmek istiyoruz. Bu kivirmalari hic anlamiyorum bu sene valla.

Bir tane Riera isini de cözemiyorlarsa, yönetim niye var?

Gecen sezonun kadrosunu bari 2 futbolcuyla takviye edemiyorlarsa (Erman disinda), gercekten biraz ayip kacar.

10 transfer istemiyor ki kimse, güclenmek istiyoruz. Bu kivirmalari hic anlamiyorum bu sene valla.

Bir tane Riera isini de cözemiyorlarsa, yönetim niye var?

Chedjou ve kazım kazım ile takviye yaptılar işte :o

Hamit geçen sene oynadığı gibi oynarsa forma bulması zor.Rekabet kızıştı iyice.

Kerim'i bile alamadık.İnleri almayı beceremedik.Simdi cok kişi konuşacak ama yapamıyoruz transfer.Bu konuda beceriksizler.Umut ve melo zaten gecen sene takımdaydı ama buna sevinecek hale geliyoruz.Bakın Cl deki takımlara .Hepsi bütçesine göre kadrosunun üstüne koyuyor .Takımımızın yaş ortalaması yüksek bir tane genc adam almadık bir tane hangi programdan plandan bahsediyoruz

Bu sene transfere 14-15 milyon euro harcayacağız sanırım. Bu saçma yabancı sistemi devam ettiği sürece para harcayacağımız tek üst düzey oyuncu Arda olur veya genç yerlilere para harcayabiliriz. Melo'dan başka yabancı transferi olacağını düşünmüyorum.

arkadaşım hasta mısınız en az 1 sene tribünde oturacak adamlara niye tonla para bayılalım, riera bile tribünde oturuyor şu durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt