Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o zaman o kadrodan hiç bir futbolcuyla yolları ayırmamak gerekir.ayrılanın yerine gelecek çoğu oyuncuyla bu başarıları yeniden üst üste yaşamamız zor.

Eeh o yuzden Paul Scholes .. ryan giggs hic gitmedi .. :asd: Yaw tamam bende biliyorum Rieranin bir pok olmadigini ama napalim 3mil euro zarara giremeyiz .. Risk se Risk .. Champs kupasini alamicamiza gore... Ligde sampiyon oluruz bize yeter yine .. Sene insallah Riera bitiyor Yeni TFF yeni yasalarla yapariz biseyler ,..

q4rly.jpg

lan oğlum :lol::lol::lol::lol::lol:

Devre arası Demirören giderse 7+0'a döndürebilir miyiz acaba sınırı?6+2 den iyidir.

2014/2015 (5+0+3) sezonu bile risk altinda yegen Demiroren gitse bile Fenerbahce tahkime giderse hersey iptal oluyor .. O yuzden TFF bugun yarin dusmezse seneye UEFA kupasi hayallerine baslariz .. Champs bize artik hayal otesi hayal olur

Malesef Kumede bile karsi cikma yetkileri var :lol: ... Yilanin basi kucukken ezecektik .. salak gibi 58ci madde degistirildi .. Bizim yonetimde kupayi muzeye yerlestirmekle meskuldu .. o yuzden de yabanci konusunda birazda suc bizde .

küme düşerlerse nasıl karşı çıkma yetkileri oluyor anlamadım , sonuçta 6+0+4 yada 6+2+2 yada sınırsız sadece süper lig takımlarını bağlar , düşerlerse önce bir çıkmayı başarsınlar da sonra karşı çıkarlar.

Eeh o yuzden Paul Scholes .. ryan giggs hic gitmedi .. :asd: Yaw tamam bende biliyorum Rieranin bir pok olmadigini ama napalim 3mil euro zarara giremeyiz .. Risk se Risk .. Champs kupasini alamicamiza gore... Ligde sampiyon oluruz bize yeter yine .. Sene insallah Riera bitiyor Yeni TFF yeni yasalarla yapariz biseyler ,..

3 zarara girmeyelim diyoruz ama cl de en az çeyrek yapmalı.şampiyonluk filan zaten hayal.orası da ciddi gelir getiriyor.ligde şamp oluruz demek de hiç kolay değil.her anadolu deplasmanı sıkıntıydı geçen yıl hatırlasana.para varken, her hattıyla zımba gibi takım olmak varken ne diye yerimizde sayalım ? kontenjansa kontenjan anasını satayım, bir hafta biri oynar diğer hafta öbürü.

seneye riera elmander drogba gider herhalde, muslera da dünya kupasında coşarsa reddedemeyeceğimiz bir teklif alabiliriz, 5 yabancı işinin olacağını sanmam ama en kötü senaryo gerçekleşir demirtüp düşmezse ve 5-0-3 olursa onur+arda ile işi çözeriz

küme düşerlerse nasıl karşı çıkma yetkileri oluyor anlamadım , sonuçta 6+0+4 yada 6+2+2 yada sınırsız sadece süper lig takımlarını bağlar , düşerlerse önce bir çıkmayı başarsınlar da sonra karşı çıkarlar.

Ben dusmeyecekleri ihtimalden bakiyorum .. Ama bunlar bir yolunu bulur bizim isimizin onune yine tas koyar ..

güldürmeyin ya tahkim filan

yd giderse tahkimide gider merak etmeyin, fener medyasının şakşakçı demirörenin boş lafları bunlar tahkimden geri döner vs.

ulan içeri adamlar atılmışken ne kanunlar kurallar yasalar değişti kıçı kırık kontenjan kuralımı değişmeyecek

yeterki yd gitsin geri hallolur

2014/2015 (5+0+3) sezonu bile risk altinda yegen Demiroren gitse bile Fenerbahce tahkime giderse hersey iptal oluyor .. O yuzden TFF bugun yarin dusmezse seneye UEFA kupasi hayallerine baslariz .. Champs bize artik hayal otesi hayal olur
yok oyle birsey,ikidir ayni mesaji yaziyosun felaket tellali gibi.yeni federasyon yeni tahkim kurulu hersey degisecek.tahkimde hersey iptal olur diye bir kaide yok.federasyon baskani ne isterse o olur,turkiyede isler boyle yurur.h.ulusoyun oldugu bir fedarasyonun tahkim kurulu onun getirdigi sistemi falan degistirmez.ayrica bu tff 1 ay icinde gider 6-4 sistemi degisir 6-2-2 olur,seneyede ab statusu gelir bukadar basit

yd giderse tahkimide gider merak etmeyin, fener medyasının şakşakçı demirörenin boş lafları bunlar tahkimden geri döner vs.

ulan içeri adamlar atılmışken ne kanunlar kurallar yasalar değişti kıçı kırık kontenjan kuralımı değişmeyecek

Insallah oyledir aga ..

tahkim işi transfer sezonu başladıktan sonra karar değişmeyeceği için söylendi , tff değişirse her türlü değişiklik yapılabilir

Kesinlikle öyle. TFF gitsin de, Fener isterse AIHM´ye gidebilir. Sanki örnek hukuk devletiyiz de, Fener´in itirazindan mi korkacagiz?

Basa gelecek TFF yönetimine bagli bu is. Ulusoy gelirse is biter

yok oyle birsey,ikidir ayni mesaji yaziyosun felaket tellali gibi.yeni federasyon yeni tahkim kurulu hersey degisecek.tahkimde hersey iptal olur diye bir kaide yok.federasyon baskani ne isterse o olur,turkiyede isler boyle yurur.h.ulusoyun oldugu bir fedarasyonun tahkim kurulu onun getirdigi sistemi falan degistirmez.ayrica bu tff 1 ay icinde gider 6-4 sistemi degisir 6-2-2 olur,seneyede ab statusu gelir bukadar basit

Ben duyduklarimi soyluyorum ... ama insallah oyle degildir

Gecen Tv de duydum .. Bu TFF duserse bile daha gelecek sene yabanci sayisi 5+0+3 olarak kalma ihtimali yuksekmis ..cunku Fener Karsi cikip itiraz ederse 5+0+3 onaylaniyormus .. Iptal etmek gecikirse cok zor olacak cok .

Yeni gelen federasyon geçmiştekinin getirdiği kuralları değiştirebilir.Zaten değişsin diye geliyor.Bence sacmalık

tahkim işi transfer sezonu başladıktan sonra karar değişmeyeceği için söylendi , tff değişirse her türlü değişiklik yapılabilir
yeni tff lig baslamadan degistirebilir.genel kurulda genel kurul uyelerine sorulup yeni tahkim kururu ile lig baslamadan degisebilir,yasal olarak bu mumkun

Muhtemelen kuralların transfer sezonu içinde değiştirilmesi halinde itirazın kabul edilme olasılığı yüksek.

Sezon içerisinde kural değiştiği takdirde bir sonraki transfer sezonu için yapacakları itirazın bir sonuç vereceğini zannetmiyorum.

Fena degil ama daha cok gelismesi lazim. Bu kontenjan sisteminde korkmadan transfer edebilirsin bence.

Irak Liginde oynayan bir adamin maliyeti ne olabilir ki?

[video=youtube;gkOMHVDwwgg]https://www.youtube.com/watch?v=gkOMHVDwwgg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt