Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şampiyon olan

43 bin kombine satan

şpl liginden ve sponsorlardan gelen geliri uefanın verdiği cezalar sonrası 2 ye katlayan.

forma satış rekoru kıran

2 sene boyunca nerdeyse tek başına avrupada oalcak takım.

maşşalahh herşey var transfer yokk...

borçta var onuda yazaydın. ayrıca ikinci sermaye arttırımı için nakitte lazım.

Baros Antalya'da 1 yıllık.Antalya zaten başımızı ağrıtıyordu ayvayı yedik diyebilirizz:D

ben fazla takmam öyle şeylere ama durum bu. belliki yönetimin bütün planlaması sermaye arttırımı üzerineydi..
olabilir tabi.hatta 2.sermaya arttirimi bizim icin cok kilit bir nokta.bazen 450m tl borcumuz oldugu unutuluyor,buna ragmen yabanci sinirlamasi olmasaydi bu yil yine cilek tarzi futbolcu getirirdi unal baskan buna eminim

180 milyon Euro borc var beyler..

Melo Umut transferi ile kapatilsa bişey demem.. Borcu 100 milyon euro civarina cektigimiz an muthis olur..

Ayrica dun maas tablosuna baktim.. Senelik sirf garanti para = 36 milyon Euro civari.. Bu rakam cidden içler acisi.. Bu rakamin bonuslar ile birlikte 50 milyon euro'yu buldugunu dusunun.. Resmen bi kambur..

Bişe dicem varya şu fener çıkar alpere bilmem kaç milyon € verdim zararımı tazmin eden diyonuz ya anlamıyorum ha.

-Fener alpere silah zoru ile mi o kadar bonservis verdi vermeseydi.

-O zaman akıllık yapıp alperi olabildiğince büyük fiyattan bize kilitletim yabancı sınırını kaldırtsalardı. Bu ülkede tff aziz ne derse onu yapıyor unutmayalım.

-Aslında olay belli ya fenerin bu sene alabileceği en max adam cardozo işte o bile muamma. Ki adamlar gerçekten korkuyorlar hele sneijder(adamları bildiğin aşağıladı o gülüşü unutamıyorum) ve drogba transferleri ile bu korku tavan adamlarda. Zaten biliyorlar ki 1-2 bölgede eksiğimiz var oralara üst düzey oyuncular ile doldursak avrupadan bir kupa daha gelme olasılığı dahada artacak.

-Uefa ve Süper kupanın altından kalkamayan fener bir travma daha yaşamamak için bunları yapıyor.

Dirk Kuyt 2.85 Milyon €

Moussa Sow 2.6 Milyon €

Bruno Alves 2.5 Milyon €

Raul Meireles 2.5 Milyon €

Milos Krasic 2.3 Milyon €

Michal Kadlec 2.1 Milyon €

Yoseph Yobo 2 Milyon €

Cristian Baroni 1.8 Milyon €

Miroslav Stoch 1.75 Milyon €

Samuel Holmen 1.3 Milyon €

Pierre Webo 1.25 Milyon €

Su maaslara baksana kimseyi alamazlar bu saatten sonra. Mutlaka birilerini göndermeleri gerekiyor. Hicbir oyuncu gitmek istemiyor.

Tribündeki Dany ile forma rekabeti veren yerli.. Ben yedek yabanci istemiyorum. Serdar seneye bosa cikacak. Serdar Aziz'i begeniyorsun kesin.
ben turkiyeden takimimizda oynayabilecek kapasitede bir yerli futbolcu gormuyorum.alt yapidan adam koyarim yedege daha iyi.sans vermezsek semih gibi adamlari nasil yetistirecez

Melo Umut transferi ile kapatilsa bişey demem.. Borcu 100 milyon euro civarina cektigimiz an muthis olur..

Ayrica dun maas tablosuna baktim.. Senelik sirf garanti para = 36 milyon Euro civari.. Bu rakam cidden içler acisi.. Bu rakamin bonuslar ile birlikte 50 milyon euro'yu buldugunu dusunun.. Resmen bi kambur..
ched transferi unutuluyor,stopere 6,5m para saydik.eksigimiz stoper-sol bek ve kanat oyuncusu idi ama ched harici yabanci siniri yuzunden yapamadik bu bir gercek.meloyu alip transfer kapanirsa sahsen baskana kizacak bir durum goremiyorum bu yabanci olayindan sebep

edit:meloyu almazsa ozaman fena elestiririm

baris antalya da 1 yil tatil yapar cebini doldurur gider..

adam bitmis bitmis bitmis..

yürüyecek dermani kalmamisti giderken.

geçen yıl devre arası ondan önceki yıl borç yok muydu?bu tabloyu oluşturan kendileri

normal. daha da cok olmaszi gerekir aslinda bu maas seviyesi. tabiki kalite adamlara vererek :D

Sampionlar ligini almak istiyorsun bu paralari ödemek zorundasin her yil.

sampionlar liginden zaten 25-30 milyon euro en az kazaniyorsun.

ligden de en az 20 milyon euro giriyor kasana. al isde oyuncularin parasi cikdi. kombine-sponsor-yayin gelirleri de saymadik yani . diger branslar-personeler ve borc azaltma + yatirimlar icin kunlaniyordur bizimkiler zaten o paralari. piyasaya göre elit takimlarin , yani sampionlar ligini kazanmak isteyen takimlar senede ortalama 100 millyon eurodan fazla para harciyor her yil oyuncu maaslarina. biz daha yarisindayiz ama iyi yoldayiz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Maalesef kasamiz tam takir kuru bakir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt