GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 30

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
30/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007: :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Ynt: Transfer Nöbeti

dentinho-nun-e%C5%9Fi_391466.jpg

İyi olsa onu itelermiydi. Elinden atti kurtardi iste.

Gerci buradakiler bilgisayar oyunu oynamaktan futbol prof. olmuslar. Luce, terim veya bizim futbolcu izleme komitemiz bu dehalarin yaninda sifir kaliyor.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Luce iyi dediyse bu adam iyidir.
batista-amaral karışımı demiş. batista yı bilirim sertti ama oyun zekası sıfırdı, tekniği çok kötüydü eğer böyleyse hatalı transfer olur. sadece kesici olması bize yetmez oyunu kurmada bütün yük selçuğa kalır. melo ne zaman form tuttu selçukta o zaman çok iyi gol ve asistler yapmaya başladı bunu unutmayalım.

Senin bakis acini ve verdigin bilgileri begendim ve son derece gizemli ve ikna edici buldum yazi seklini. Ancak Sneijder konusunda katilmam mümkün degil, cünkü Fatih Terim eger diyorsa "Sneijderin asil pozisyonu forvet" diye ozaman bu oyuncuyu pek tanimadigindan ibarettir.

Kendin de ifade ettigin gibi sistemini degistirmek zorunda kaldi ve o aralar sikintilar yasadik. Mesela Wellington Fatih Hocanin sistemine daha cok uyan bir Futbolcu Melo´ya nazaran.

Bende videodan izlediğim kadarıyla Wellington bizim sisteme cuk diye otururur ama herkes ondan bir Melo olmasını bekleyecek gibi duruyor bu konuda yanılgı oluşabilir. Melo ile tarzları biraz farklı hatta ikisi birden gelebilseydi müthiş bir orta sahamız olurdu ben Wellington'un Hamit'in oynadığı bölgede oynarsa daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum. Yabancı kontenjanı bu düşünceyi tamamen bozdu ama ben Fatih Hoca'nın Ceyhun'u da duruma göre geriye alıp Wellington'u ileri sürebileceğini düşünüyorum takımda tutmak istemesinden dolayı. Sneijder konusunda Fatih Hoca biraz bence basına Sneijder'i değil Diego'yu değil Kaka'yı istiyorum demesinden dolayı rahatsız oldu. Geri adım atmak zorunda kalmış gibi hissedebilir ama sonuç olarak Fatih Hoca ne kadar bazı konularda inatçı ve ketun gibi de görünse Galatasaray'ın menfaatleri için kendi düşüncelerinden vazgeçebiliyor. Benim bu yüzden Hoca'ya hatası da olsa güvenim hep tamdır.

youtubedan yaptıgım analize göre mustafa sarpın kel modeli

sarpinho olsa 10 milyon euro ederdi diyorsun mustafa sarp..

ben oyuncuya kötü demiyorum. diğer konuda kendimce şunu söyledim.

1-oyuncu genç ülke dışında hedefleri yüksek takımda türkiye şartlarında verimliliği ne olur.

2-brezilyada biliyoruzki fizik güç 2.-3. planda kalan bir lig. böyle bir ligte fizik gücü ile öne çıkması o ligdenmi yoksa gerçekten kalitesi anlamındamı soru işareti.

aynen

tff lig başlamadan kadronda istediğin kadar yabancı sözleşmeli oyuncu bulanibilir.

ayrıca

muslera

eboue

chedjou

danny

amrabat

riera

culio

elmander

sneijder

drogba

zaten şu anda mevcut sözleşmeli 10 oyuncumuz var. culio kiralık verilecekdir. elmander gitmesi söz konusu.

yani wellington olursa sol bek veya bruma ile bir yabancı hakkımız daha var..

Riera'yı göndermeden imkansız.

Bizde aldığı parayı başka yerde de alamaz zaten.

1 - 1,5m verip , kontratını feshederek ancak gönderebiliriz.:sad007:

sarpinho olsa 10 milyon euro ederdi diyorsun mustafa sarp..

ben oyuncuya kötü demiyorum. diğer konuda kendimce şunu söyledim.

1-oyuncu genç ülke dışında hedefleri yüksek takımda türkiye şartlarında verimliliği ne olur.

2-brezilyada biliyoruzki fizik güç 2.-3. planda kalan bir lig. böyle bir ligte fizik gücü ile öne çıkması o ligdenmi yoksa gerçekten kalitesi anlamındamı soru işareti.

Brezilya'da oynayan kapalı kutu sayılabilecek bir oyuncudan her şey olabilir. Bir süperstar kazanmış da olabiliriz,bir hayalkırıklığı da.Bunu ancak canlı izleyenler bilir çünkü youtube'a kalsa iş Servet Maradona :lol:

Bunlarda top oynamayanı dışlıyorlar,zamanında gözlemlemiştim, neredeyse amatör kümeden alınıp milli takıma yükselen Aurelio gibi bir örnek de olabilir derken,ben isterdim bir Casemiro kiralamak-ül-Real'den :lol:

Selamın aleyküm renktaşlar..

melo konusunde yorum yapamayacam:sad007::sad007::sad007:

Well için şunu söylemeliyim. bu yıl boyunca aktif rol üstlenemedi dediğimiz Sneijder için yapılmış bir transfer diye düşünüyorum çünkü bence FT

------defans----

--------well--------

inan-----sneijder

şeklinde oynamayı düşünüyor..

lan:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007: :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Olm sende ne bu hergün sevgilisinden ayrılmış ergenler gibi Meloda Melo.

- Lucescu Wellington´u övmüs. Yabanci siniri olmasa kendisinin onu alacagini söylemis

- Lille´in 19 yasindaki sol beki Lucas Digne´yi istiyormusuz. (L´equipe)

- Yabancilardan sadece Culio kampa götürülmemis.

Günaydin :)

Ufuk Ceylan, Culio, Yiğit, Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Mehmet Batdal kamp kadrosuna dahil edilmedi

furkan özçalı terim bu sene için hazırlıyor diyen arkadaşlar nerde

Fatih Terim - Galatasaray - Galatasaray

Öte yandan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Ufuk Ceylan, Mehmet Batdal, Emmanuel Culio ve Furkan Özçal'ı kamp kadrousna dahil etmedi.

Yine Aykut var :o O götürüleceğine Eray 90'ar dakika bir maç tecrübesi yaşasın.Bir tane altyapıdan yok mu Eray'ın yanına katılırdı biraz ortam göürürdü en azından çocuk :) Muslera gelince de Muslera Eray dönüşümlü hazırlık maçlarına çıkılırdı ama neyse :)

Riera'yı göndermeden imkansız.

Bizde aldığı parayı başka yerde de alamaz zaten.

1 - 1,5m verip , kontratını feshederek ancak gönderebiliriz.:sad007:

olursa sol bek, ama bence amrabatı kirlayıp veya satıp bruma alacaklar.

bruma öyle veya böyle fatih terim gibi, drogba-snejder-burak üçlüsü ile adından söz ettiir hele birde şpl de 1-2 maçta iyi işler yaparsa 5-6 aldığın adamı 12-13 satarsın. ayrıca brumayı yatırım olarak görmek gerekli.

biliyoruzki fatih terim golcü-adam geçen bir kanat hep istedi. amrabat bence kötü değil ama yaşından doalyı katacağı fazla bişey yok kendine..

suarez-shagiri-podolski her zaman aradığı adam kanat golcü idi..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

batista-amaral karışımı demiş. batista yı bilirim sertti ama oyun zekası sıfırdı, tekniği çok kötüydü eğer böyleyse hatalı transfer olur. sadece kesici olması bize yetmez oyunu kurmada bütün yük selçuğa kalır. melo ne zaman form tuttu selçukta o zaman çok iyi gol ve asistler yapmaya başladı bunu unutmayalım.

Orta sahadaki pas trafigi Selcuk Sneijder´e emanet demek ki. Wellington sadece pres yapacak, top kapacak herhalde :)

Valla bu saatten sonra yapacak pek birseyimiz kalmadi. Umarim dogru tercihtir. Temennimiz bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt