Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma ve Ali Adnan gelecek icin iyi hamleler. Bu sene tribünde oturmak da sorun cikartmamalilar yada Riera bir sekilde gonderilmeli.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Mustafa Akçay Trabzonda devre arasını görmez

Türkkiyenin Lucescu su desem abartmamış olurum. Tki Linyit Sporu 4 yıl üstüste şampiyon yapıp 1.Lige çıkardı. 1461 i nerden nereye getirdi. Bence Trabzon çok akıllıca iş yaptı. Elin yabancılarına tonla para bayılacağına böyle değerlerimze sahip çıkılmalı. Sessiz sedasız Trabzonu iyi yerlere getireceğini düşünüyorum. Nereye gitse kısa zamanda başarılı oluyor.

Ali Adnan'in uyduruk bir Türk-Kürt Dede'yi vardir herhalde, kontejana girmez.

bi ağıt yakak o zaman.....

hele aney aney aney

yıllardır solbekimiz yok aney

ali adnan diyiler ama inanmıyok aney

dıley dıley dıley

:(:(

lakapi "the Beast" mis :D

"Canavar"

Fırat Günayer ‏@firatgunayer

Gs,Iraklı Ali Adnan'ı kadrosuna katmak üzere.. U-20'de harika işler yaptı..Turnuvanın en iyi oyuncularından biri.. Gerçekleşirse iyi iş.

Söyle bir avantaji var bu transferin (ucuzsa eger, ki ucuzdur):

Riera kalacam diye diretiyorsa, ucuza Ali Adnan´i alirsin. Cok iyi bir turnuva cikardi ve fizigi cok iyi. Yetenekli cocuk. Denersin. Tutmazsa Riera´yi oynatirsin.

Ama tutarsa cok sey kazanirsin cünkü cok genc.

Valla bir golünü izledim şimdi frikikten oha dedim..

Benim hoşuma gider böyle transferler Carlinhos felan hikaye..

renktaş freekick için tek yorum yapma bence çünkü adam sol tarafta 100 metre antrenmanı yaptı git-gel git-gel yorulmadı bale kılıklı sapık:lol:

Ynt: Transfer Nöbeti

adamın adı ali soyadı adnan,sacma sapan adamlar yerli diye oynuyor ali adnan neden oynamıyor

Türkiye ile isim Soyismi benzemesi disinda hic bir bağlantısı yok sanirim. En azindam Türkiye de bir yerde dogmus olsaydi iyi olurdu.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

ali adna'nın bir akarabası çıkar hakkariden falan :) türk statüsünde oynatırız

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Umutu önde oynatiyorum Drogbani onun arkasinda. Umut da baya iyidi. Burakı kotu vermisler. Ama ne dersin o Burak araya atılan topta Pepeyi iki drfa solladi. Biri gol değeri penalti. Penaltidanda Selçuk rəis yazdı.

Diğer maçda Drogba Sneiderin sağ kornerden atdığı topa kafa çakti ön direk de.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

orjinal güncellemeleri yüklersen aslında burak düzeltildi ama hangi platformda oynuyorsun bilmiyorum tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt