Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Irak Ligi'nde bi takıma 300 bin bonservis versen adamlar ihya olur herhalde :D Transfermarkt'a göre Ali Adnan'ın oynadığı takımda sadece 5 oyuncu var :D Takımın toplam değeri de 75.000 euro :)

renktaş alperin yaklaşık olarak 10-12 milyon euro olduğu bu ligde oynasa 20 isterler net!

bence takımı 4 milyon bile istese değer alınmalı..

niye bu kadar savunuyorsun diye bilirsiniz ama dünkü maçta sol kanatta bi dani alves gördüm sanki:)

Ali Adnan Kadhim Al-Tameemi

-----

O değilde göz göre göre hala Azizden icazet alıp Türk Futbolunu yöneten bir TFF başkanı var. Fenerin lehine olmayan , Galatasaray'ın lehine olabilecek hiçbirşeyi onaylamayan biri...

Ve daha traji komik olanı "sözde" şeffaflıktan bahseden basın bu adam hakkında en ufak birşey yazamıyor.

yaw bu ali gelirse oruç tutmaz inşllh performansı düşer

Tayyip´e bi Osmanli gazi versek halleder aslinda Ali Adnan´in kontenjan isini :) Üst kimligimiz müslümanlik diyordu sonucta :)

renktaş alperin yaklaşık olarak 10-12 milyon euro olduğu bu ligde oynasa 20 isterler net!

bence takımı 4 milyon bile istese değer alınmalı..

niye bu kadar savunuyorsun diye bilirsiniz ama dünkü maçta sol kanatta bi dani alves gördüm sanki:)

Yok bende izledim zaten, çok sağlam oyuncu cidden..4 milyon falan versek adamlar kulübü falan kapatırlar, başka sektöre geçerler :D Bu iş 250 bine falan biter, sudan ucuz transfer olur bence.

saka maka bi yana ama o oyuncudan bir cacik olmaz

Gelsin gelsin

Piyango bi kerede garibana vursun

Kazem (also spelled Kadhem, Kadhim, Kazim, or Qazim;...)

-> kazım :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt