Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

futbolcu her yerden cikar. böyle sacma yorumlari bende okudum burda ama yoruma bile deger degil :D bazi insanlarda annadan dogma yetenek var söylenir ki bu ali adnan da bu yetenek kesinlikle var ama pro egitim yemesi gerekir en az 2-3 sene. belki daha kisa. ne kadar cok caliskan oldugu önemli. fizik durumu ama muthis yasina göre ya. alirsin A2 de de maclara cikartirsin. tribüne yolasan zaten sesi cikacak hali yok cocugun.

unutmayalaim bu sene +4 tribüne yoluyoruz...riera mi yolarsiniz yoksa ali adnanimi ?! tutarsa tutar. tutmazsa ne kaybederiz ki ?!

enteresan.ben ismilerimi karisitiyorum acaba?

Transfer Nöbeti

Temenni bireylere özgü olabilir yani benim temennim tüm insanlık adına bir mantık barındırmak zorunda değil hani bilmem anlatabiliyor muyum ya da x kişi benim temennimi yargılama sorgulama hakkına sahip olup saçma olarak nitelendiremez açıkcası nihayetinde temenni yani.Ben sadece o nedenden alınsın diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum zaten sadece tutmayacağının garantisi bile olsa o neden dolayı alınmasını isterim dedim yani lan bu adam küçükken zor günler geçirmiş kesin alıp 10 yılda oynarsada oynamazsada yıllık 5 milyon € vermemiz lazım gibi bir şey yazmadım piyango bu kez garibana vursun temennisinde bulundum sadece.

Almadan yardım nasıl etsin bir spor külübü ya da etmişse daha önce bir kaç örnek gösterirsen kendi adıma bir ferahlığa kavuşabilirim.

Kulüp adaına dernek kurulup yardım yapılabilir. Zor olmasa gerek.

Bir golle süper yetenek olunuyorsa,Hakan Calhanoglu 2-3 yildir alman futbolunda sayisiz öyle golleri var.

Ama diyorsaniz illa arab olsun arabi severiz biz,dolduralim Takimi sudilerle katarlilarla.

Meseleyi Arap olmaya nasıl bağladın valla helal olsun :)

forum arsivine baktimda bulamadim 1 ay once yakisikli sarisin kasli 185 boyunda sol bek istiyolardi forum ahalisi.millet afilli isim ve tip pesinde,isin cilki cikmis iyice.he bide fransiz olacak yoksa ondan yildiz falan olmaz...

Kulüp adaına dernek kurulup yardım yapılabilir. Zor olmasa gerek.

Daha ne kadar uzatabiliriz gerçekten merak ediyorum yapılabilir gidilebilir diyorsuna bro bugüne kadar yapılmamış işte olasıkla baktığımız zaman bir çok şey olabilir dünya üzerinde hatta gerçekten inanırsan dünyayı güzel bir yer olarakta görmeye başlayabilirsin ama mesele bu değil yapılmamış bugüne kadar fikrimce yapılmayacakta çünkü hiç bu yönde bir girişimimiz olmadı ben bu duygularımı bu oyuncu üzerinden tatmin etmek istiyorum olay bundan ibaret sana saçma gelebilir eyvallah görüş ayrılıkları illa olacak ama siz yapılmayan bir şeyi "yapabiliriz başka türlüde olur" tarzında dikte etmeye çalışmanızı anlamsız buluyorum gerçekten.

Sen şöyle düşünüyorsan kardeşim Galatasaray külübü yardım derneği midir bizi ilgilendirmez biz spor külübüyüz sporla ilgileniriz derdin bu ise anlarım mantıken baktığın zaman olması gereken bu zaten ama ben bu kez öyle bakmayı tercih etmediğimi yinelemek istiyorum.

Meseleyi Arap olmaya nasıl bağladın valla helal olsun :)

Kimler burada genc Messi kesfetmis triplerine girdini görünce,arab meselesine bagliyan ben olmadigim acik,yazik transfere bile bazi siyasimi desem yoksa romantikmi desem duygularini karistirmalari yakismiyor Galatasaray Taraftarina.

Ironi olarak algilamisdim senin yorumunu. yana bana yazdigin yorumu.

(Irakdan futbolcu cikmaz gibi zaten diye yorum yazmisdin...)

evet ironi yapiyordum. Azerbaycanda acilacak okul icin siz degilmiydiniz bos yatirim diyen ordan futbolcumu cikar felan filan bende iste iraktan futbolcumu cikar diyorum.ironi yapiyorum iste.

tabiki eger isimleri karistirmiyorsam.yani o yorumu yapan siz olmaya bilirsiniz .o zaman kusuruma bakmayin.

evet ironi yapiyordum. Azerbaycanda acilacak okul icin siz degilmiydiniz bos yatirim diyen ordan futbolcumu cikar felan filan bende iste iraktan futbolcumu cikar diyorum.ironi yapiyorum iste.

tabiki eger isimleri karistirmiyorsam.yani o yorumu yapan siz olmaya bilirsiniz .o zaman kusuruma bakmayin.

:D

Bravo tebrikler iyi yakladin beni yani. yok bendim yalan yok. aynen öyle düsünüyorum acikcasi. ha cikar belki yine ali adnan gibi 100 yilda bir yetenek ama onun icin okul acmam ben. gercigi sunuda bilmiyorum. ordaki okula ne kadar yatirim yapiliyor her sene onuda bilmek gerekir. cok fazla degilse sorun yok ama az bucuk parayla yüremiyor bu tür okular genelikle.

A lıştık burada kan revan içinde yaşamaya

L akin bi an bile vazgeçmedim,tutundum futbola

İ stedimki farklı olsun diğerlerinden hikayem,dedim belki birgün kader güler bana

A li adnan benim adım,belki çok duyacaksınız bu adı sonra

D ünya kupasında bi piyango çıkar belki de ha

N asip olur mu dersiniz böylesi benim gibi bir garibana

A slında gönlümde yatan renkleri sarı kımızı olan bi camia

N asip olur inşallah böylesi bana

173106888-ali-adnan-of-iraq-controls-the-ball-during-gettyimages.jpg

Bravo tebrikler iyi yakladin beni yani. yok bendim yalan yok. aynen öyle düsünüyorum acikcasi. ha cikar belki yine ali adnan gibi 100 yilda bir yetenek ama onun icin okul acmam ben. gercigi sunuda bilmiyorum. ordaki okula ne kadar yatirim yapiliyor her sene onuda bilmek gerekir. cok fazla degilse sorun yok ama az bucuk parayla yüremiyor bu tür okular genelikle.

yanilmadigima sevindim.zaten sizin acmaniza gerek yok.Galatasaray acmis ve guzel yapmis.Insallah iyi oyuncularda cikar.

Liverpool gelip ermenistana aciyor.Galatasaray neden Azerbayacana okul acmasin?

Portolar Benficalar ispanyol takimlari Scout Okul gibi seyler kurup Guney amerikayi tariyorlar.

Galatasaray neden yapmasin ? Iraktan Azerbaycandan Irandan Ozbekistandani neden taramasin?

Ordan cikacak iyi oyunculari neden oynatmasin ki?

Sukur ki sizin dusuncedeki insanlar yonet miyor Galatasarayi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt