Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

0.12´ye dikkat. Cocugun savas gördügü de nasil belli. Kendini feda edercesine topun önüne atiyor kendini Aslan :)

Fatih Terim buna gazi versin, Allah Allah Allah Allah Allah Allah diye savasmazsa bende hicbirsey bilmiyorum :D

[video=youtube;NtAoEo491sU]https://www.youtube.com/watch?v=NtAoEo491sU[/video]

Bu cocuk çok agir sakatliklar geçirir.. Toplara öyle amatörce daliyorki insanin kani donuyor..

Profesyonel degil

Ali Adnan gelip bir de yerli statüsünde oynuyormuş...:troll::troll:

Enginin uzerindeki esofmandan aldim ama Turk Telekom-Ulker ve Avea yazilari ile sanki esofman daha guzel duruyor gibi..

Melo ile de 2+1 imzalıyomusuz,niye 2+1 ya,haha...

Ali Adnan Bruma Digne ilgilendiğimiz Oyuncular transfer politikamızın değiştiğini gösteriyor

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 10 sa

Bugün Ali Adnan'ın Kulübüyle Görüşme Yapılacak.Olumlu Sonuc Alınırsa Kap Bildirimi Yapılacak..

Öğrendiğim Detayları Yazıyorum.Ali Adnanla Bülent Tulun Görüşme Yaptı.5 Yıllık Sözleşme Önerildi.Ali Adnan Teklifi Kabul Etti..

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 18 sa

Galatasaray Bruma Transferi İçin Çok Önemli Bir Adım Attı.Benden Bu Kadar :)

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 21 sa

Umut Bulut'un Bugün Yada Yarın Kap Bildirimi Gelir.Felipe Melo İçin İse Sözleşme İçin Küçük Detaylar Konuşuluyor Halledilirse O da Açıklanır

Face'te duyumlarını yazdığı bir sayfadan tanıyorum çoğunlukla tutturuyor hadi bakalım

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ceyhun stopere gore teknik ortasahaya gore vasatin altinda teknige sahip bir adam

Yillardir yanlis mevkide oynatiliyor keske almanyada stoper oynadigi gibi turkiyedede devam etseydi

hulog

aynen katılıyorum, çocuğu aslında stoperde denese fatih hoca bizimde bir piquemiz olur en geç 1 yıl içinde. böylece stoperde semihten sonra bir opsiyonumuz daha olur, yaşıda genç 7-8 sene yükümüzü çeker

gelecel yılRiera'nın kontrtı bitiyor zaten
5+0+8 değil 5+0+3

Seneye

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Riera

Melo

Sneijder

Amrabat

Drogba

gibi isimlerden de 1'i gitmek zorunda. Riera gider gibi ama sol bek almaya kalksak bu isimlerden 1'i daha gitmek durumunda.Drogba'nın kontratı bitiyor ama verdiği katkı bu sene de yüksek olursa nasıl vazgeçilir bilmem.

Federasyon cidden ülke zaten milli takım düzeyinde bitmişken uluslararası kulüp yarışmaları seviyesini de Azerbaycan seviyesine getirecek.

Bu kadar futbol düşmanı bir TFF görmedim ben hayatımda.

Illaki eksikleri vardir Ali Adnan´in. Simdiye kadar oynadigi seviye belli.

Ama sol bek pozisyonu icin gerekli olan hersey var cocukta. Gercekten var. Biraz egitim, biraz sabir, biraz sevgi yeter.

Bu cocukta is var. Bizim taraftarimiz kimseyi begenmezken, Ali Adnan´a cogunluk sicak bakiyor yani :) Gercekten is var cocukta.

Illaki eksikleri vardir Ali Adnan´in. Simdiye kadar oynadigi seviye belli.

Ama sol bek pozisyonu icin gerekli olan hersey var cocukta. Gercekten var. Biraz egitim, biraz sabir, biraz sevgi yeter.

Bu cocukta is var. Bizim taraftarimiz kimseyi begenmezken, Ali Adnan´a cogunluk sicak bakiyor yani :) Gercekten is var cocukta.

Çok doğru :b5:

Bugün Ali Adnan'ın Kulübüyle Görüşme Yapılacak.Olumlu Sonuc Alınırsa Kap Bildirimi Yapılacak..

Öğrendiğim Detayları Yazıyorum.Ali Adnanla Bülent Tulun Görüşme Yaptı.5 Yıllık Sözleşme Önerildi.Ali Adnan Teklifi Kabul Etti..

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 18 sa

Galatasaray Bruma Transferi İçin Çok Önemli Bir Adım Attı.Benden Bu Kadar :)

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 21 sa

Umut Bulut'un Bugün Yada Yarın Kap Bildirimi Gelir.Felipe Melo İçin İse Sözleşme İçin Küçük Detaylar Konuşuluyor Halledilirse O da Açıklanır

Face'te duyumlarını yazdığı bir sayfadan tanıyorum çoğunlukla tutturuyor hadi bakalım

Kontenjan problemimiz yok nasilsa..

Brumayida aliriz

Melo'yuda

Ali Adnanida..

kaleye tolgayı almamız lazım arkadaşlar. tek kale oynayacağımız arenadaki maçlarda yabancı hakkını musleredan yana kullanmamak lazım. o maçlarda geçsin tolga kaleye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt