GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 35

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
35/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu transfer ama saka bir yana resmen tulun transferine kokuyor. zamaninda bize zapatayi kakalatirmisdi ... o döndemden beri sifirdir gözümde futbol bilgisi olarak.

Bende videodan izlediğim kadarıyla Wellington bizim sisteme cuk diye otururur ama herkes ondan bir Melo olmasını bekleyecek gibi duruyor bu konuda yanılgı oluşabilir. Melo ile tarzları biraz farklı hatta ikisi birden gelebilseydi müthiş bir orta sahamız olurdu ben Wellington'un Hamit'in oynadığı bölgede oynarsa daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum. Yabancı kontenjanı bu düşünceyi tamamen bozdu ama ben Fatih Hoca'nın Ceyhun'u da duruma göre geriye alıp Wellington'u ileri sürebileceğini düşünüyorum takımda tutmak istemesinden dolayı. Sneijder konusunda Fatih Hoca biraz bence basına Sneijder'i değil Diego'yu değil Kaka'yı istiyorum demesinden dolayı rahatsız oldu. Geri adım atmak zorunda kalmış gibi hissedebilir ama sonuç olarak Fatih Hoca ne kadar bazı konularda inatçı ve ketun gibi de görünse Galatasaray'ın menfaatleri için kendi düşüncelerinden vazgeçebiliyor. Benim bu yüzden Hoca'ya hatası da olsa güvenim hep tamdır.

Bu yabanci karari ne yazik ki planlarimiza büyük bir darbe vurdu. Bence uyum saglayan ve patlama yapan bir Wellington büyük kazanc olabilir. Cünkü Melo´dan daha hizli, daha cok kosuyor, ve daha cok pres yapiyor. Eksiklikleri var, ama bence daha genc ve daha yetenkli bizim Pittbull´dan. Bende Melo´yu isterdim, ancak Wellingtonun yanina Bruma, Okay ve Kerim gibi oyuncular gelirse eger, transferde yatan büyük plani görürüm ve destek veririm.

Sneijder konusunda oda var tabi, ve ayni zamanda tanimamasindan da kaynaklaniyor. Sneijder bir takimda varsa, onu reis ilan edip sistemi üzerine kurman lazim. Bizim Sneijder 3 Sinif Kanat oyunculardan 1 sinif verim almamizi saglar. Yeterki iyi yerlere kosu yapabilen futbolcu olsun! Mesela Burak sadece o özelligi ile, kanatlardan yine 25 Gol atabilir rahat bir sekilde, belki daha bile fazla.

Melo, Drogba, Burak, Sneijder, Bruma, Selcuk gibi bir Kurgu, rotasyonda bekleyen Okay, Emre, Wellington, Hamit ve Kerim tadindan yenmezdi.

melo kesinlikle takımda kalıcaktır ben fatih terime biraz tanıyosam kesinlikle bırakmaz şu welingtonmudur neyse bu trasfer haberleri kesinlikle palavra hani kapa bildiriliyordu.

bu transfer ama saka bir yana resmen tulun transferine kokuyor. zamaninda bize zapatayi kakalatirmisdi ... o döndemden beri sifirdir gözümde futbol bilgisi olarak.

"Galatasarayin ön libero ihtiyaci yok, orta sahada o görevi üstlenecek kaliteli isimler mevcut zaten. Mustafa Sarp, Ayhan Akman ve Baris Özbek gibi"

Bir Avrupa-Ligi ön eleme macindaydi yalnis hatirlamiyorsam. canli canli izlemistim, efsane bir sözdü, bu adam zamaninda yöneticilik yapti diye yerin dibine girdigimi hatirliyorum.

Sene 2013 ve yine basimizda...

Yinede Wellingtona haksizlik ediliyor bence...

img-felipemelonungozyaslari-580.jpg

fatih hoca melodan vagecmez neden mi cunku fatih hoca koyu Galatasarayli er ya da gec alinacaktir insallah melo rahat olun dostlarim

Musleradan öncede internacionalin ücüncü kalecisi Lauroyu almak üzereydik. Taraftar baskisi geri adim attirmisti. İnsallah bu kezde öyle olur ve Capoue gibi birisi gelir.

Üst düzey bir sol beke ihtiyacimiz cok fazlayken, o bölgede gelecek sezon Hakan Baltayi kullanacağiz gibi görünüyor. Trübündeki Rieradan da ne kadar verim alacağiz muamma. Rieranin ağir bir oyuncu olmasi ligde bile sorunlara neden oluyordu, Clyi bir kenara birakalim.

Bana kalsa, İnler+üst düzey bir sol bek tercihim olurdu. Fakat Wellington+Balta kabusum olacak gibi görünüyor.

Ne kadar İnterli Brezilyali varsa, konustum, kimse bu adam hakkinda olumlu konusmuyor. Bizim taraftardan da isteyen kimse yok, herkes Nainggolani istiyor. Mazzaride onu istiyor.

Wellington lost his position due to poor performances even before he had the last serious injury. São Paulo signed Denilson and Fabricio because they thought Wellington weren't up to the task. He had no problem regarding his contract, he had his contract renewed on his good spell a couple years ago, his contract is only now expiring again. He was never benched over political things, only poor techinical performances. Wellington recently played against Atlético Mineiro on São Paulo's elimination of Taça libertadores and was eaten alive by Ronaldinho Gaúcho. SP management got fed up with him once more, the coach relegated him to fourth option, as I've mentioned before, simply because, according to the president, Juvenal Juvencio, Wellington is frightned to play the big games and make a lot of mistakes. Wellington was lucky enough because Fabricio had 2 serious injuries (wasted all the season) and Denilson, the starter, was having problems to renew his loaning spell from arsenal, that's when he played, awfully, and got injured.

The second point where you are wrong: we already offered 8 M euros for the player 1 year ago, according to João Paulo de jesus Lopes, SP's sporting director and that offer was refused. That offer means signing only 40% of the player. São Paulo wants 14 M euros for 40% of the player. Even if we signed him, we would still have to pay more money to 2 other clubs, Atletico madrid an Shaktar, that has their share of the player.

We're talking about signing Naingollan fully for 15 M euros, and wellington's 40% for 14 Euros. That's not a bright idea, don't you agree?

I'll say it again here what I said in other inter forum , I apologize for how long this comment will be, but I hope it makes my opinion on the matter clearer:

About Wellington

Yes, it's true that he has had 2 major Knee injuries and has failed to impress after the second one. Actually, he was already above average even at his prime, but São Paulo was playing well a few years ago and Wellington kindda just bonded in...although he made a lot of mistakes, it was passable, because the team was winning. Now the team is struggling and Welling is 4th option on the DM deppartment (Behind Denilson, Rodrigo Caio and Maicon)

People are seeing a video and getting excited, but let me ask you guys something: How awesome would Gargano be if you edit a video with all the ball he has stolen in Inter?

Gather up all the Gargano's defensive skills and he would look like the new misture of Simeone and Maldini. See him play a full match and you'll see that Gargano has his flaws..... see my point?

I mean, just for curiosity, São Paulo's president, Juvenal Juvencio, is known in Brazil for over selling shit players for clueless european teams. Let's just hope we are not one of those teams.

Curiosity number 2: Denilson, (Former arsenal DM) was a free agent a few weeks ago when his first loan with São Paulo ended and his Arsenal contract ended as well), São Paulo got him for free. Do you guys think it's a good thing to pay 14 m euros for 40% of his back up?

fatih hoca melodan vagecmez neden mi cunku fatih hoca koyu Galatasarayli er ya da gec alinacaktir insallah melo rahat olun dostlarim

Koyu Galatasaraylılıkla ne alakası var ? Meloyu hepimiz seviyoruz ama bugün bu noktaya gelindiyse Melo'nun katkısındandır. Sürekli parayı öne sürdü artık bıktık yani. Yolu açık olsun unutulmayacak..

"Galatasarayin ön libero ihtiyaci yok, orta sahada o görevi üstlenecek kaliteli isimler mevcut zaten. Mustafa Sarp, Ayhan Akman ve Baris Özbek gibi"

Bir Avrupa-Ligi ön eleme macindaydi yalnis hatirlamiyorsam. canli canli izlemistim, efsane bir sözdü, bu adam zamaninda yöneticilik yapti diye yerin dibine girdigimi hatirliyorum.

Sene 2013 ve yine basimizda...

Yinede Wellingtona haksizlik ediliyor bence...

haksizlik demeyelim buna. ya mantiksiz transfer yöntemi yapioruz resmen sadece. tamam wellingtoona itirazim yok. az cok iyi kumasa benziyor ama sen bu cocuga güvenerek mi yola cikacaksin. alirsin melo yu yinede yada onun seviyesinde bir adami sonra wellingtonu takima yavas yavas monte etmeye bakarsin ön libero gibi cok önemli bir mevki icin. welloya güvenerek sadece cok amatürce bir hareket. ya adam dünyada cok büyük bir isim olarak lanse edilir mevkisinde belki yine anlarim ama oda yok ki. acaba tutar mi transferi resmen. bukadar yüksek riske sokamasin Galatasaray takimini arkadas. en az riski düsünmen gerekir transferlerde . param yok , yapamiyoruz söyle cik o zaman. sansimiza basarili oluacagiz belki. kumar lets go baby söyle canimizi yigin yani :D

hala kafam almıyor berk yıldız ve birhan vatansever in neden kamp kadrosunda olmadığını..madem almayacaktınız bu çocuklara neden ingiltere vizesi aldırdınız.

melonun derdi para degil 4 yil garnti kontrat istiyo bide birakmak istiyo futbolu suc mu o dueyde bi futbolcu verginin olmadigi ulkemide o @prayi hak ediyor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri