Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;pLtoRRQIU7Q]https://www.youtube.com/watch?v=pLtoRRQIU7Q[/video]

[video=youtube;U-mlsFo4eCQ]https://www.youtube.com/watch?v=U-mlsFo4eCQ[/video]

Baris daha demin BF3'da istatistik 23-8, varmi benim gibisi..

dur genel istatistiğine bakayım

baktım

[TABLE="class: profile-venicestats-overview-boxwideclean-table, width: 286"]

[TR]

[TD="class: profile-venicestats-overview-table-label"]Kills[/TD]

[TD="align: right"]488[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: profile-venicestats-overview-table-label"]Deaths

bu ne la :D :D[/TD]

[TD="align: right"]835

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

salağa yatmayın filipe arda ile video çekmiş selamun aleyküm felan diyor ondan paylaşmış onu :o

Sadri Şener : "Dany ile her konuda anlaşmıştık iş sadece imzaya kalmıştı. Bir öğlen yemegi yiyip geliyim imzayı atalım dedim döndüğümde Dany Galatasaray'a transfer olmuştu."

dur genel istatistiğine bakayım

baktım

[TABLE="class: profile-venicestats-overview-boxwideclean-table, width: 286"]

[TR]

[TD="class: profile-venicestats-overview-table-label"]Kills[/TD]

[TD="align: right"]488[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: profile-venicestats-overview-table-label"]Deaths

bu ne la :D :D[/TD]

[TD="align: right"]835

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ya olm cek sunu niye koydun bunu simdi.

Ben ciddi oynamiyordum ki. BF3 bende uzun süredir var ve baslarda sadece grafik fln görmek icin takiliyordum. Jet ve heli kullaniyordum, 2 saniyede vuruyorlardi, yani tamamen öylesini takiliyordum. Yeni ekran karti geldiginden beri biraz ciddi oynamaya basladim. Ondan önce daha beterdi istatistik.

Ama genel anlamda ben öylesini oynuyorum ya.

Ya olm cek sunu niye koydun bunu simdi.

Ben ciddi oynamiyordum ki. BF3 bende uzun süredir var ve baslarda sadece grafik fln görmek icin takiliyordum. Jet ve heli kullaniyordum, 2 saniyede vuruyorlardi, yani tamamen öylesini takiliyordum. Yeni ekran karti geldiginden beri biraz ciddi oynamaya basladim. Ondan önce daha beterdi istatistik.

Ama genel anlamda ben öylesini oynuyorum ya.

:asd:

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 24 dk

Hepinize iyi geceler dilerim . Aziz ve Ertuğrul her akşam şampanya patlatıyorlar onlarada iyi geceler Pazartesi UEFA şampanya patlatacak.: :))

:asd::asd::asd:

Lan valla öylesini oynuyorum. Ara sira oyunu birakip geziyorum, vuran vuruyor. Bazen tam canim sIkIliyor, birine takiyorum ve hep onun pesinden kosuyorum, ne yaptigini izliyorum öylesine :D Ölünce canlandiriyorum adami.

Önceden cok iyi oynardim bu oyunlari, KD 2.50 fln yapiyordum. Ama artik öylesini zaman gecirmek icin takiliyorum BF3 iste.

Lan valla öylesini oynuyorum. Ara sira oyunu birakip geziyorum, vuran vuruyor. Bazen tam canim sIkIliyor, birine takiyorum ve hep onun pesinden kosuyorum, ne yaptigini izliyorum öylesine :D Ölünce canlandiriyorum adami.

Önceden cok iyi oynardim bu oyunlari, KD 2.50 fln yapiyordum. Ama artik öylesini zaman gecirmek icin takiliyorum BF3 iste.

biliyorum dostum zaten oylesine takilim dedim, benim istatistiklerime bakmayin cunku bu oglan crazy dersiniz :D

biliyorum dostum zaten oylesine takilim dedim, benim istatistiklerime bakmayin cunku bu oglan crazy dersiniz :D

Ben önceden hasta gibi WarRock diye oyun oynardim. Free2play. Orda Clan kurmustuk ve Almanya da 1. ve 2. lik icin oynuyorduk. O ara dünya siralamasinda Türkiye'den bir Clan 1.di ve biz dünya siralamasinda 14.

Ama biz o kadar iyidik ki adamlari 9-4 perisan ettik. Clan benimdi, dedigim gibi cok fazla takiyorduk oyunu. Kendimize ayit internet sitemiz bile vardi :D Ondan sonra biraktim ve uzun yillar oynamadim ve artik skill kalmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt