Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sene Hakan Balta ile idare edin.Seneye Drogba bırakınca bi ayar çekeriz yine :asd: Çünkü yabancılardan hiç biri kesilmiyor sınır 6 olunca.

BPCx6ZgCEAEnsvK.png

bruma bizim olacak, paragöz bir çocuk sanki

Bu sene Hakan Balta ile idare edin.Seneye Drogba bırakınca bi ayar çekeriz yine :asd: Çünkü yabancılardan hiç biri kesilmiyor sınır 6 olunca.

BPCx6ZgCEAEnsvK.png

Böyle 4-3-3 oynanmaz, orta saha Sneijder Melo Selçuk olmalı, forvet de Drogba Burak Amrabat.

Beyler merak ettigim bisey var daha onceki senelerde fener yabanci siniri kalksin dediginde bizim bu duruma karsi oldugumuz oldumu hep iddaa ediyolarda biz kalksin derken siz niye istemediniz diye diretiyolar merak ettim

Böyle 4-3-3 oynanmaz, orta saha Sneijder Melo Selçuk olmalı, forvet de Drogba Burak Amrabat.

4-3-3'ten düzenlemedim zaten UEFA kadrosunun isimlerini değiştirdim.Yine kanatsız oynayacağımızı düşünüyorum.Bruma hariç bir isim yok çünkü gündemde.

4-3-3'ten düzenlemedim zaten UEFA kadrosunun isimlerini değiştirdim.Yine kanatsız oynayacağımızı düşünüyorum.Bruma hariç bir isim yok çünkü gündemde.

Anladım ok, 4-1-3-2 olarak uygun bir kadro, Balta hariç :)

Beyler merak ettigim bisey var daha onceki senelerde fener yabanci siniri kalksin dediginde bizim bu duruma karsi oldugumuz oldumu hep iddaa ediyolarda biz kalksin derken siz niye istemediniz diye diretiyolar merak ettim

1. son 1 yılda mehmet topal hasanali egemen alper gibi adamlara baya para döktüler bir de selçuk falan takımda tuttular

2. serbest olursa bizim uçacağımızı düşünüyorlar ki haklılar

Oldu ama Özhan Canaydın ve Adnan Polat gibi isimler istedi bunu.

Yani o zaman Aziz Yıldırım istedi,Yıldırım Demirören istedi mevcut yönetim istemedi.

Şimdi bizim yönetim değişti,doğal olarak kararları da değişti ama karşı tarafta hiç bir yönetim değişikliği olmadı.Hatta Demirören TFF başkanı oldu ama ne hikmetse birden fikirleri değiştir :)

Anladım ok, 4-1-3-2 olarak uygun bir kadro, Balta hariç :)

Olmuyor başka türlü çok büyük sıkıntı ya :asd:

Sol bek koysan bu sefer de en yakın isim Eboue.Onu kesersek Sabri,Hamit,Şener falan yazmak zorunda kalacağız.En az Hakan Balta kadar sırıtacak sonra.

Transfer Nöbeti

Bu Alper potuk ne ayak yahu :asd:. Yok tercih hakki kullanmis haha. Fb'yi seçme'nin mantıklı bir tane açıklaması yok.

Hamit, Sneijder ve Drogba Shewsbury Town maçı kadrosuna alınmadı.

9:40am - 13 Temmuz 13

niye ki acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt