Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irak ın son maçı ne zaman dı
) gelmek isteyebilir brumabrumanın transferi olmasa bile fatih hocanın iki yıldır listesindeki oyuncuların hepsinin genç ve potansiyel sahibi olması beni çok sevindiriyor ve mutlu ediyor...
Bu nerden cikti? Biz göremedik pek o genc ve potansiyelli gencleri.
Süper ligin en değerli oyuncuları.
Futbolcu Takımı Değeri (Euro)
Burak Yılmaz Galatasaray 18 milyon
Wesley Sneijder Galatasaray 17 milyon
Fernando Muslera Galatasaray 16 milyon
Selçuk İnan Galatasaray 14 milyon
Moussa Sow Fenerbahçe 14 milyon
Manuel Fernandes Beşiktaş 14 milyon
Raul Meireless Fenerbahçe 12 milyon
İspanyol haber portallarında da ilk 3'teymiş. Bence dünyanın en iyi forveti Burak.
Hahaha. Artik Burak Yilmaz gerceği var. Haber portallari dediğim, menajerler, gazeteciler, dünyanin en iyi futbol expertlerinin görüslerinin yer aldiği italyanca haber portallari. Burak Yilmazin yildiz bir oyuncu olduğu üzerinde hepsi hemfikir. Önemli olan da bu.
Henüz potansiyelinin yüzde 50-60sinda, süreklide üzerine koyup, gelisim gösteren bir oyuncu. Cok daha iyi olmasini bekliyorum.
Söylediğim gibi, Kazim önce Galatasarayda rotasyonda katki verebileceğini göstersin.![]()
Gerci sizlere göre, Burak kazmaydi, sadece Turkiye Liginde gol atardi, Sowu övüp övüp bitiremiyordunuz. Övdüğünüz Sow, Lazionun 4.tercih stoperi karsisinda ezilirken, Burak Yilmaz Avrupada yildiz oyuncu statüsüne yükseldi. Bence siz futbolu birakip, tennisle ilgilenmeye baslayin.
Neden? Olmayabilir ama ben umutluyum.
Hahaha. Artik Burak Yilmaz gerceği var. Haber portallari dediğim, menajerler, gazeteciler, dünyanin en iyi futbol expertlerinin görüslerinin yer aldiği italyanca haber portallari. Burak Yilmazin yildiz bir oyuncu olduğu üzerinde hepsi hemfikir. Önemli olan da bu.
Henüz potansiyelinin yüzde 50-60sinda, süreklide üzerine koyup, gelisim gösteren bir oyuncu. Cok daha iyi olmasini bekliyorum.
Söylediğim gibi, Kazim önce Galatasarayda rotasyonda katki verebileceğini göstersin.![]()
Gerci sizlere göre, Burak kazmaydi, sadece Turkiye Liginde gol atardi, Sowu övüp övüp bitiremiyordunuz. Övdüğünüz Sow, Lazionun 4.tercih stoperi karsisinda ezilirken, Burak Yilmaz Avrupada yildiz oyuncu statüsüne yükseldi. Bence siz futbolu birakip, tennisle ilgilenmeye baslayin.
ben umutsuzum![]()
Bak iste araya girecem cünkü bu yorum seviye'yi düsürmüs. Karsindaki üye dogru bir sekilde bir konu'yu tartismak isterken 'Hahaha' ve 'Sen git tennis ile ilgilen' olmuyor iste.
İyide belki taraftar burda Melo Melo diye ağlamasa başka birisi alınacaktı şimdiye? Wel olmazdı ama o kişi. Juve diretiyorsa biz ne yapalım? Melo'nun belli bir çizgisi var mı? Belki yatacak tüm sezon.