Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam tam bir Burak düşmanı,kendisi üst düzey bir futbol bilgini,haşa gülemezsin ona.

Ya kusura bakmayin da Tevfik araya girmek istedim yine. Suha kendi fikrini belirtiyor diye Burak veya Galatasaray düsmani mi oluyormus yani? Bu nasil bir mantik.. Vazgecin bunlardan.

Bu forumda kendi fikirlerinize uymayan üyeler illa kus veya düsman'mi olmali.. Ne anlami kaldi ozm forumun? Discourse denilen birsey var, mümkün degil bu sartlar altinda.

Gerek yok böyle seylere. Sonucta kendi fikri.

Bu yılki piyasa değeriyle verirler

Fiorentina 16 milyon'a Gomez'i aldı. O paralara Gomez gibi top class oyuncular alınabiliyor. Burak gibi teknik yönden bu kadar zayıf bir oyuncu ile Avrupa'nın kalburüstü hiçbir takımı ilgilenmez.

Boşver tartışmaya girme Burak sevdalılarıyla. Dünya'nın en iyi forveti de ve geç. :)

Ayağında daha top tutamayan, kontrol edemeyen adamı başımıza en iyi ilan ettiler sırf karşı karşıya gol atıyor diye. :)
burakla ilgili benim gibi düşünen bulmak çok zor forumda dediklerinin daha fazlasına katılıyorum:)

Adam tam bir Burak düşmanı,kendisi üst düzey bir futbol bilgini,haşa gülemezsin ona.

Bizden başka fikirlere saygının sıfır olduğu başka bir ülke yoktur sanırım. Burak bana göre berbat bir oyuncu, ister kabul edin ister etmeyin. Siz beğeniyorsunuz diye birşey diyen yok. Benim Burak kötü dememle ne Burak kötü olur, ne de sizin demenizle dünyanın en iyilerinden olur.

Kimse burada kimsenin futbol bilgisini sorgulayamaz sanırım, herkes saygılı yorumunu yapar da en azından "adam" olduğu belli olur.

Her sene aynı terrane.Burak aşşağı Burak yukarı.Burak yine gol kralı olur,yine Avrupa da golleri sıralar merak etmeyin.

burakla ilgili benim gibi düşünen bulmak çok zor forumda dediklerinin daha fazlasına katılıyorum:)

Bu forumda Burak'ı eleştireni asıyorlar :) Gören de Burak'ı cidden top class, hiçbir eksiği olmayan, takıma sürekli pozitif katkı yapan bir futbolcu sanacak.

bu forumda sneidere laf edeni asıp kesiyorlar kimsede demiyor onun görüşüdür ama burakı eleştirilince saygı duymak lazım deniyor çok saçma çokk burak yılmazı kimse beğenmeyebilir ancak adam çatır çatır golünü atıyor cavaniye falcaoya değişmem burakı avrupada burak gibi adamlara 5-6 milyon para veriyorlar sırf gol atsın diye bizim milletde beğenmez niyeyse

Ya kusura bakmayin da Tevfik araya girmek istedim yine. Suha kendi fikrini belirtiyor diye Burak veya Galatasaray düsmani mi oluyormus yani? Bu nasil bir mantik.. Vazgecin bunlardan.

Bu forumda kendi fikirlerinize uymayan üyeler illa kus veya düsman'mi olmali.. Ne anlami kaldi ozm forumun? Discourse denilen birsey var, mümkün degil bu sartlar altinda.

Hakan ben ona kuş falan demedim,geçen de tartıştık Süha ile futbol bilgin yok diyen kendisiydi bana,hatta Burak'ı ilk başlarda en çok eleştirenlerden biriydim ama oyunu öyle ya da böyle geliştirdi onu anlatmaya çalışmıştım geçende ama ben olayı kapatmaya çalıştım hala sen böyle yapmasaydın falan dedi... Yani adama kötü bi söz ettiğim yok,onun fikrine tabi ki de saygılıyım ama bu kadar da Burak yere düşürlmez.

Dün gece teknik = çalım atmak, adam geçmek diyeler için bişeyler söylemiştin sanırım hatırlayamadım tam ?

Her sene aynı terrane.Burak aşşağı Burak yukarı.Burak yine gol kralı olur,yine Avrupa da golleri sıralar merak etmeyin.

bu forumda sneidere laf edeni asıp kesiyorlar kimsede demiyor onun görüşüdür ama burakı eleştirilince saygı duymak lazım deniyor çok saçma çokk burak yılmazı kimse beğenmeyebilir ancak adam çatır çatır golünü atıyor cavaniye falcaoya değişmem burakı avrupada burak gibi adamlara 5-6 milyon para veriyorlar sırf gol atsın diye bizim milletde beğenmez niyeyse

Cünkü Sneijder'i elestirenler fikir sahibi olmadan elestirip duruyor, bir cok kez gördüm. Zayif noktalari veya neden elestirdiklerini söyleyemiyorlar.

Ama biz burda net bir sekilde Burak'in iyi bir golcü oldugunu kabul ediyoruz. Sadece yüksek düzeylere göre futbolcu özelliklerini sorguluyoruz bunu neden israrla görmek istemiyorsunuz anlamiyorum gercekten.

Halit'i de altiniladim cünkü olay yanlis anlasilmasin ve baska yerlere cekilmesin. Burda Burak'i asip kesecek degiliz. Koskoca sezon#da bir laf ettigim yok adama. Ama elestiri her yerde olur.

Cünkü Sneijder'i elestirenler fikir sahibi olmadan elestirip duruyor, bir cok kez gördüm. Zayif noktalari veya neden elestirdiklerini söyleyemiyorlar.

Ama biz burda net bir sekilde Burak'in iyi bir golcü oldugunu kabul ediyoruz. Sadece yüksek düzeylere göre futbolcu özelliklerini sorguluyoruz bunu neden israrla görmek istemiyorsunuz anlamiyorum gercekten.

Halit'i de altiniladim cünkü olay yanlis anlasilmasin ve baska yerlere cekilmesin. Burda Burak'i asip kesecek degiliz. Koskoca sezon#da bir laf ettigim yok adama. Ama elestiri her yerde olur.

Boş vaktinde oturup Galatasaray forumlarında takılan bi adam maçlarımızı dolayısıyla Sneijder'i de izlemiş demektir fikir sahibi olmaması mümkün değil

Dün gece teknik = çalım atmak, adam geçmek diyeler için bişeyler söylemiştin sanırım hatırlayamadım tam ?

Evet demistim cünkü bu fikir sahibi olmak ile alakasi yok. Futbol'da teknik kapasitenin ne oldugu bir gercektir ve tartismaya degmez bile. Eger bugün biri cikip teknik kapasite calim atmak diyorsa, benim gözümde birseyleri yanlis biliyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt