Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

topu üzerine vurmuş kaleci kendine güveniyor belli diyor spastik

Tamam artık bu 'ç-c' olayıyla inandım size.şu Tahir'in "UEFA fbnin cezasını arttıramaz" haberinin yalan olduğunu da ben ispatladım.Tahir sana güvenen senin gibi olsun ulan artık.Hatta şu sporx haberlerini foruma koymak yasaklansın bence.

Areola kazandırdı kupayı:)

Lille 6.3m euroya Chedjou'yu bize satıp sadece 2m euroya Wolfsburg'tan Simon Kjaer'i almış.

Milan Vilerreal'dan C.zapata'yı 6m euroya almış.

Zapata-Chedjou-Kjaer bana göre kalite sıralaması ama fiyat/performans göre yine en kötü biziz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Dakika ve skor pls

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben dedim bu Uruguaylı oyuncular penaltı özürlü, Fransa kazanır diye. Haklı çıktım. :D

Lille 6.3m euroya Chedjou'yu bize satıp sadece 2m euroya Wolfsburg'tan Simon Kjaer'i almış.

Milan Vilerreal'dan C.zapata'yı 6m euroya almış.

Zapata-Chedjou-Kjaer bana göre kalite sıralaması ama fiyat/performans göre yine en kötü biziz.

Kjaer balon çıktı be hocam o beklenen oyuncu olmadı açıkcası ben o fiyatla bile olsa gelmesini istemezdim zaten iki genç oynatmak sakıncalı olurdu.

ya bizim stad da kac mac yapildi bu U20 Dünya Kupasinda? Ne zaman izlesem bizim stad da mac oluyordu, baska yer mi yoktu koca ülkede

stadın zemini içler acısı bu mevsimde böyleyse kışın düşünemiyorum. sneıjderin drogbanın oynadığı takımın zemini bu olmamalı bir türlü çare bulamadılar

Ynt: Transfer Nöbeti

Su zeminin sorumlusu kimse kovsunlar bir an evvel.

copy paste de yokmuş uefada, adamlar bundan önce fenerbache yazıyorlardı febeşliler bari adımızı doğru yazın demişlerdir copy paste yapmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt