Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben taraftarın bir futbolcuyu ilahlaştırmasına ve asıl övgüyü hakeden adamı itin gotune sokmasına sinir oluyorum yoksa melo'yla bi sıkıntım yok.
iyide melo burak gelmeden once takimi sirtlayan adam,ön libero 14 gol atmis nerde gorulmus boyle birsey.gecen yil ligin ikinci yarisinda adam costu sampiyonlukta etkisi buyuk.burak ovulecekse melo hayli hayli övulur

Transfer Nöbeti

iyide melo burak gelmeden once takimi sirtlayan adam,ön libero 14 gol atmis nerde gorulmus boyle birsey.gecen yil ligin ikinci yarisinda adam costu sampiyonlukta etkisi buyuk.burak ovulecekse melo hayli hayli övulur

Al işte gelde buna bir şey deme. Bir de kalkıp ligin ikinci yarindan bahsediyor. Yahu kardeşim ilk yari neredeydi? Allah allah. Takmışlar ikinci yariya o da 8 maç falan nasıl 2. Yariysa..

Hayvan-ül moron

[video=youtube;j_SADBE4-8g]https://www.youtube.com/watch?v=j_SADBE4-8g&feature=youtube_gdata_player[/video]

Al işte gelde buna bir şey deme. Bir de kalkıp ligin ikinci yarindan bahsediyor. Yahu kardeşim ilk yari neredeydi? Allah allah. Takmışlar ikinci yariya o da 8 maç falan nasıl 2. Yariysa..
yav sen nasil takip ediyosun takimi.adami 3 ay gec aldilar ne kampa katildi ne hazirlik maclarina.adam lig basladiktan 4 hafta sonra geldi ne bekliyodun ligin birinci yarisi melodan.adama salliyosun ama bosa salliyosun huso

hüso sendeki bu melo dusmanliginin bir gecmisi varmi,ne bilim brezilya-hollanda macinda robene tekme atip kirmizi gormustu orda idda kuponun falanmi yatmisti

Nerden biliyorsun bunu? Benim başıma geldi o olay.:sad007: Niye hatırlattın ki şimdi.:Z9:

O maçda Brezilya'ya 100 lira basmıştım ben. İlk yarı gayet iyi oynayarak maçı 1-0 önde götürmüşlerdi. Sonrasında Melo maçı tersine döndürmüştü. Benim için büyük bir yıkımdı...

İlk geldiğinde pek hoş karşılamasam da sonrasında kısa sürede bu kötü anımızı silmiştim.

Transfer Nöbeti

yav sen nasil takip ediyosun takimi.adami 3 ay gec aldilar ne kampa katildi ne hazirlik maclarina.adam lig basladiktan 4 hafta sonra geldi ne bekliyodun ligin birinci yarisi melodan.adama salliyosun ama bosa salliyosun huso

Gidip italya'da özel kondisyonerle çalışsaydı. Gotunu yayıp 3-4 ay tatil yaparsan formsuz olursun tabi. Bir adamda iş disiplini olacak. Çalışan nasıl çalışıyor?

Bu adam profesyonel futbolcu değil mi,kendi başına antrenman yapsaydı bir nebze form tutabilirdi.Ama Melo Bey 3 ay boyunca ye-iç-gez-yat yapınca sezonun ilk yarısında çok kötüydü.

Önceki yazın transfer dönemini çoğu kişi unutmuş sanırım. Kardeşlerine takım aramak mı dersin , başkanı küçük düşürücü hareketler mi dersin , Twitter'dan Rt'ler , göbek olmuş şey gibi. Tabiki. Bu adama bir de 3 senelik sözleşme yap . Kulüp zaten bilmiyordu. Onlar güvense hemen alırlardı ama güvenmiyorlar.

Alırlarsa yine destekleriz.

Gidip italya'da özel kondisyonerle çalışsaydı. Gotunu yayıp 3-4 ay tatil yaparsan formsuz olursun tabi. Bir adamda iş disiplini olacak. Çalışan nasıl çalışıyor?
sneijder bize gelmeden interde 4-5 ay forma giyemedi ama antremanlarini hic aksatmadi takimla birlikte calistida ne oldu? bize geldi adam sahada yuruyecek hali yoktu.mac yapma ve sezon oncesi kondiyon depolamakla gidip sade antreman yapmak aynimi

Melonun performansını değerlendirirken sadece geçen yılın ilk yarısını yada ikinci yarısını değil, bizde oynadığı 2 yıllık süreci göz önünde bulundurursak daha faydalı olur.

aynen burda suç melonun değil onu takıma 2. hafta takıma kazandıran yönetimindir böyle olduğu halde bile mutiş bir performans gösterdi benim gozumde takıma musleradan sonra en önemli oyuncudur bu sistemde

Bu adam profesyonel futbolcu değil mi,kendi başına antrenman yapsaydı bir nebze form tutabilirdi.Ama Melo Bey 3 ay boyunca ye-iç-gez-yat yapınca sezonun ilk yarısında çok kötüydü.

Her oyuncuda profesyonellik o kadar üst düzey olmak zorunda değil. Bizim yöneticilerimiz de profesyonel yöneticiler ve o transferi kamp zamanında bitirmelilerdi. Onlar nasıl transferi geç yaptılarsa, oyuncu da geç form tuttu. O konuda Melo'ya kızmıyorum ben.

Sonuçta Melo takımda olduğu sürece antremandan kaçan, oynamaktan kaçan bir oyuncu olmadı. İlk yarıda yattı denilen dönemde bile elinden geleni yaptı.

Zaten Melo tam profesyonel olsa şu an bizde oynamış bile olmazdı kalitesiyle,bırakın almayı ilgilenemezdik..

6 eylülde bitiyo transfer dönemi:yenieek: 7 hafta 5 gün kaldı..dayanın:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt