Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Melo'yu bizden başka Avrupa'da oynatacak takım yok gibi duruyor. Az daha paraya kıyıp Capoue'yi almak daha iyi olur zaten yine ilk kampı kaçırdı.

Yasida 30 oldu... buyuk kluplerden biri almaz... kucukleri ise bu kadar para vermez

fft96mm2404331.jpg

Yasida 30 oldu... buyuk kluplerden biri almaz... kucukleri ise bu kadar para vermez

fft96mm2404331.jpg

Şampiyonlar Liginde hedefi minimum çeyrek final tutan bir ekip bu kadar mühim bölgenin planlamasını çok daha önce yapmalıydı. Ben şuan için daha hazır olacak alternatiflere biraz daha bonservis parasını artırarak alınmasından yanayım çünkü bu süreç belliki uzayacak yine. İki tarafta haksız bu süreçte.

melo gelsee çoğunluk gelmesin bu saatten sonra moduna giriyor :SS:

melo gelmese çoğunluk gelmesi lazım, şart moduna giriyor :SS:

milletin de psikolojisi bozuldu valla.. Son yılların en vasat nöbeti bu seneki....

=Can Danacıyan;6711459]alın güzel bi yazı.

şimdi ortada şunu diyen bir ujfalusi örneği var:

"dizim çok kötü değil. kasların gelişmesi lazım. acıya alıştım artık. günde 2 antrenman yapıyorum. sabahları 2,5 saat koşuyorum kendi başıma, ağırlık kaldırıyorum, bisiklet sürüyorum. akşamları da milli takımın fitness antrenörü alex kaplan ile rehabilitasyon üzerine çalışmalar yapıyorum."

(bkz: #1275291)

adam 35 yaşına yaşına gelmiş, bütün sezonu sakat geçirmiş, henüz transfer teklifi falan yok, "artık ya çek liginde ya da arap liginde oynayabilirim." diyor ama yine de var gücüyle çalışıyor. amaç ne; sadece bir sene daha futbol oynayabilmek ama o son bir sezonu dahi en verimli şekilde geçirebilmek.

profesyonel futbolcu dediğin ujfalusi gibi olur. uluslararası düzeyde tanınırlığı bulunan bir profesyonel futbolcunun halı saha topçusu gibi "3 aydır topa dokunmuyorum hamlamışım kanka ya." deme lüksü olmamalı. futbolcu kendini hazır tutmuyorsa bu galatasaray yönetiminin problemi değil yine futbolcunun kendi problemi. bu problemin çözümü de "hemen alıp gelelim" fikri değil futbolcunun kendine bakması ve çalışmalarını aksatmamasıdır. bunun üstünden yönetime sallamak anlamsız. tartışılacak bir şey varsa o da melo'nun mesleğine olan saygısı bence.

(

cingene
- 14 temmuz 2013 08:24)

[TD="class: ei"][/TD]

[TD="class: ei"][/TD]

[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

[/QUOTE]

Olurmu oyle sey meloya laf yok yhâaaaaaaa

-----ergen zıtayla----

İnler ve üst düzey bir sol bek almamiz gerekirken,4-3-1-2 icin ofansif yönü cok yetersiz olan Baltayi sol bekte kullanmayi düsünüyoruz, üstelk Wellington gibi büyük bir kumari oynayabiliriz. İnler ve üst düzey sol bek, bonservis 20 milyon euro civari tutar. Avrupada en az 2-3 yillik ödeme planlariyla ödeniyor. Diğer takimlarin Playout turunu gecmeleri imkansiza yakin, oradan 6-7 milyon euroya yakin bir rakam gelecek. Maaslar desek, Riera ve Melonun maaslarini onlar alir, o da sorun olmaz.

Rieranin gönderip Ali Adnani almak büyük bir kumar. Riera en azindan en yüksek seviyede iyi perfonmans gösterdi. Ali Adnan Clde ne yapacak? Tabiki potansiyeli büyük bir oyuncu, pas ve savunmasi üzerine calisilmasi gereksede, potansiyeli ortada, fakat böyle oyunculari, yedek olarak düsünüp, yavas yavas ilk11e hazirlamak gerek.

Re: Transfer Nöbeti

Bence ideal kadro:

MUSLERA

EBOUE SEMIH/DANY CHEDJOU ADNAN

INLER

SELCUK ERMAN/HAMIT/COLAK

SNEIJDER

BURAK DROGBA

:4-1-2-1-2

bu ali adnani begenmiyorsunuz ama hakan ve rieradan bile su durumda daha faydali olur.

Riera heralde Villareale gidecek öyle haberler gelmeye basladi ondan kurtulmus oluruz ve ali adnan mecburi sol bek oyniyan rieradan kötü olacak degildir.

gönül isterki tabi daha ünlü ve daha iyi bir sol bek gelmesi ama su durumda o gelecek adam ya tribünde oturacak yada eboue ve alacagi tonca para bosa gidecek, ali adnan gelir ve tribünde oturusa kimse birsey demez cünkü alacagi para cok olmaz

Ezikler persembe gunu cardozo transferi aciklacakmiş...

Yabancı sınırı var ve muhtemelen yıldız oyuncu transfer edilmeyecek. Ön libero ve sol beke yabancı alınacak, sol bek ucuz yollu olacak gibi görünüyor dolayısıyla bence ön liberoya para dökmeliyiz biraz. Obi Mikel yada De Rossi bitebilir 12 civarına

Re: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırı var ve muhtemelen yıldız oyuncu transfer edilmeyecek. Ön libero ve sol beke yabancı alınacak, sol bek ucuz yollu olacak gibi görünüyor dolayısıyla bence ön liberoya para dökmeliyiz biraz. Obi Mikel yada De Rossi bitebilir 12 civarına

Roma Strootman'i alıyormuş, Rossi ayrılabilir. Ama biz aklını çelebilir miyiz bilemiyorum... Süper transfer olurdu ama.

~

Lucas Digne ve Obi Mikel'i alsak ne var sanki madem hedefleri büyüttük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt