Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanırım geçen yıl bu zamana kadar birçok transferi bitirmiştik değilmi bu sene daha bir geç kaldı sanki:SS:

Umarim Cardozoyu alirlar. Cordozo sadece set oyununda var. Benfica icerideki maclarda Cardozoyu oynatip, set oyununda kullaniyor, deplasmandaki maclarda Cardozo ilk11de oynamiyor genelde. Buradaki maci hatirlayin, Cardozo ilk11de basladi, hic bir sey yapmadi.

Yasida 30 oldu. Son büyük kontrat yapma firsati var. Avrupa olmamasi bile onun icin önemli olmaz, zira o paralari kimse vermez. Napoli gibi takimlar icin yetersiz bir oyuncu Cardozo.

fenerin klübesi çöpün metan gazından hallice, yerli forvetleri yok , kanat diye bi caner hırbosu var

Volkan, Gökhan ve Emre var üst düzey yerli olarak. Gökhan 2 ay yok, Emre zaten sezonda 10 mac yok (en az)..

Topal-Salih-Alper'e cok güveniyor fenerliler.

Sürekli Bekir, Egemen gibi kazmalar ilk 11'de oynayacak.

Sonuc olarak Alper fenere birsey kazandirmaz.

Degildir. Boateng'in ilk dönemlerini bilen 'box to box' oldugunu da bilir. Son zamanlar gittikce ofans'a kaydi dogrudur, kendi aciklamalari da zaten bu yönde. Ama oyunun her iki yönünü oynar Boateng, o derece özel biri.

Boateng'in Melo'nun mevkisinde oynaması demek Engin'in oynamasıyla eşdeğerdir.He ofansta engin'den cok daha iyi katkı verir orasına lafım yok,defansif olarak Engin=Boateng

Boateng'in Melo'nun mevkisinde oynaması demek Engin'in oynamasıyla eşdeğerdir.He ofansta engin'den cok daha iyi katkı verir orasına lafım yok,defansif olarak Engin=Boateng

Ben zaten bu yüzden lüks transfer olur dedim 4-3-1-2'ye. Sneijder Selcuk Boateng defansif acidan yetersiz kalabilir. Ama bu Boateng'in box to box oldugunu degistirmez.

Cardozo'yu almalarını inanın bende çok istiyorum.10 milyon euroları çöpe gitmiş olacak.

Melo gelince hayirli olsun deriz kapanir bunlar :cool:

Ben zaten bu yüzden lüks transfer olur dedim 4-3-1-2'ye. Sneijder Selcuk Boateng defansif acidan yetersiz kalabilir. Ama bu Boateng'in box to box oldugunu degistirmez.

Bak dediğin doğru işte,bende 4-3-1-2'ye göre düşündüm.İnler-Selçuk-Boateng-Sneijder orta sahası 4-3-1-2'ye mükemmel olur,efsane olur ama.

1016361_10151741553365269_1103760537_n.png

Felipe Melo: "Şuan eşimle beraber antrenman yapıyorum. Gelecek hafta takımımla birlikte olmayı umuyorum."

mikel-aslan-yolunda_normal_4840363.jpg

Volkan, Gökhan ve Emre var üst düzey yerli olarak. Gökhan 2 ay yok, Emre zaten sezonda 10 mac yok (en az)..

Salih beklentilerin altında bi futbolcu bence, bu sene çok yetersiz kalacak çok çalışması gerek daha belli bi seviyeye ulaşabilmesi için.

adamların 15 prof yerlisi var 3 kaleci 3 stoper 6 orta saha 2 bek bi de kanat

volkan,mert,serkan-bekir,egemen,serdar-gökhan,h.ali-topal,topuz,emre,alper,salih,selçuk-caner

bu kadar dengesiz kadroyla 11 yabanıları varken cardozoyla uğraşıyorlar hala, ligde çoğu maç kadroya 3 yerli stoper veya 2 yedek kaleci almak zorunda kalabilirler veya uyduruk altyapı topcularını koyacaklar

Melo ingiltere kamp'inda neler kacirdigi bi bilse. Ben St. George's Park'i gördügümde resmen kiskandim futbolculari.

Ulan tüpçü senin yüzünden ne yıldızlar kaçırıyoruz.:mad:

adamların 15 prof yerlisi var 3 kaleci 3 stoper 6 orta saha 2 bek bi de kanat

volkan,mert,serkan-bekir,egemen,serdar-gökhan,h.ali-topal,topuz,emre,alper,salih,selçuk-caner

bu kadar dengesiz kadroyla 11 yabanıları varken cardozoyla uğraşıyorlar hala, ligde çoğu maç kadroya 3 yerli stoper veya 2 yedek kaleci almak zorunda kalabilirler veya uyduruk altyapı topcularını koyacaklar

------------------------ ----------------Volkan---------------------------------------------------------------------------

------------------------------Gökhan-Bruno-Egemen-Kadlec--------------------------------------------------- -------------------------------------- ----Meireles ---------------------------------------------------------------------------

---------------------------------Emre ---- Alper-------------------------------------------------------

--------------------------------Kuyt ------ --- - -- Sow---------------------------------------------------------------

---------------------------------------Cardozo-------------------------------------------

Yedekte de Bekir,Mert,Caner,Topal,Topuz,HAK,(yerli forvet) ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt