Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çoluk çocuğun dışarıda top oynayacağı yer kalmamış, bizimkiler de yabancı sınırlamasıyla iyi futbolcu çıkacağını sanıyor.

Muslera sakatlansa güvenip bırakabileceğimiz kaleci yok

Çözüm Sinan bolat

Teklif ne anlamadım ? Bizi al mı demişler İbrahimovic'e ? Adam hala top oynuyor kulüp sahibi olması yasak değil mi ?

Bursa Tv Spor direktörü

Osman Korkmaz
@OsmanKorkmaz16
12m

Bunu ilk kez bu kadar net, bu kadar açık konuşuyorum! Bursaspor, PSG'nin star futbolcusu Zlatan İbrahimovic için PSG'nin kapısını dün çaldı

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz167m

Fransa'da bulunan başkan Körüstan ve vekili Rıdvan Şen; Zlatan İbrahimovic'e, talip olduklarını menjr vasıtasıyla yıldız futbolcuya iletti.

Bursa Tv Spor Direktörü

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz166m

Zlatan İbrahimovic, kendisiyle resmen ilgilenen Bursaspor'un varlığından artık haberdar. Transfer (sponsor) destekli planlanıyor.

Osman Korkmaz@OsmanKorkmaz162m

Zlatan İbrahimovic'in, Bursaspor'dan gelen bu marjinal teklif için iki gün düşünme süresi istediği öğrenildi.Top artık Zlatan İbrahimovic'te

:lol:

Drogba'nın takımda olması ne kadar da büyük şans:) Terim'in neşesi de yerinde maşallah.

Onur

Toprak Tasci Semih

Gökhan Gündogan Inler Selcuk Arda

Mesut

Burak

Neler kacirdigimizi görünce hayret ediyorum.

Kacirdigimiz adamlari 2-3 dakika bizim milli takimda hayal ettim.

Sol bekte bir XXX oynatmak yerine böyle birsey yaptim. Su oyuncular bizde olsa bu kadro hayatta siritmaz, her turnuvaya katiliriz..

Drogba muhtemelen bu sezondan sonra olmayacak. Tadı damağımızda kalacak.

Sinan Bolat'ın bizim yedek kalecilerden pek farkı yok. UEFA'da attığı golün meyvasını yiyor kaç senedir. Son zamanlarda Standart'ta bile fazla forma şansı bulamadı.

Şu an alabileceğimiz en iyi adam sinan olur aslan, tolga desen yedek kalmayı sorun ediyor onur'u zaten satmıyorlar.

Onur

Toprak Tasci Semih

Gökhan Gündogan Inler Selcuk Arda

Mesut

Burak

Neler kacirdigimizi görünce hayret ediyorum.

Kacirdigimiz adamlari 2-3 dakika bizim milli takimda hayal ettim.

Sol bekte bir XXX oynatmak yerine böyle birsey yaptim. Su oyuncular bizde olsa bu kadro hayatta siritmaz, her turnuvaya katiliriz..

Kaçırdığımız adamlar bizim milli takımı seçselerdi, emin olun kaçırılmayacak adamlar olmazlardı.

Belkide birçoğu milli takımı seçmesine karşın kadroya alınmazlardı. Bizim oyuncu problemimiz,kalite problemimiz asıl problem değil.

2012-2013 yılındaki Türk oyuncu havuzu ile Macaristan ve Romanya geride bırakılamaz mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt