Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.758
- 3.015
- 2.313
Ynt: Transfer Nöbeti
Futbolcu da az cikiyor.
Futbolcu da az cikiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi bir yedek kaleci alsak süper olur, iceride elazig-akhisar-konya-rize gibi maclarda muslera dinlenir hem amrabat,dany falan ekstra bir yabanci oynatiriz
Olum Ozan vebalımısın Allah korusun, sen geldin herkes gitti
Bursa Tv Spor direktörü
Osman Korkmaz @OsmanKorkmaz1612m
Bunu ilk kez bu kadar net, bu kadar açık konuşuyorum! Bursaspor, PSG'nin star futbolcusu Zlatan İbrahimovic için PSG'nin kapısını dün çaldı
Osman Korkmaz @OsmanKorkmaz167m
Fransa'da bulunan başkan Körüstan ve vekili Rıdvan Şen; Zlatan İbrahimovic'e, talip olduklarını menjr vasıtasıyla yıldız futbolcuya iletti.
Bursa Tv Spor Direktörü
Osman Korkmaz @OsmanKorkmaz166m
Zlatan İbrahimovic, kendisiyle resmen ilgilenen Bursaspor'un varlığından artık haberdar. Transfer (sponsor) destekli planlanıyor.
Osman Korkmaz @OsmanKorkmaz162m
Zlatan İbrahimovic'in, Bursaspor'dan gelen bu marjinal teklif için iki gün düşünme süresi istediği öğrenildi.Top artık Zlatan İbrahimovic'te
:lol:
Muslera sakatlansa güvenip bırakabileceğimiz kaleci yok
Çözüm Sinan bolat
bu konu kapatılıp yenisi neden açılmıyor acaba :Z6:
Sinan Bolat'ın bizim yedek kalecilerden pek farkı yok. UEFA'da attığı golün meyvasını yiyor kaç senedir. Son zamanlarda Standart'ta bile fazla forma şansı bulamadı.
Drogba muhtemelen bu sezondan sonra olmayacak. Tadı damağımızda kalacak.
Onur
Toprak Tasci Semih
Gökhan Gündogan Inler Selcuk Arda
Mesut
Burak
Neler kacirdigimizi görünce hayret ediyorum.
Kacirdigimiz adamlari 2-3 dakika bizim milli takimda hayal ettim.
Sol bekte bir XXX oynatmak yerine böyle birsey yaptim. Su oyuncular bizde olsa bu kadro hayatta siritmaz, her turnuvaya katiliriz..