Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O zaman ona göre tercihler yapıcaksın abicim yerini biliceksin yani plan program diye buna diyoruz zaten ya işte.

Bunları düşününce Ünal Aysal'a transfer konusunda kızamıyorum.Hepimiz ŞL'den şu kadar geldi Lig'den bu kadar geldi ... e o zaman bu yıldızları alabiliriz hesabı yapıyoruz ancak bu takımın yüklü bir borcu var ve gelecek seneden itibaren belirli kriterler gelecek Avrupa için.Neyse Ünal Başkan ayarlar bir türlü.Başkan'a güvenim sonsuz !

Aysal'dan önceki yönetimlere anlat sen bunu.Kulubü 340 Milyon Dolar borca sokan onlardı.

Yahu tamamda gelirken bu şartlar belli idi sonuçta gelince öğrenmedi sonuçta 0 borç diye gelip aa lan dur bu külübün 340 milyon dolar borcu varmış o zaman ben gidiyim oyuncunun ederi 10 ise 5 veriyim mantığı olmaz ya bütçenin yeteceği oyuncularla ilgileneceksin ya da kaldıramayacağın taşın altına girip zaman öldürmeyeceksin diğer yönetimlerle alakası yok bu dediğim durumun olan olmuş zaten onlar öyle yaptı diye bu yapılan hataları mazur göstermez yanlış yanlışla örtülmez kısacası.

biz ne zaman bayern münih gibi planlı bir kulüp olcaz ya .adamlar kupa bırakmadı aldı bu sene bi de o kadronun üstüne thiago ve götze geldi gücüne güc kattı . ne kadar mario gomez gitsede mandzukic onu idare eder orada fazlasıyla : ) ve seneye lewandowskiyide alıyorlar . her sene planlı transferler ,teknik direktörller 3-4 ay önceden belli oluyor ...

Aysal'dan önceki yönetimlere anlat sen bunu.Kulubü 340 Milyon Dolar borca sokan onlardı.

Öyle pat diye barcelona, bayern olamazsın ama gidişat iyi bence.. Kombine, forma, sponsorluklar.. Eğer böyle devam ederse büyük başkan 3-5 seneye sıfırlar borcu.. Ondan sonra belki biz de istediğimiz futbolcuyu pazarlıksız alırız... Ama biraz daha beklememiz lzm..

Yahu tamamda gelirken bu şartlar belli idi sonuçta gelince öğrenmedi sonuçta 0 borç diye gelip aa lan dur bu külübün 340 milyon dolar borcu varmış o zaman ben gidiyim oyuncunun ederi 10 ise 5 veriyim mantığı olmaz ya bütçenin yeteceği oyuncularla ilgileneceksin ya da kaldıramayacağın taşın altına girip zaman öldürmeyeceksin diğer yönetimlerle alakası yok bu dediğim durumun olan olmuş zaten onlar öyle yaptı diye bu yapılan hataları mazur göstermez yanlış yanlışla örtülmez kısacası.

Adam kadroyu dünya yıldızlarıyla donatacağım demedi ki.Kadroyu bitirdim,çilek ile süslicem dedi.2 tane çilek getirdi.Bu sezon transferleri kampa yetiştireceğiz dedi TFF'nin yabancı kararı çıktı ortaya,buna rağmen Melo %90 bitti,Umut ve stoper Chedjou alındı.Geriye sadece sol bek kaldı.Daha ne istiyorsun Ünal Aysal'dan hatasını söyle de bizde bilelim.

benim anlamadigim bu adnan polat sampiyon olmadigimiz senelerde bile ayni parayi harciyordu transfere sürekli ayni harcamayi yapa yapa kulübü bu hale getirmis, aldigi oyuncular hep döküntü oyunculardi. ünal aysal gelince harcamalarda pek birsey oynamadi ama bütcemize göre kaliteli transferler yaptik ve simdi bu haldeyiz.. allah bilir faruk süren döneminden kalma borclar vardir belki (abartiyorum) borcumuz ilk defa ünal aysal'in gelmesiyle azaldi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Öyle pat diye barcelona, bayern olamazsın ama gidişat iyi bence.. Kombine, forma, sponsorluklar.. Eğer böyle devam ederse büyük başkan 3-5 seneye sıfırlar borcu.. Ondan sonra belki biz de istediğimiz futbolcuyu pazarlıksız alırız... Ama biraz daha beklememiz lzm..

Borcun sifirlanmasi gerekmez. Döndürüle bilmesi önemli.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

biz hala kap acikmi diye espri yapmaya devam edelim bayern münih pazar pazar transfer yapiyor

Adam kadroyu dünya yıldızlarıyla donatacağım demedi ki.Kadroyu bitirdim,çilek ile süslicem dedi.2 tane çilek getirdi.Bu sezon transferleri kampa yetiştireceğiz dedi TFF'nin yabancı kararı çıktı ortaya,buna rağmen Melo %90 bitti,Umut ve stoper Chedjou alındı.Geriye sadece sol bek kaldı.Daha ne istiyorsun Ünal Aysal'dan hatasını söyle de bizde bilelim.

Kardeşim ben dünya yıldızı alalım yeaa dünya yıldızı mı istiyorum demişim o cümlene anlam veremedim gerçekten alabileceğimiz oyuncularla ilgilenelim diyorum başkan geldiğinden beri Reyes,Forlan,Shaqiri,Fabiano vs vs kapa düşüp alınmadı en basitinden Shaqiri olayında sorunun para olduğunu gördük o adama o parayı veremeyeceksen o oyuncuyla uğraşıp o zamanıda harcamayacaksın demek istiyorum.

Tff'nin yabancı kararı çıktı ortaya derken bu kuralın geleceği belli idi hatta bizimde imzamız var bu sene işimize gelmeyince değiştirmeye çalıştık ha bana kalsada değişsin tabii ama bu gökten inmedi belli idi yani yine plan program yok. Melo ile Umut'u transferden saymıyorum ben şahsım adına ki onlar bile kampa yetiştirilemedi ha keza sol bek bence bunlar önemli eksiklikler illa külübü batırmasına gerek yok hata aramaya başlayınca.

borcu olmayan bir tek bayern münih var galiba dünyada tek.

bizim hedefimiz borclari her sene 50 milyon dolar azaltmak olmali, bunu her sene basarabilirsek cok güzel yol aliriz. 80 milyon dolar indirip 110 harcama yaparsam ne anladim ben bu isten??

kulübün durumu saglikli olmasi yeterli. yabanci sinirlamasi olmasa sol bek ve orta sahaya bir adam daha alirdik.

muslera

eboue

chedjou

semih/dany

sol bek

transfer

melo

selcuk

sneijder

burak

drogba

mis gibi kadro olurdu. hamit ve hakan balta disnda 11'miz süper bence

Wellington gene berbat oynuyo 70. dkda oyundan atıldı 70dkda 1 tane olumlu hareketi yok

benim anlamadigim bu adnan polat sampiyon olmadigimiz senelerde bile ayni parayi harciyordu transfere sürekli ayni harcamayi yapa yapa kulübü bu hale getirmis, aldigi oyuncular hep döküntü oyunculardi. ünal aysal gelince harcamalarda pek birsey oynamadi ama bütcemize göre kaliteli transferler yaptik ve simdi bu haldeyiz.. allah bilir faruk süren döneminden kalma borclar vardir belki (abartiyorum) borcumuz ilk defa ünal aysal'in gelmesiyle azaldi.

Yani Ünal Aysal yıllardır GS'nin hızla artan borcunu aşağılara çekmeyi başardı.Aşağı-yukarı diğer başkanlarla aynı parayı harcamasına rağmen inanamayacağımız bir kadro kurdu 2 senede.2011'deki kadroyu bi aklınıza getirinde aradaki farkı görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt