Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada ali adnan teklif bekliyosa bizden bjk alır,ben deyim.başka da söylenecek bişey yok bu rezillik için.

Aynen katılıyorum Emrenin tek eksiği güç eğer bu eksiğini kaptırsa bana göre akımda sneijderla dönüşümlü oynar yanlız orta üçlünün solunda oynayamaz emrenin en iyi olduğu yer orta.

Ortra 3'lünün solu değil sol iç boşlukta...Yani kanatsız sistem 1 ön libero Melo önünde Selçuk-Çolak önlerinde Sneijder Drogba ve Burak...

Emre Yetenekli mi ? Yildiz olacak Potansiyal'i var mi ? :msg:

tabıkı var ondakı sol ayak turkıyede kaç oyuncuda var

emrenın sorunu mental ve fızıksel sorunlar

senın kafana gore sneıjderde yeteneksız geldıgınden berı üst düzey perfornmans gostermedı

yetenek ayrı performans ayrı seyler

Fatih hoca ilk geldiğindede böyle konuşmuştu Emre Çolak güçlenmem lazım falan gibi şeyler demişti, yani anlayacağın aynı senaryolar, elin oğlu 19 yaşında zıpkın gibi bizimkiler narin kız gibi, artık futbolda güçlü olmak çok önemli, o yüzden Emre ile vakit kaybediyoruz, çok severim kendisini ama olmayacak Galatasaray'da.

Ya ne vakit kaybetmesi arkadaş daha bu adam 22 yaşında neden bahsediyorsunuz siz bukadar basitmi yıldız oyuncu olmak, bu adam eğer fizik olarak güçlensin takımda banko oynar, bana göre daha yeni olgunlaşmaya başlıyor

Shrewsbury Town 0 -- 3 GALATASARAY'IMIZ HAZIRLIK MAÇI ÖZETİ - YouTube

Bakın attığı golden bahsetmiyorum bence kaleci hatası top yavaş gitmişti..Ama Emrenin Amrabata verdiği 2 ara pası var..1'i gol oluyor diğerini kaçırıyor. O pasları Türkiye liginde Selçuk dışında kaç oyuncu verebilir.. Bir pozisyonda da Elmanderi karşı karşıya bıraktı..Doğru tercihler yapmaya başlayınca her maç Burakı 2 tane karşı karşıya pozisyona sokacak potansiyeli var...

Ama kendini tamamen maça odaklayacak .. Yoksa saçma sapan tercihler yapıp bizi yine fitil edebilir..

bi danimarkali arkadasim var maci izlemis ve emreyi cok begenmis. o macda hakiketen iyi oynadi, devami gelirse yildiz olabilir, bu sezon yine sans bulacak, formayi tutarsa bir yetenekli ve yerli oyuncu kazanmis olacagiz. emreye yeteneksiz diyen bence shrewbury maci bidaha izlesin

Ya benim anlayamadığım bizde ciddi bir sorun var sanırım saklıyorlar.

Shrewsbury Town 0 -- 3 GALATASARAY'IMIZ HAZIRLIK MAÇI ÖZETİ - YouTube

Bakın attığı golden bahsetmiyorum bence kaleci hatası top yavaş gitmişti..Ama Emrenin Amrabata verdiği 2 ara pası var..1'i gol oluyor diğerini kaçırıyor. O pasları Türkiye liginde Selçuk dışında kaç oyuncu verebilir.. Bir pozisyonda da Elmanderi karşı karşıya bıraktı..Doğru tercihler yapmaya başlayınca her maç Burakı 2 tane karşı karşıya pozisyona sokacak potansiyeli var...

Ama kendini tamamen maça odaklayacak .. Yoksa saçma sapan tercihler yapıp bizi yine fitil edebilir..

Attığı golde tamam yavaş gitti biraz kaleci hatasıda var kabul ediyorum ama vurduğu topta zor bi toptu hem tam direk hizasında gitti hemde top aşağı inerek gitti düz gitse muhtemelen kaleci çıkarırdı

Beyler meloya 2.9 arti mac basi 25bin ücret cok mu fazla bana mi öyle geliyor? bu arada rüyamda Muslera takimdan ayriliyordu :sad007: :msg:

bence yetenekli çocuk erme ayağıda tekniğide fena değil sorunu:güvensizlik ve şımarıklık...

Bence sorunu Allah vergisi fizik i ve kendisi. 50 kilo bi şey zaten her gün gidip fitness yapması,özel programla çalışması lazım.Ben hiç bir değişiklik göremiyorum Emre'de 3 senedir röportajlarında fiziğimi geliştirmem gerekiyor gibi söylemler kullanmasına rağmen. Bu fizikle şampiyonlar liginde yerler Emre'yi düşünüyorum da Marco Reus'u falan kanatta bir de Emre'yi.Cidden dağlar kadar fark var.

Ayrıca golden sonra videonun 39. saniyesinde ambrabata 50 mt attığı topta herkesin atacağı top değil bana göre

Emreyi amatör lig takımlarına karşı oynadığı maçta değerlendirmemek lazım. Kendisi esasen yeteneksizlik abidesidir. O pasları normal maçlarda geçiremez. Ben yine de yedek klübesinde tutulmasında zarar görmüyorum, ama yeteneksiz olduğu ve asla parlayamayacağı da aşikar.

fızıgını gelıstırmek o kadar kolay bısey degıl

çok sabır ısteyen ,özverı ısteyen,beslenmene yatmana kalkmana,sosyal hayatını kısıtlayarak oluşacak bı durum

yada ılac takvıyesı ıle olacak iş

ılac olayını yapamayacagına gore

Emreyi amatör lig takımlarına karşı oynadığı maçta değerlendirmemek lazım. Kendisi esasen yeteneksizlik abidesidir. O pasları normal maçlarda geçiremez. Ben yine de yedek klübesinde tutulmasında zarar görmüyorum, ama yeteneksiz olduğu ve asla parlayamayacağı da aşikar.

amatör lig mi?

Attığı golde tamam yavaş gitti biraz kaleci hatasıda var kabul ediyorum ama vurduğu topta zor bi toptu hem tam direk hizasında gitti hemde top aşağı inerek gitti düz gitse muhtemelen kaleci çıkarırdı

Hemen hemen aynı yerden yine geriden güç almadan atılan efsane gol.. .https://www.facebook.com/video/video.php?v=291716852403

İlk görünce direk aklıma bu gelmişti 2'si de hız almıyor ama Hakanın ki çok daha güçlü bir vuruş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt