GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 52

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
52/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kesinlikle başka ülkelerde olsa neysede

engin melo gibi oyuncular lazım kadroda engin neyse o futbollla ilgisi yokda kötü olacak sırf bu mevzuda bile taraftar bölünecek aslolan galatasaray ama welo gelip melo gelmezse bölünür karısır net

Adamlar Melo'dan tirstigi için gicik oluyorlar.. Melo rakipte osla bende gicik olurdum ama senin takimina boyle futbolcu sart..

Futbol pistanim pistanim oynanan bi oyun degil cunku heleki Türkiye'de..

Anadolu topculari bu Weledinho'yu yer bitirir..

bazen diyorum yönetim ters köşe yapcak mantıklı hamleleri patlatır diye

tüm duyumcular ve gazeteler welo bitti diyo SIKINTI VAR ABİ SANCIM VAR SANCIM

Fener'in Emre Belezoğlu'na yaptığını bizde Melo'ya yaparız. Bu adamın yeri dolmaz 2-3 ay sonra Melo'yu tekrar alın başlıkları açılmazsa bende hiç bir şey bilmiyorum.

AW: Transfer Nöbeti

Adamlar Melo'dan tirstigi için gicik oluyorlar.. Melo rakipte osla bende gicik olurdum ama senin takimina boyle futbolcu sart..

Futbol pistanim pistanim oynanan bi oyun degil cunku heleki Türkiye'de..

Anadolu topculari bu Weledinho'yu yer bitirir..

Hürriyet vs. Wellington düşünsene bi :D Hürriyet gebertir bizim Welingtonu.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bu adami felan almayiz biz...

758557_Galatasaray_SK.jpg

Soyle bi kadro yapmadilar..

Bak onu geçtim gidip Brezilya'dan Welo ayarinda 2-3 topcu daha getirirlerse sasirmam..

Allah korusunda yapmasınlar, bu takımda Muslera kesilir Drogba kesilmez.

Bu Roma de her topcu'ya maydonoz oluyor yaw..Her talip oldugumuz oyuncuya onlarda talip..Fenerbahce bir bunlar iki :)

Yeni Koc birakmiyor Bremen´de. Ekinci 1.Sinif bir gurbetcimizdir, öyle Kesimal´lara, Baris Özbek´lere, HAK´lara benzemez 3. ligten gelip süperligte servete konanlar. En az Selcuk kadar yeteneklidir kendisi. Nürnberg´deyken pek bir farki yoktu Ilkay´dan.

muahaha.... kusuruma bakma kardesim:D 2-3 sinif bir oyuncuyu ilkay gibi mucaver ile kiyaslaman biraz tuhafima gitti. ama fikrine sagiliyim :)

AW: Transfer Nöbeti

Wellingtondan Welo yaptık mı alın size Melo ya benzeyen topçuyu :D:D Ters "M" olur "W" ,yani Welo-Melo :rolleyes:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

takımın kilididir, açarsan ve taktığın yeni kilit tutmazsa sonu hiç iyi olmaz. wellington kovalanacağı yerde riske girinmeden alınsa keşke.

ayrıca giderse wellington'un ciddi pino'nun keita sonrası kader ortağı olmasını da sağlayacaktır. misal;

dany adam kaçırır, gol olur muhtemelen nerde o ....mun ön liberosu önde basmıyor, ahh melo ahh tribi yıllarca duyulabilir.

paylaş

08.07.2013 02:06 top scorer goalkeeper​

wellingtonun alınma sebebi olarak sneijderi, orta sahanın 2 hakiminden biri yapmak diye görüyorum..

meloyu seviyorum ama şu menajeri ve kendisinin para konusundaki tavrı hoşuma gitmiyor.. ya dediğinin tersi, Galatasaray'ı sevmiyor yada para sevgisi üstün basıyor..

üzgünüm ama çok seviyorsa 2 milyona da oynarım demeli..

wellington bizi cok seviyor diye geliyor zaten ... :SS:

gönderilmesi şaha kalkmış bir galatasarayı sabote etmeye çalışmaktır resmen. ülke futboluna hakim, dünyada mevkisinin en iyilerinden biridir.geldiği günden beri takımın dinamosu olmuş bir güven kaynağıdır.açık söylüyorum transferi gerçekleştiği gün "hah denyo kontenjanı daralıyordu, sen de gel senede 10 maç kart mağduru olalım" demiştim bugüne bakıyoruz felipe melo tıkır tıkır işleyen bir makina adeta.geldiğinden beri hatırladığım tek kırmızı kartı türkiyenin haftalarca konuşutuğu halen tartışmalı sayılabilecek bir kart. adam kendisi "galatasarayda yeniden doğdum" diyor,lan bu adam ilk geldiği yıl hiç üstüne vazive olmadan 12 gol attı lan!liberodan bozma bir orta saha oyuncusu lan bu adam! 12 gol ne demek?!

taraftara göbekten bağlı,amigoluğa bile soyunuyor.bir değil 3 yabancı kontenjanını hak ediyor bu adam. galatasarayı onsuz bırakmaya çalışanlar galatasaray düşmanıdırlar,evet! öyledirler! bu, bu kadar açık ve net!

paylaş

08.07.2013 02:21 ~ 02:30 reverse engineer​

gönderilmesi şaha kalkmış bir galatasarayı sabote etmeye çalışmaktır resmen. ülke futboluna hakim, dünyada mevkisinin en iyilerinden biridir.geldiği günden beri takımın dinamosu olmuş bir güven kaynağıdır.açık söylüyorum transferi gerçekleştiği gün "hah denyo kontenjanı daralıyordu, sen de gel senede 10 maç kart mağduru olalım" demiştim bugüne bakıyoruz felipe melo tıkır tıkır işleyen bir makina adeta.geldiğinden beri hatırladığım tek kırmızı kartı türkiyenin haftalarca konuşutuğu halen tartışmalı sayılabilecek bir kart. adam kendisi "galatasarayda yeniden doğdum" diyor,lan bu adam ilk geldiği yıl hiç üstüne vazive olmadan 12 gol attı lan!liberodan bozma bir orta saha oyuncusu lan bu adam! 12 gol ne demek?!

taraftara göbekten bağlı,amigoluğa bile soyunuyor.bir değil 3 yabancı kontenjanını hak ediyor bu adam. galatasarayı onsuz bırakmaya çalışanlar galatasaray düşmanıdırlar,evet! öyledirler! bu, bu kadar açık ve net!

paylaş

08.07.2013 02:21 ~ 02:30reverse engineer​

12 gol içinde 4-5 tanesi penaltıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri