GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 55

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
55/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hic katilmiyorum berbat bir futbolcu, milli takimda az biraz oynadi ama nekadar kalitesiz oldugunu gösterdi o zamanlarda bile. 3-4 farkli milli takim kursalar 5.milli kadroya bile almam

Sorun bizde, oyuncularda degil. Nuri Sahin Dortmunda harikalar yaratirken zamaninda, bizde bunu yakalayamamasi bizim sorunumuzdur. Mehmet Ekinci bizde oynasa Terimin altinda, 2 ay sürmez taraftarin sevgilisi olur.

Ilkay Gündogan ile ayni kefene sokuyorlardi zamaninda, ne yazik ki Mehmet yalnis Ata yatirdi parayi ve Bremen´e gitti. Dortmund ise genc oyuncular icin bir cennet, yüzde yüzyirmi verim aliyor Klopp her oyuncudan.

biz ne günah işledik de,bu yaz böyle sıkıntı çekiyoz..şampiyonluklar da hep sancılı.biz hiç rahat eremiycez sanırım.zaten rahata erince köpek bi eskişehir başkanından.. gerizekalı bi oyuncuyu istiyoruz.

demba ba - SOW

jeneriklik 20 gol atar bi sezonda allah korusun valla

Bunlar TSL de isterse 50 şerden 100 gol atsınlar umurumda değil. Yeter ki bizi fbjk dan başka geçen olmasın...:cool:

Burakla drogba CL de 6-7 şer tane atsın daha kıymetli olur, s14 den 4 gole bile razıyım. 4. yıldız seneye olmadı öteki seneye olur. :yenieek:

Riera´nin aldigi 3 Milyon Euro´yu düsünüyorsak, 1 sene boyunca neden Baros´a 3 Milyon Euro ödedik?

Konusursun Riera´yla. O bölgeye baska biri alinacak dersin, istersen tribünde oturursun dersin. Sonrasi ona kalmis.

Battik sanki anasini satayim. Culio´yu yollayamadin, Elmander belli degil. 2 ay ne yaptiniz kardesim siz ya?

Bunlar TSL de isterse 50 şerden 100 gol atsınlar umurumda değil. Yeter ki bizi fbjk dan başka geçen olmasın...:cool:

Burakla drogba CL de 6-7 şer tane atsın, s14 den 4 gole bile razıyım. 4. yıldız seneye olmadı öteki seneye olur. :yenieek:

ben buna bişey demiyorum zaten de rahat erdik niye fbjk perişan etmek varken rakip potansiyeline getirmeye calısıyoruz anlamıyorum

yönetim de tatile cıkmıs futbolcular gibi NET BARİZ

Riera´nin aldigi 3 Milyon Euro´yu düsünüyorsak, 1 sene boyunca neden Baros´a 3 Milyon Euro ödedik?

Konusursun Riera´yla. O bölgeye baska biri alinacak dersin, istersen tribünde oturursun dersin. Sonrasi ona kalmis.

Battik sanki anasini satayim. Culio´yu yollayamadin, Elmander belli degil. 2 ay ne yaptiniz kardesim siz ya?

renktaş ben de doğru demedim.

yalnız ben de meloyu çok sevmeme rağmen söylemlerini doğru bulmuyorum..

elbette adam parasını düşünecek sonuçta geçim kaynağı ama söylemleri ve menajer oyunları birbirini tutmuyor.

dipnot:bence wellington bize para için değil ilk 11 de oynayıp epl veya bbva ya gitmek için geliyor..

iyide... bu menajer veya melonun istek haberleri kim nerden cikiyor ?! dogrumu acaba haberler ?! biliyorsunuz bizim medjanin hayal gücü bu konularda oscarlikdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri