GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 79

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
79/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany geldiğinde ligdeki en iyi stoperlerden birisiydi, buna ragmen bizde müthis bir gelisim gösterdi. Rotasyon icin Danyden iyisini bulmak cok zordu. Cünkü o dönemlerde ilk11de Ujfalusi düsünülüyordu.

Yeri geldiginde Bruma Tribune Burak sag aciga.. Drogba ileri uca..

Ama Drogbasiz bu kadro'ya les dersen gözün doysun derim..

Su kadro için insanlar ölür..

Hayatta yapamayiz zaten..

Kolarov, Inler, Arda ve Bruma

1 tanesini bile almayiz
bahsettigin adam drogba,sakat degilse hicbir oyun planinda drogbasiz bir 11i kimse mantikla aciklayamaz

Ben Eboue'nin satılması taraftarıyım talibi olursa ki muhtemeldir ki olur, hem Hamit'i orta sahada oynatmaktan kurtulmuş oluruz böylece sağ bek mevkiinde yerli kullanarak kontenjan açarız Şener yedek olarak alınır Hamit as kadroda sağ bek olarak yer alır Sabri 3. tercih olarak kalırsa kalır Eboue son sezonunda ahım şahım bir katkı vermedi açıkcası özellikle defansif açıdan.

bahsettigin adam drogba,sakat degilse hicbir oyun planinda drogbasiz bir 11i kimse mantikla aciklayamaz

O zaman sana soyle bi kadro kurayim..

Brumayi almiyoruz..

Sezon bittiginde su kadro cokmu hayal perestti..

Muslera

EboueSemihChedjouKolarov

SelcukInler

BurakWesArda

Drogba

suanda bile bu kadro kurulamaz diyorum ama sampiyon bitirdigimiz haft ben boyle bi kadro kura bilriiz diye dusunuyordum..

q0zbj.jpg

rieranin çoraplar:SS:

Ben Eboue'nin satılması taraftarıyım talibi olursa ki muhtemeldir ki olur, hem Hamit'i orta sahada oynatmaktan kurtulmuş oluruz böylece sağ bek mevkiinde yerli kullanarak kontenjan açarız Şener yedek olarak alınır Hamit as kadroda sağ bek olarak yer alır Sabri 3. tercih olarak kalırsa kalır Eboue son sezonunda ahım şahım bir katkı vermedi açıkcası özellikle defansif açıdan.

Eboue = MOTIVASYON = KOMEDI = TAKIM NESESI = AILE RUHU nokta net .

icimden gelen sana -2800 like verip sonrada :msg::msg::msg:

O zaman sana soyle bi kadro kurayim..

Brumayi almiyoruz..

Sezon bittiginde su kadro cokmu hayal perestti..

Muslera

EboueSemihChedjouKolarov

SelcukInler

BurakWesArda

Drogba

suanda bile bu kadro kurulamaz diyorum ama sampiyon bitirdigimiz haft ben boyle bi kadro kura bilriiz diye dusunuyordum..
bu kadro burak yerini benimserse super kadro

Eboue = MOTIVASYON = KOMEDI = TAKIM NESESI = AILE RUHU nokta net .

Olabilir bunları sağlıyordur gerçekten ama bir gün illa gidecek sonuçta ve takımımızda olan oyuncular Eboue olmadığı için daha mutsuz ya da daha az motive ile maça çıkmayacak sadece bu yönünden dolayı kalmasını istemek biraz gereksiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri