Re: Transfer Nöbeti
10 numarada verilecekmis.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
10 numarada verilecekmis.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sende 30 yaşını geçmişsin ama saçmalıyorusun burada sana bişey diyen çıkıyor mu? Hayır. O zaman bi susunuz lütfen
o bölgede ya tutarsa deme gibi bir lüksü var mı Galatasaray'ın adam direk 11 e alınmıyor olsa anlarımda direk 11 e alınıyor
Yapılan temaslar sonrasında 17 Temmuz'daki Kulüpler Birliği toplantısından önce tüm kulüplerin delegelerinden TFF'yi Olağanüstü Genel Kurul'a götürecek imzaları hazırlayarak toplantıya gelmeleri kararlaştırıldı. Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında yeni seçilecek başkanın Genel Kurul kararı için yapılacak başvuruyu TFF'ye iletmesine karar verildi.

Gecekondudamı yaşasın![]()
önce işini sonra evini kaptırdı. sıradakini söylemekten korkuyorum.![]()
1 ayda bunu bekler yönetim.
---------------Muslera------------
Eboue----Semih---Chedjou----Riera
---------Hamit-Yekta-Selçuk-------
-------------Sneijder-------------
-----------Burak--Drogba---------
Yeni ilk 11 bu olur artık.![]()
Ben anlatayım, bizim bütçemiz, gelirimiz, giderimiz,borcumuz belli, az çok herkes biliyor maddi olarak iyiye gitsek de aslında başarıya endeksli bir ekonomimiz var. Sıkıntı yaşamıyor olmamızın sebebi başarıdan kaynaklı gelirlerin likit akışını sağlıyor olması.
Şimdi dünyada parayla satın alarak ŞL'de final oynayacak kadro kurabilecek takım yok. PSG denedi işte en fazla çıkabildikleri yer ortada, harcadıkları paralar da. Şurda hemfikir olabiliriz sanırım Galatasaray PSG'nin stratejisini izleyemez.
Bayern Munich stratejisine bakalım burda da inanılmaz bir gelir var ve adamlar hem altyapıdan yetiştiriyor hem de bizim hayal bile edemediğimiz rakamlara transfer yapıp takımlarına güç katıyorlar, bunu da yapamayız 3-4 yıl içinde.
Geriye diğer finalistimiz Dortmund ve eski şampiyon Porto kalıyor bence.
Biz Şampiyonlar Ligi seviyesinde 12-13 oyuncu transfer edemeyiz, bedavaya bile alsak maaş yükünü kaldırmak çok zor olur, biz Şampiyonlar Ligi seviyesinde 8-10 oyuncu yetiştirmeli 4-5 tane de yetiştiremediğimiz bölgelere hazır almalıyız.
Felipe Melo kalitesi belli bir adam ne olduğu, ne olabileceği belli Felipe Melo bizi hedeflediğimiz noktaya taşıyabilecek bir oyuncu olmakla beraber hem yarı yolda bırakma riski var hem de maddi olarak çok büyük bir yük.
Wellington bundan 3 yıl önceki u20 dünya şampiyonasının en önemli yıldızlarından birisiymiş, yaşadığı büyük sakatlıklar olmasa çoktan dünya devlerine transfer olurdu diyor Brezilya futbolunu Türkiye'de en iyi takip eden adam. Bu adam maliyet olarak Melo'dan daha uygun, özellikle maaş noktasında ve 22 yaşında. Önünde 10 yıllık bir kariyer var, doğru bu bir kumar ama kazanırsak önümüzdeki 10 yıl orta saha oyuncusu aramamız gerekmeyecek çünkü bu adamda bizi bütün hedeflerimize taşıyacak potansiyel var.
Ben inanıyorum Wellington bir talihsizlik yaşamazsa çok büyük işler yapacak Galatasaray'da. Bakın bu adam antreman yapamazken Shaktar üzerinden pay almış, A.Madrid pay almış geleceğinde yer alabilmek için biz neden almayalım? Zaten sadece kiralıyoruz eğer dediğiniz gibi sıkıntı olursa bir şekilde bu sezon idare ederiz seneye daha iyisini alırız, ama yok adam çok başarılı olur harikalar yaratırsa bonservisini alır arkamıza yaslanır rahat rahat izleriz yıllarca.
Wellignton;
makes a lot of mistakes, has poor passing skills, leaves a lot of holes in midfield, seens to be always thinking about anything but the game itself, lightheaded, and is injure proned. There is a reason why he's 4th option of DM role even in São Paulo....don't get your hopes high for this guy.
There is no problem for me to say wellington is worthless, because he really is a horrible, horrible player, was so pathetic this season that endeed up as 4th option in the DM deppartment of São Paulo, a team that had just had his worst Copa Libertadores in all history.
Personally I think that most people that are enthusiastic about his signings are the ones that have never seen him play, because there's nothing to praise about Wellington, NOTHING.
ben bu haberde yazan 17 kulüp sözüne pek aldırış etmiyorum Galatasaray,trabzon,bursa,kayseri ve gençlerbirliği sözünde duru diğerleri kıvırır
hele hele beşiktaş başkanı bugün kıvırdı bizim kadromuz zaten 6 yabancılı sisteme göre diye ayrıca beşiktaş fenerbahçenin emrinden çıkmaz çünkü saracaoğlunda oynamak istiyorlar
Sayfaları geri dönüp okuyayım dedim okumaz olaydım usanmadınız mı la yeter sabahtan beri aynı konu.![]()